Sari la conținut

Buna dragilor.....am revenit!!! 0743305325

adina95

Postări Recomandate

Postat

Baieti e grav cu tipa asta, am sunat azi pe la 11.30 sa fac o prenotare si a ramas ca pe la 13.00 sa ne intalnim, buuun sun pe la 12.50 nik, pe la 12.55, 13.00, 13.10, 13.30 nimik nimik.... BUUUUN

Sun in seara asta zic poate la pranz era ocupata, sun deci pe la 18.30 si zic esti libera ? ea: da.

Imi da adresa si ca de obicei e mereu alta... undeva pe la gara.

Ajung acolo in 15 min si sun, odata, de doua ori, de trei ori nik nik...

Deci am promis nu mai sun la ea nici daca n-am ce fute ! laba....

Nu sunt suparat ca n-am futut ca ori ea ori alta... da macar spune in p**a mea ca esti ocupata, tarfo !

• Like 5
  • Minus 1
  • Oras:Iasi
Postat

Imi place forumul asta. Pestele posteaza acelasi mesaj fara noima a 10-a oara de pe contul fetei si primeste +3. vankrast prezinta o situatie reala si primeste -1.

Anuntul e aproape in fiecare zi pe publi24.

• Like 4
  • Oras:iesi
  • Oras:iesi
Postat

anolc ala bagamias pula in inima lui si in femeisa aia, mancatori de mici la kaufland 

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Am executat azi o vizita la Adinuta.Mai nou,are si o colega.

Locatie,pe langa hala.

Raport prestatie : excelent.

• Oras:buzau
  • Oras:buzau
Postat

Mda...dupa mai multe incercari esuate de a o vizita pe Adina, am avut norocul sa o gasesc libera.

Locatia curata pe langa hala.

Fata de nota 10, inaltuta, slim, draguta si niste sani bestiali.

Prestatia: oral si normal de nota 9...putin cam grabita. Dar dupa postul lui majestic...o inteleg, din cauza lui nu am putut sta o ora :)).

Cadoul clasic...100/ 200.

• Like 4
  • Oras:everywhere
  • Oras:everywhere
Postat

0743305325 ... un numar de telefon de pe publi24 cu pozele adinei. Locatia blvd Tutora. N-am reusit sa aflu daca este Adina in acea locatie pt. ca supriza ... am fost trimis la plimbare ca as fi prea insistent :huh:

• Like 2
Vizitator 0000000
Reputație: 0
Postat

Imi place forumul asta. Pestele posteaza acelasi mesaj fara noima a 10-a oara de pe contul fetei si primeste +3. vankrast prezinta o situatie reala si primeste -1.

Anuntul e aproape in fiecare zi pe publi24.

Un topic deschis de altcineva si închis de graba:

http://nimfomane.com/forum/topic/76530-iapa-zaluda/

Zic să-l pun aici, sa nu se piardă.

• Oras:Tanganyika
Postat

Am trecut si eu pe la Adina. N-o mai descriu prea mult, considerand ca au facut altii acest lucru deja. Tipei ii plac banii, dar si sexul.

Aspect: 9 - frumoasa
Oral: 8 - cateva artificii, priviri perverse, limbute
Normal: 9 - activa, contreaza, sare, geme, iti mai zice cate ceva, o duce capul la prostii
Anal: nu m-a interesat
GFE: 7 - cativa pupici, o limbuta
Atitudine:  7 - destul de grabita, am stat un nr, nici nu terminasem ca deja astepta pe altcineva.
Igiena: 10 - curata, epilata
Halat: 100, dtd 25min

Concluzii: unele lucruri pot fi evitate, iar altele pot fi imbunatatite. Raport servicii/pret corect.
  • Like 7
Postat

La ce nr de telefon ai sunat?

Nr din titlul topicului.

• Like 1
Postat

anolc, verzuliule care esti, verzuliule, de ce mi-ai dat dat bah minus la reputatie? Daca ti s-a uscat pula si nu mai poti fute ,  ma gandeam ca poate altora le folosea postul meu. :laugh2

• Like 3
  • Minus 1
Postat

anolc, si-a rupt maica-ta gaura degeaba cu tine cand te-a facut. :laugh2

Baga un minus rapido!

Peste handicapat ce esti. :slap2

Apropo, sa va spun cum arata musiu anolc, ala de profita de banii castigati  de Adina. Un cimpanzeu slab cu arfe de smecher de cartier la juma' de pret.

Cu o moaca in deriva, cred ca fumeaza ierburi interzise.

Am impresia ca fata nu e chiar fericita, sa nu cumva sa intrati ca martori la un proces de proxenetism daca va treziti cu garda la usa cand dati la buci.

Prostitutia nu mai e incriminata clar, dar traficul de persoane si proxenetismul, da.

PROXENETÍSM s. n. Ocupația proxenetului. ♦ (Jur.) Infracțiune care constă în îndemnul sau în constrângerea la prostituție ori înlesnirea sau tragerea de foloase de pe urma practicării ei.

Mai ales ultima parte, e sigura.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Se pare ca nr. de telefon 0743305325 nu este al Adinei-ci al unei clone tzepare! Spun asta deoarece la acest numar raspunde o domnisoara ce se recomanda ca fiind Adina dar parca nu e vocea ei ( e drept ca am sunat din trafic si pot fi probleme de conexiune) . In plus am fost orientat spre o locatie din Lazar Residence-in zona in care a activat in trecut raluk. Ajuns la locatie luat tzeapa-nu a mai raspuns la telefon ( nu ma plang caci vorba unui reputat confrate de pe forum: as avea nevoie de toate degetele de la maini...si poate si de la picioare de cate ori am patit asta). Oricum problema e incurcata caci pozele din anuntul de pe Publi 24 par ale Adinei!

