Sari la conținut

rilurianna

Postări Recomandate

Vizitator Cautatorul
Reputație: 0
Postat

Pentru ca exista suspiciunea ca e **spam editat**. Asa ca ai grija... Imi plac cei ca tine... contributie ZERO sau miniscula dar cu pretentii. Asta ma face sa ma gandesc sa redevin moderator ca sa-i exclud pe toti parazitii.. In cateva zile ma decid si daca e da, numarul forumistilor se va reduce drastic

Postat

Oricum iti multumesc "CAUTATORUL",pentru raspuns,pot sa-ti spun ca reusitele mele de pe acest Forum ,sunt 1-2 ,la care cel putin una am facut recenzie,nu stiu daca cea mai reusita,dar mi-am dat silinta !

Vizitator keyser
Postat

Eu v-as recomanda sa il aduceti inapoi ptr ca mie nu mi s-a parut deloc **spam editat**.

E adevrat ca o ajuta figura de copilas inocent, dar doar atat pare **spam editat** la ea :)

O sa ii fac si o recenzie cum scrie la regulament, dar cand va reapare topicul cu pozele respective

Postat

Sal'TARE!

Avand in vedere unele suspiciuni, am decis inchiderea temporara a topicului. Este confirmat ca in urmatoarele doua saptamani fetita nu presteaza pentru ca nu este in Galati. Dupa ce se va intoarce, si avem o confirmare ferma a unui membru cu reputatie ca are peste 18 ani, topicul se va redeschide.

Vizitator Cautatorul
Postat

Dupa ce cititi ce am postat aici, daca vreti sa se faca coada la fundul vostru, n-aveti decat sa incercati.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.