Sari la conținut

Buna dragilor.....am revenit!!! 0743305325

adina95

Postări Recomandate

• Oras:Undeva in viitor
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

Imi cer scuze in fata tuturor membrilor de pe acest forum pentru faptul ca nu am lamuririt problema de la inceput....am acces la ambele conturi, dar am fost putin neglijent....ea m-a rugat sa pistez de vreo doua ori in locul ei si nu am dat mare importanta cu ce ID is log-at...tot ce am inteles e ca era nevoie de anumite precizari sau poze...pur si simplu ea era in imposibilitatea sa posteze in momentul ala si voia sa fie promta.....daca v-am deranjat sau insultat inteligenta, imi cer scuzele de rigoare...

Stai lejer pasarel, nu e nevoie de scuze.

Nu esti tu primul si nici ultimul care posteaza "in numele" unei fetite. Observ ca in ultimul timp se poarta si la case mai mari, mai prin varfurile ierarhiilor, acest tip de reprezentare. Totusi nu vad spilul in "representation without taxation", mai degraba invers, nu-i asa pasarel ? Esti simpaticut asa in felul tau cum iti ceri scuze, dar era normal sa fii luat la pula putin de baeti, la ce te poti astepta de la niste futaci ? Vezi tu pasarel, sunt unii oameni rai si invidiosi, care au un picut boala pe baietii destepti ce au impresia ca "munca e pentru negri si tractoare", si aleg sa devina marketerii fetitelor, pentru cota parte din ce produce funduletul lor. Eeeee normal ca tu nu esti de asta, doamne fereste, eu spun asa...in general.

Aaaa era sa uit.... iti multumim pt. poze, nu de alta dar eu la varsta mea, ma ramolesc si uit usor cum arata fetitele producatoare.

Hai te las in gratiile Domnului, spor la strategiile de marketing  :251x  .

• Like 6
  • Oras:Pe langa pat
Postat

Bunaa ma gasiti astazi certaretiloor :) va astept cu drag.. futaciosiloor :))

Am mai intrebat da vorbesc ca televizorul

In ce zona si pana la ce ora

• Like 1
Postat

Am mai intrebat da vorbesc ca televizorul

In ce zona si pana la ce ora

Pentru detalii este un nr de telefon dragul meu :)) dar ... ma gasesti pana la ora 6 ,zona mircea statia de taxi.. te astept cu drag

• Like 2
Postat

Pentru detalii este un nr de telefon dragul meu :)) dar ... ma gasesti pana la ora 6 ,zona mircea statia de taxi.. te astept cu drag

Merci

Tocmai ca sunam sai intra mereu casuta (ce-i drept la ore cam mici)

Postat

Nu are cum sa intre casuta dragul meu telefonul este mereu deschis ..😆ma gasesti maine daca vrei de la ora 10 dimineata .. :)

• Oras:iasi
  • Oras:iasi
Postat

De ce doar azi? Faci discriminare pentru cei care nu pot sa ajunga? Uite ca vreau sa revin maine pe la tine dupa mult timp:) care mai sunt tarifele apropo?

• Minus 1
Postat

De ce doar azi? Faci discriminare pentru cei care nu pot sa ajunga? Uite ca vreau sa revin maine pe la tine dupa mult timp:) care mai sunt tarifele apropo?

maine 100 nr 200 h .. astazi a fost reducerea .. :)
  • Like 1
Postat

:)) nu-i corect Dar fie:)) ne auzim maine la telefon

ba este corect totusi e o zi reducerea deci conteaza :) te astept cu drag !!!
  • Like 1
Postat

Un sergent in permisie merge la o prostituata si o intreaba:

- Domnisoara, acceptati compania mea pentru 100 de lei?

Ea zice:

- Da! Sergentul se intoarce si striga:

- Companieee, inainteee mars! :))))

• Like 3
  • Oras:On-line
  • Oras:On-line
Postat

maine 100 nr 200 h .. astazi a fost reducerea .. :)

offf promotiile astea :))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Un sergent in permisie merge la o prostituata si o intreaba:

- Domnisoara, acceptati compania mea pentru 100 de lei?

Ea zice:

- Da! Sergentul se intoarce si striga:

- Companieee, inainteee mars! :))))

:)) tare :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...