• Like 7
  • Minus 1
  • Oras:Peste tot
Postat

Se pare ca nr. de telefon 0743305325 nu este al Adinei-ci al unei clone tzepare! Spun asta deoarece la acest numar raspunde o domnisoara ce se recomanda ca fiind Adina dar parca nu e vocea ei ( e drept ca am sunat din trafic si pot fi probleme de conexiune) . In plus am fost orientat spre o locatie din Lazar Residence-in zona in care a activat in trecut raluk. Ajuns la locatie luat tzeapa-nu a mai raspuns la telefon ( nu ma plang caci vorba unui reputat confrate de pe forum: as avea nevoie de toate degetele de la maini...si poate si de la picioare de cate ori am patit asta). Oricum problema e incurcata caci pozele din anuntul de pe Publi 24 par ale Adinei!

Salutare.

Confirm cele spuse de tine. Am sunat azi la numarul cu 325 la final, gandidu-ma ca poate prind o programre. Mi-a raspuns, CULMEA din prima, o tipa destul de sictirita care mi-a vorbit doar cu DA, NU, OK, TE ASTEPT. M-a chemat in aceeasi zona (Lazar Residence). Ajung acolo destul de repede, fiind in zona, dar respectiva nu a mai raspuns. Este clar ca este teapa. Avand in vedere ca nu am plecat cu mari sperante, nu este nicio tragedie.

Mai mult, m-am uitat acum peste contul Adinei. Ultima logare pare a fi pe 1 august, deci a trecut ceva vreme. Nu cred ca mai este activa. Daca totusi mai este activa si mai citeste forumul, poate ne lamureste la ce numar de telefon mai este de gasit.

O zi buna va doresc si o saptamana excelenta. 

• Like 9
  • Minus 4
Postat

Cand am fost eu la ei, a raspuns Adina la telefon, si pozele sunt ale ei, da.

Dupa aceea zilele viitoare nu m-a mai nici raspuns.

Dragi colegi, eu nu stiu nimic despre mafie romaneasca, si atunci am niste intrebari despre Adina si alte fetele:

- Cum se face ca ea schimba apartament in fiecare saptamana/luna ?? Are 20 apartamente? Nu cred sunt ale ei. Poate are niste "protectori" sau asa ceva? 

- Cand la telefon nu raspunde fata din anunt dar o alta fata, poate fi o colega care traieste cu ea, dar din cand in cand nu-i asa. E o doamna mai veche nu o fata, poate o secretara. Si asta e putin ciudat, nu? Poate e cineva care o protejeaza?

• Minus 2
Postat

Ultima data cand am fost la Adina,am sunat-o pe acel numar cu 325.

Mai avea o colega la acea vreme,poate o fi ramas acel numar la ea si se promoveaza cu pozele Adinei,cine dracu stie...

Isi schimba locatie des...chiar am o patanie tragi-comica cu ea din cauza asta.O vizitasem la locatia ei din galata...si la cateva zile distanta,i-am pus iar gand rau (are acel ceva gagica asta care ma excita maxim  :girly ).

Bun bazat ca o gasesc in galata,n-am mai intrebat ce si cum...m-am dus direct.O sun sa deschida usa...cand incolo,dumneai se mutase in pacurari,in fosta locatie a divei pussy Joana,daca nu ma inseala memoria.Evident,am aflat asta,ducandu-ma si acolo.

Postat

Salutare.

Confirm cele spuse de tine. Am sunat azi la numarul cu 325 la final, gandidu-ma ca poate prind o programre. Mi-a raspuns, CULMEA din prima, o tipa destul de sictirita care mi-a vorbit doar cu DA, NU, OK, TE ASTEPT. M-a chemat in aceeasi zona (Lazar Residence). Ajung acolo destul de repede, fiind in zona, dar respectiva nu a mai raspuns. Este clar ca este teapa. Avand in vedere ca nu am plecat cu mari sperante, nu este nicio tragedie.

Mai mult, m-am uitat acum peste contul Adinei. Ultima logare pare a fi pe 1 august, deci a trecut ceva vreme. Nu cred ca mai este activa. Daca totusi mai este activa si mai citeste forumul, poate ne lamureste la ce numar de telefon mai este de gasit.

O zi buna va doresc si o saptamana excelenta.

Bunăseara, astăzi am lucrat de la ora 4 dupăamiază. Dimineață am avut telefonul închis. Arată lista cu apeluri te rog cu numărul meu sau spune o parte din numărul tău sa arat eu ca ai intrat în mesagerie.Seară bună.
  • Minus 3

Postat

Bunăseara, astăzi am lucrat de la ora 4 dupăamiază. Dimineață am avut telefonul închis. Arată lista cu apeluri te rog cu numărul meu sau spune o parte din numărul tău sa arat eu ca ai intrat în mesagerie.Seară bună.

in loc sa fii agresivă in exprimare (oricum nu te avantajează), mai bine ai raspunde la rugamintea mea. asta daca nu cumva, ai chef sa ceartă . oricum mediocritatea, din toate punctele de vedere, te caracterizeaza, drept urmare nu voi avea chef sa prezint lista mea de apeluri. eu stiu ca ce am scris este adevarat, restul....e can-can :))

• Like 11
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...