averescu Reputație: 38 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2016 Locatie?
rayssa016 Reputație: 11 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2016 Nu, imi pare rau..., astea sunt tarifele mele.
rayssa016 Reputație: 11 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2016 Pentru alte informatii, va rog sa ma sunati..!! 2
averescu Reputație: 38 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2016 Buna rau gagica!
averescu Reputație: 38 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2016 Ceva poze noi?
anonim10001 Reputație: -12 Postat Decembrie 8, 2016 Postat Decembrie 8, 2016 Chiar e sexy si dulcica..cu cine nu are un comportament ok e clar ca ii displace persoana respectiva..daca esti nasol nu te duce la ea, mai mult ca sigur o sa para rece si neinteresata, dar banii tot tii ia ))) daca esti nasol , dar totusi vrei sa te bucuri de corpul ei, asuma ti riscul sa nu te placa ))
machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Decembrie 8, 2016 Chiar e sexy si dulcica..cu cine nu are un comportament ok e clar ca ii displace persoana respectiva..daca esti nasol nu te duce la ea, mai mult ca sigur o sa para rece si neinteresata, dar banii tot tii ia ))) daca esti nasol , dar totusi vrei sa te bucuri de corpul ei, asuma ti riscul sa nu te placa ))Normal că-ți asumi. Că doar d-aia plătești, ca să afli că nu-i place de tine. 1 4
claraa Reputație: 3 Postat Decembrie 9, 2016 Postat Decembrie 9, 2016 bah prost esti ma, nu e umpic, e un pic, dezlegat
averescu Reputație: 38 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2016 Cim?
palosvio Reputație: 12 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 9, 2016 Pentru alte informatii, va rog sa ma sunati..!!Buna ! Maine lucrezi ?
rayssa016 Reputație: 11 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2016 Lucrez..., dar ma poti suna pt. aceste informatii..
Membru Premium il pupparo Reputație: 22588 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Decembrie 11, 2016 Va salutAcum cateva zile am avut placerea s-o cunosc si eu pe Rayssa si pot spune ca bine am facut. Programat din timp la tel pt orele dupa -amiezii , respectata fara probleme , seriozitate maxima - nota 10. Locatia - Blocul de garsoniere de la Dristor , o garsoniera curata , cochetica , frumos amenajata , baia curata , geluri de dus , prosop impecabil de curat - nota 9 .Rayssa este efectiv superba : in jur de 1,65 , miniona , blonda , frumusica la fata , sanii absolut superbi , naturali , rotunzi , nr 3 , tari , picioare frumoase , cur rotund si bombat , carne tare. O fata cu adevarat frumoasa. Mi- a placut mult din prima : vesela , jucausa , prietenoasa si mai ales cu un bun simt deosebit. Dupa dusurile de improspatare, actiunea a debutat cu sarutari pe gat , corp si pe sanii aceia magnifici , apoi am initiat un cunni prelung ( pasarica curata impecabil , o placere s-o lingi ) , la care fata a raspuns bine, s-a umezit , s-a excitat , ma mangaia , apoi nu am mai rezistat sa o rog sa imi faca ea oral si am aplicat rapid un prez si am patruns-o lent in poz misionarului . Am futut-o pret de cateva min in aceasta pozitie si am finalizat . In pauza am mai discutat diverse ,ocazie cu care mi-am dat seama ca este o fata isteata si foarte bine crescuta.Numarul 2 a debutat cu oral neprotejat din partea ei foarte ok : lent , supt si lins frumos, pe lung, pe lat , apoi am schimbat in poz 69 , si aici a reusit sa coboare pana la baza pulii, fiind foarte aproape de un DT complet ( oricum superba senzatia ) . Am aplicat un prez si am inceput s-o fut in pozitia doggye . Dupa cateva minute de pompat frenetic si avand in fata imaginea curului alauia superb , am finalizat si a doua oara. Personal , mi-a placut foarte mult Rayssa si voi continua sa o vizitez , mai ales ca am inteles ca nu peste mult timp v-a pleca iarasi afara. Notele sunt : Locatia - 9Aspect -10 , am detaliat in recenzie , pozele ( si eu eram reticent ) sunt reale Oral - 9 , fara zone adiacente si fara CIM , dar efectuat cu simt de raspundere si cu presiuneNormal -10 , pussy incredibil de sramta , contre , fut participativ , cam pe silent totusi , dar nu m-a deranjat GFE si atitudine - 9 , doar pt lipsa FK , altfel o incantare . Evident ca depinde si cum vorbesti si te comporti cu fata , in cazul meu asa a fost ( o reala placere adica) Igiena -10 , curata , piele fina , miroase frumosCadoul -250 RON , 2 finalizari , overall 1 ora si un pic , fara graba deloc, fara a fi solicitati la inceput.O zi buna va doresc ! 11
laury Reputație: 24072 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Decembrie 11, 2016 Felicitari frate Il Pupparo!
