Sari la conținut

Cel mai inteligent user

Cel mai inteligent user  

56 membri au votat

1. 1. Care considerati ca este cel mai inteligent user al forumului?

• andreea91 (oradea)
      1
    • bettyblu (nemtoaica)
      1
    • crystinutza (pitesti)
      5
    • elena_aly33
      1
    • irina_me (iasi)
      6
    • vanessa31
      11
    • vistantric
      8
    • beraru
      3
    • gelu gun
      0
    • killbill13
      1
    • lopix
      2
    • miskin
      6
    • rinan
      0
    • thecat
      10
    • winehouse_fellow
      9
    • worldoftanks
      20

Postări Recomandate

• Oras:Ucea
Postat

ce mai faci, laurici? de cat timp nu ai mai iesit si tu din casa, de cand nu ai mai fost si tu cu femeie reala? vad ca esti prezent non-stop pe forumul asta, medicamentele evident nu le mai iei, de la balaceanca mi-au spus ca nu reusesc sa dea de tine ... esti o rusine de om, mai bine nu te aveam. oricum, venirea ta pe lume a fost doar un accident nefericit si nedorit.

nu ai cu cine! baiatul are nevoie urgenta de ajutor specializat, dar - ca orice bolnav - refuza si pretinde ca totul e ok si ca ceilalti sunt de fapt nebuni, trist!

Beși, fă! Tu nu ești maică-mea. La cât de tălâmbă ești, sigur ești mama lu' Mișkin. Sau a lu' Căcău...

• Like 3
  • Minus 3
Postat

:(

vad ca inca nu ai reusit sa iesi primul pas, esti mereu in negare.

Vezi c-ai tras pă nas Aspacardin, d-aia aberezi. Te caut io mai târziu, când m-o trece căcarea.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Beși, fă! Tu nu ești maică-mea. La cât de tălâmbă ești, sigur ești mama lu' Mișkin. Sau a lu' Căcău...

futu-ti pastele ma-tii, covrigarule, asa se vorbeste cu mama ta? e clar ca ai o problema cu toate mamele, dar ma gandeam ca macar pe a ta sa o cruti de cretinismul tau.

si mai lasa prostiile, ca la doctor spuneai ca ti-a placut cand te futea bunicu-tau in cur. ba chiar ii si faceai swallow cand iti cumpara inghetata. ipocrit mic ce esti!:)

Postat

futu-ti pastele ma-tii, covrigarule, asa se vorbeste cu mama ta? e clar ca ai o problema cu toate mamele, dar ma gandeam ca macar pe a ta sa o cruti de cretinismul tau.

si mai lasa prostiile, ca la doctor spuneai ca ti-a placut cand te futea bunicu-tau in cur. ba chiar ii si faceai swallow cand iti cumpara inghetata. ipocrit mic ce esti!:)

Al dreaq! Te-a făcut dân vorbe. Io-i povesteam de tine, când te futea tac-tu-n cur.

Vă chem io p-amândoi, pe tine și pe muista ailaltă, când m-oi căca. N-am ce să vă dau acu'.

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

N-are efect.

ce cretinoid 

in loc sa stea sa numere la beculete  , sta sa-si faca zeci de clone  :laugh2

• Like 9
  • Minus 14

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...