Sari la conținut

the bou named cioară - o pizda tristă

Postări Recomandate

• Oras:B
  • Oras:B

Jignesti in continuare cu ura, inginere(inginer parca ziceai ca esti...)...vorbesti de cap, punga, prafuri, cand tabacul, slash iarba :), se ruleaza de fapt si de drept...

Mersi ca m-ai lasat, fiindca altfel...smeck smeck.

Te cunosc fiindca scrii ca un obsedat, si scrii mult, si e usor ca o fiinta umana sa presupuna cam ce-i in viata ta personala, fiindca mereu plangi, slash te plangi de cate ceva...nu iti dau sfaturi, doar iti sterg oglinda de praf, si pe tine te deranjeaza fiindca stii ca e adevarat, dar preferi sa zici ca cine-s eu sa-ti sterg tie praful, ca doar nu esti vrun jegos. :)

Ti-am zis eu vreodata ca te droghezi cu pahare cu sampanie, care sampanie iti ofera halucinatii, exact ca orice alt 'drog',care halucinatii te fac sa pari El Futadore,iar femeile trebuie sa se comporte exact cum vrei tu si sa bea ulei de masaj :) pentru ca tu te consideri El Futadore? :)

Uite, anul asta cu uratu' promit sa evit orice usa unde sa scrie pe o placuta mica dreptungiulara Ing.CutărEscu Marcel...vreau sa vad zambete, nu fețe vanitoase :) ori gusE ridate si sprâncene ridicare! :)

Te rog sa te prezinti sa iti dau niste bani. Nu de alta dar folosesti marfa de proasta calitate si se vede in discursul tau. A trecut vara, nu mai ai spaga de la terasa si ai inceput sa prizezi mizerii!
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:aer
  • Oras:aer

Te rog sa te prezinti sa iti dau niste bani. Nu de alta dar folosesti marfa de proasta calitate si se vede in discursul tau. A trecut vara, nu mai ai spaga de la terasa si ai inceput sa prizezi mizerii!

:)

'tu-ti capul ala de dement şui! :)

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.

Jignesti in continuare cu ura, inginere(inginer parca ziceai ca esti...)...vorbesti de cap, punga, prafuri, cand tabacul, slash iarba :), se ruleaza de fapt si de drept...

Mersi ca m-ai lasat, fiindca altfel...smeck smeck.

Te cunosc fiindca scrii ca un obsedat, si scrii mult, si e usor ca o fiinta umana sa presupuna cam ce-i in viata ta personala, fiindca mereu plangi, slash te plangi de cate ceva...nu iti dau sfaturi, doar iti sterg oglinda de praf, si pe tine te deranjeaza fiindca stii ca e adevarat, dar preferi sa zici ca cine-s eu sa-ti sterg tie praful, ca doar nu esti vrun jegos. :)

Ti-am zis eu vreodata ca te droghezi cu pahare cu sampanie, care sampanie iti ofera halucinatii, exact ca orice alt 'drog',care halucinatii te fac sa pari El Futadore,iar femeile trebuie sa se comporte exact cum vrei tu si sa bea ulei de masaj :) pentru ca tu te consideri El Futadore? :)

Uite, anul asta cu uratu' promit sa evit orice usa unde sa scrie pe o placuta mica dreptungiulara Ing.CutărEscu Marcel...vreau sa vad zambete, nu fețe vanitoase :) ori gusE ridate si sprâncene ridicare! :)

..................

Transmite-le si celorlalti cacanari tristi si depresivi asemeni tie, pentru care forumul asta a ramas singura bucurie in viata de o ardeti 24/24 pe aici, care cred ca bagand batul prin gard o sa ma atate/zgandare, ca se inseala.
  Am scris UN SINGUR replay muistului ala schizofrenic cazat la Obregia cu Wi-Fi Free(si agramat pe deasupra, vezi scrierile banatului craidecurteveche si criza de om nebun si isteric facuta pe topicul lui betty), care pentru ca i-am ciufulit visul urat/tantric(prevad sa-l apuce o criza si la ea pe topic), m-a ars cu 500 de puncte care erau facute pe bune doar din aprecierile voastre(chiar si ale tale), si nu din jocul asta cretin al punctelor pe care vad ca acum majoritatea il practicati cu frenezie ca niste copii autisti. I-am bagat o pula virtuala in beregata pentru ca m-a mai si jignit nu doar pentru puncte, si asta a fost tot, viata merge mai departe.
Tu la 30 de ani inca mai mergi cu colindul ca sa-ti faci bani de maraciuca ?
  Da-mi tu un motiv de ce crezi ca mi-as mai pierde timpul cu tine si te-as mai baga in seama, cand este evident ca tu nu mai esti normal la cap, de ajungi sa compari sampania cu drogurile ???
 Arde-o varule flower power, nu ma bag si nu ma intereseaza, e viata ta, ai tot dreptul sa-ti bati joc de ea asa cum consideri tu, dar te rog lasa-ma si pe mine sa mi-o traiesc pe a mea asa cum consider eu.  :hihat
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:drgyytnmdsegxf
  • Oras:drgyytnmdsegxf

..................

Transmite-le si celorlalti cacanari tristi si depresivi asemeni tie, pentru care forumul asta a ramas singura bucurie in viata de o ardeti 24/24 pe aici, care cred ca bagand batul prin gard o sa ma atate/zgandare, ca se inseala.
  Am scris UN SINGUR replay muistului ala schizofrenic cazat la Obregia cu Wi-Fi Free(si agramat pe deasupra, vezi scrierile banatului craidecurteveche si criza de om nebun si isteric facuta pe topicul lui betty), care pentru ca i-am ciufulit visul urat/tantric(prevad sa-l apuce o criza si la ea pe topic), m-a ars cu 500 de puncte care erau facute pe bune doar din aprecierile voastre(chiar si ale tale), si nu din jocul asta cretin al punctelor pe care vad ca acum majoritatea il practicati cu frenezie ca niste copii autisti. I-am bagat o pula virtuala in beregata pentru ca m-a mai si jignit nu doar pentru puncte,  (deci și pentru puncte) si asta a fost tot, viata merge mai departe.
Tu la 30 de ani inca mai mergi cu colindul ca sa-ti faci bani de maraciuca ?
  Da-mi tu un motiv de ce crezi ca mi-as mai pierde timpul cu tine si te-as mai baga in seama, cand este evident ca tu nu mai esti normal la cap, de ajungi sa compari sampania cu drogurile ???
 Arde-o varule flower power, nu ma bag si nu ma intereseaza, e viata ta, ai tot dreptul sa-ti bati joc de ea asa cum consideri tu, dar te rog lasa-ma si pe mine sa mi-o traiesc pe a mea asa cum consider eu.  :hihat

Alt semidoct care suferă pentru puncte  :eek

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

...............

Altu' :slap2 , mai  da-le ma in plm de puncte, mi-am bagat pula in gura lui moca fara sa-mi fac cont premium, mi-a trecut... pe mine ma supara cacatii diversionisti gen vanator de pule-n cur si mai ales proxenetii/garizii cibernetici... ia n-o mai da in diverse p-acilea si zi-mi, mai este vreo pizda nepestita pe panarama aia generalizata a sectiei din constanta , care sa nu arate ca muma paduri ori ca o balena esuata, care sa nu fie vreo manelista trepanata, cu mai mult de 4 clase nefacute la coada vacii , fara mustati, floci pe picioare, tarana sub unghii, si care sa nu fie recenzata de bajetii dastepti ca fiind fomeia visurilor( a cosmarurilor mai exact) si la care sa puna botu' toti gusterii flausati si sa le face lor pula mare ?  :hmmm

Nu locuiesc in C-ta :) deci nu fut constantence.

Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Scuze acuma am vazut ce ai scris .Am de recuperat.Stai ca noaptea asta citesc tot .

Multumesc de link

Pizdai seama ce-ai pierdut ? O adevarata tragedie   :laugh2  :laugh2  :laugh2 

"Mințile luminate discută idei; mințile mediocre discută evenimente; mințile mici discută oamenii."
  • Like 9
  • Minus 16
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea

Adevăr ai grăit! Da', în cazul de față, care-s "oamenii"? Care-s ideile? Și, mai ales, care-s idelie discutate de tine? Te întreb că nu-mi dau seama... Nu prea mă duce capu'...

• Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu

Care-s ideile? Și, mai ales, care-s idelie discutate de tine? Te întreb că nu-mi dau seama... Nu prea mă duce capu'...

Oamenii care se inhaita la asemenea discutii , de obicei. Eu am inceput sa le evit , ca nu duc nicaieri si nu au o finalitate

Idei sunt multe....ohoooo ....numai sa le ai cu cine discuta si analiza

Doar citesc pe sarite pe anumite topinge si ma minunez  :)

Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Adevăr ai grăit! Da', în cazul de față, care-s "oamenii"? Care-s ideile? Și, mai ales, care-s idelie discutate de tine? Te întreb că nu-mi dau seama... Nu prea mă duce capu'...

La idei faci tu alergie...
  • Like 6
  • Minus 2
Link spre comentariu

Oamenii care se inhaita la asemenea discutii , de obicei. Eu am inceput sa le evit , ca nu duc nicaieri si nu au o finalitate

Idei sunt multe....ohoooo ....numai sa le ai cu cine discuta si analiza

Doar citesc pe sarite pe anumite topinge si ma minunez  :)

Aicea ne aflăm la un fel de " Acces DiNrect" virtual... Deci, despre ce vorbim? De unde vrei valoare "adăugată? De la vistantric...?

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

La tale fac alergie. Care rahat or fi alea...

Foarte bine, asa iti trebuie!...
  • Like 6
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Ce faci vistantric p'acilisa ?

Observ ca ai ajuns motiv de zanzanie :laugh2

Las' ca poate povestesc alta data... ca acum nu am timp.
Link spre comentariu

Aicea ne aflăm la un fel de " Acces DiNrect" virtual... Deci, despre ce vorbim? De unde vrei valoare "adăugată? De la vistantric...?

S-a dat dracu' , Acces Direct a ajuns deja omniprezent

Uneori ma straduiesc sa dau valoare oricarei persoane si sa aduc la lumina ceea ce este pozitiv , nu negativ , iar pe vistantric am inceput deja s-o inteleg cand s-a luat de mine ca acord prea multa atentie unor discutii nepotrivite :) Deci trebuie sa recunosc ca a avut dreptate intr-o oarecare masura  :slap2  bata-m-ar norocul sa ma bata  :laugh2

Link spre comentariu

S-a dat dracu' , Acces Direct a ajuns deja omniprezent

Uneori ma straduiesc sa dau valoare oricarei persoane si sa aduc la lumina ceea ce este pozitiv , nu negativ , iar pe vistantric am inceput deja s-o inteleg cand s-a luat de mine ca acord prea multa atentie unor discutii nepotrivite :) Deci trebuie sa recunosc ca a avut dreptate intr-o oarecare masura  :slap2  bata-m-ar norocul sa ma bata  :laugh2

Negreșit să-i dai ascultare! Ea se pricepe.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Negreșit să-i dai ascultare! Ea se pricepe.

Ei viseaza si ea uneori. Si eu am momentele mele.  in rest sunt cu picioarele bine infipte in pamant

Sa visezi nu este ceva gresit ,gresit este atunci cand viata intreaga o alimentezi doar cu vise

Link spre comentariu

• Oras:Burkina Faso
  • Oras:Burkina Faso

Picon posteaza in nestire, ca un betzivan cuprins de delirium tremens, cu tremor generalizat, de frica lui @the boy named crow, sperand ca punctele pozitive de reputatie primite de la alti oligofreni si indivizi cu tulburare de personalitate de pe nimfomane.com, vor compensa minusurile primite pe banda rulanta, astfel pastrandu-se balanta.

Iar numitorul comun al acestei frenezii este dependenta totala de imaginea creata pe forum.

Eu am zis ca, daca-i aduci pe astia la minus, o sa planga ca babele la moaste.

Ce omuleti mici...ca niste termite....:)

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...