averescu Reputație: 38 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 12, 2016 Bv!
rm72 Reputație: 215 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 12, 2016 Vizitat azi titulara topicului. Zona Pta Alba Iulia, am sunat fara prea mari sperante si am avut surpriza sa ma primeasca in 15 min. O garsoniera civilizata, baia cam praf dar cu minimul necesar. Regim hotelier pe ieftineala. Rayssa aparitie de senzatie dupa usa, blonda tanara, super slim, usor bronzata(solar), sani de colectie, fundulet bbombat, ochi frumosi. Am ramas foarte placut impresionat mai ales ca nu ma asteptam.Am stat un numar cu de toate, oral ne, normal pro, foarte foarte placut, gemete usor false dar profi. Decartat 200, finalizat oral dar nu CIM. Foarte buna investitie ! 2
averescu Reputație: 38 Postat Decembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 15, 2016 Disponibila maine?
Membru Premium il pupparo Reputație: 22588 Postat Decembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Decembrie 15, 2016 Va salut.Acum 2 zile am revazut-o pe Rayssa. Nu am multe de adaugat fata de precenta vizita. Totul a decurs perfect ( din pct meu de vedere ) ca si prima oara, ba chiar mai bine as indrazni sa zic . Oralul nepro mi-a placut mai mult , normalul protejat in mai multe pozitii , 2 finalizari explozive in decurs de o ora , pe indelete , fara graba. Am platit cadoul in valoare de 250 RON si am plecat extrem de satisfacut cu promisiunea unei revederi inainte de finalul anului.Locatia actuala se afla in zona rondului de la p-ta Alba Iulia.Notele le pastrez pe cele de la precedenta vizita.O zi buna va doresc .
Vizitator menache Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2016 Postat Decembrie 15, 2016 Am vizitat o din nou zilele trecute !!asta datorită corpului si mai ales sânilor fenomenali!!!ceea ce m a surprins foarte mult este atitudinea schimbată in bine!!!a fost numai un zâmbet...deci chiar a încercat sa ma facă sa ma simt bine!!!daca data trecută in Titan atitudinea lasă mult de dorit de data asta in Dristor are un mare plus!!!asa da!!!bravo!!!ma gândesc ca poate este vorba de zona poate infirma era mai stresată !!!aici chiar nu a avut nici o problema!!!mult mai deschisă fata de client 1
m mister Reputație: 109 Postat Decembrie 15, 2016 Oras:Here and there Oras:Here and there Postat Decembrie 15, 2016 Am vizitat o din nou zilele trecute !!asta datorită corpului si mai ales sânilor fenomenali!!!ceea ce m a surprins foarte mult este atitudinea schimbată in bine!!!a fost numai un zâmbet...deci chiar a încercat sa ma facă sa ma simt bine!!!daca data trecută in Titan atitudinea lasă mult de dorit de data asta in Dristor are un mare plus!!!asa da!!!bravo!!!ma gândesc ca poate este vorba de zona poate infirma era mai stresată !!!aici chiar nu a avut nici o problema!!!mult mai deschisă fata de clientIn titan fiind mai multe pensionari o inhibau
rayssa016 Reputație: 11 Postat Decembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 15, 2016 Da, sunt disponibila.., rog numai sa suni inainte pentru o programare.(incerc sa respect programarile.., mai ales pt. clientii care ii cunosc) -cu toate ca sunt destui care iti incurca programu... Pupici..
rayssa016 Reputație: 11 Postat Decembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 15, 2016 Da, sunt disponibila.., rog numai sa suni inainte pentru o programare.(incerc sa respect programarile.., mai ales pt. clientii care ii cunosc) -cu toate ca sunt destui care iti incurca programu... Pupici..
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2016 Am vizitat-o ieri pe Rayssa. A fost o alegere excelenta. Pentru ca regulamentul imi cere sa dau note, as putea spune 9..5 la toate capitolele. Eu as zice ca daca ii faceti o vizita nu o sa regretati. Cam atat va pot spune, fara detalii intime pentru ca astea trebuie sa ramana intre mine si ea. Multumesc Rayssa! PS: 9.5 inseamna foarte bine. 10 nu dau din principiu. As fi dat doar o singura data, dar din alte considereta. Asa puteti considera 9.5 ca nota maxima.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum