Sari la conținut

Buna dragilor.....am revenit!!! 0743305325

adina95

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

In fine - CONCLUZIA este NU RECOMAND desi am incercat sa ii trimit client pentru faptul ca a luat la misto un om de calitate si ea abia stie sa se futa , sorry dar dute la VASLUI fata. 

Asa e cu banul facut usor si repede...se urca la cap....si face harcea parcea,pe acolo.

Banul facut repede,scoate ce-i mai prost din om...Intrebare retorica....o mai fi vazut ea 10-15-20 de milioane intr-o zi,asa deodata,de cand poarta veverita? :) saltul e prea brusc...e ca si cum ai trece de la dacie papuc la bmw x6.Odata cu saltul asta,apar si figurile.

Postat

Abia aștept să văd poze cu ea poate ii fac o vizita ca colega nu merita nici 50 de lei tariful cel avea pe Bârlad . Sa vad voi fi refuzat .

• Minus 2
  • Telefon: 0743622588
  • Telefon: 0743622588
Postat

Tipa e chiar buna. Pozele nu ii fac dreptate dar atitudinea da. Am fost la ea (fara review) I-am zis ca un nr si ea mi-a aruncat un rece ok dar ma grabesc. A fost ok ca si eu ma grabeam but still. Eu zic ca merita un numar dar mai mult. GFE = 3. Spor la futut

• Minus 2
Postat

Buna.păreri despre noua colega?nu are fițe și este o fata cu mult bun simt.garantez eu pentru ea....în seara aceasta mai lucrează cu o prietena.

• Like 1
  • Oras:Timisoara
Postat

Buna.păreri despre noua colega?nu are fițe și este o fata cu mult bun simt.garantez eu pentru ea....în seara aceasta mai lucrează cu o prietena.

da pe tine? Pe cand te gasim ? Ai sa fii tot in locatie cu ele ? Trei fete intr un loc deodata nu prea da bine .. O sa arate a cuib .. Cuiburile sunt evitate ;)
Postat

da pe tine? Pe cand te gasim ? Ai sa fii tot in locatie cu ele ? Trei fete intr un loc deodata nu prea da bine .. O sa arate a cuib .. Cuiburile sunt evitate ;)

• Minus 1
Postat

Cea educata

man tu nu vezi ca o cam dai in penibil p aici ? Avem destui troli . numai e loc si pentru tine
  • Like 1
  • Oras:On-line
Postat

man tu nu vezi ca o cam dai in penibil p aici ? Avem destui troli . numai e loc si pentru tine

sufera si de el de nebagare in seama. probabil se crede vreun luis lazarus, anchetatorul numarul 1 al romaniei :)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Nu ar strica sa mai postezi niste poze cu tine si colegele, lista de preturi........de fiecare data cand sun, dau nas in nas cu casuța vocală :)

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Bună. fetele si-au schimbat locația pentru câteva zile. zona billa.blue aqua.pupici

Am eu o vaga banuiala ca Adinutza dupa ce si-a intrat in mana (sa nu zic pizda), a ales sa fie pestoiaca, cred ca ii iese mai bine, numai asa se explica de ce tot ne da sfaturi, indicatii, in loc sa coboare la munca de jos. Ii place sa fie sefa.

Postat

Poate nu v ati dat seama asta da forumu asta e supravegheatvde militie la maxim .. Cu ocazia asta poate ne scapa de troli

• Like 1
Postat

Am eu o vaga banuiala ca Adinutza dupa ce si-a intrat in mana (sa nu zic pizda), a ales sa fie pestoiaca, cred ca ii iese mai bine, numai asa se explica de ce tot ne da sfaturi, indicatii, in loc sa coboare la munca de jos. Ii place sa fie sefa.

Adina...era de fapt un Adin......de la bun inceput.

• Like 2
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Poate nu v ati dat seama asta da forumu asta e supravegheatvde militie la maxim .. Cu ocazia asta poate ne scapa de troli

nu e supravegheat, e infiintat si controlat

• Like 1
Postat

Bună. .......în seara asta de la ora 22 revin pentru ca am văzut ca se abereaza foarte mult.....prea multe speculații. ne vedem după ora 22

• Like 2

Postat

Te asteptam.....cu drag :puppykiss   la ora 22:00 te sun...in 5 minute-s la tine....cel care-si permite sa ajunga inaintea mea,va fi aruncat de la etaj (in locul meu).Deci va rog...nu pe patul meu...si nu pe muzica mea :heart:

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...