lazy Reputație: 2569 Postat August 12, 2016 Oras:Sa fie usor de ajuns Oras:Sa fie usor de ajuns Postat August 12, 2016 Asa-i ca nu s-a mai scris demult o recenzie la sectiunea asta? Pai hai sa fac eu un refresh. Zilele trecute, dau un PM “de recunoastere” (!!!)Larisssei. In care ma anunt “dispo” pentru un threesome cu ea si cu colega de locatie. Adica Ana (sex cu Ana), pe care nu avusesem prilejul s-o cunosc in sens biblic.Aterizez in locatia de la Brotacei putin inainte de ora pranzului. N-o mai vazusem pe Larisssa de ceva vreme, asa ca…wow, pentru mine au fost o surpriza placuta anumite “impliniri” de-ale ei. Ma refer aici la cele “trupesti”, in special la o crestere in volum si greutate (!!!) exact in zona unde chiar ea se plangea ca are nevoie, adica sanii. Fac cunostinta si cu Ana, care astepta “in scurt” un client, apoi trec in bucatarie, unde ma intind uMpic la barfa cu Larisssa. Asa cum stiu toti cei care i-au trecut pragul, la ea GFE este maxim. Cat timp Ana a fost ocupata, eu si Larisssa ne-am delectat reciproc, la un pahar si 2-3 tigari, cu cateva istorioare din experientele de viata proprii, cateva spuse de ea in “hopanganam style” –adica…propriu si inimitabil- fiind superamuzante.Cand si Ana s-a eliberat, ne-am mai prostit putin in sufragerie la o palavra, le-am zis in mare ce vreau eu de la ele ( impreuna si separat !!!) si despre…“halat” Apoi m-am cerut la dus, dupa care le-am asteptat in dormitor. Au navalit asupra mea imediat ce-au iesit de la igienizare. Pentru ca stiau bine ce au de facut, pe parcursul sedintei n-a fost nevoie din partea mea decat de mici ajustari la “pozitionari”, “timpi” si …curse “du-te vino!”. Cum a fost actiunea propriu- zisa? Pai..la cote maxime de intensitate! O “gramada organizata” cu ON-uri (+ adiacente, si bine de tot), NP-uri 69, LOT-uri, Reverse LOT-uri. Plus diferite…insurubari, ca nu stiu cum sa le zic altfel unor schimbari de pozitii fara extragerea …membrului !!! Ana- o surpriza placuta in ceea ce priveste un lucru lipsa din meniul Larisssei, adica FK. Care FK a fost exact asa cum am cerut, adica omnipresent. Dupa cum ma asteptam, Larisssa a fost liderul “gramezii”, dar Ana a avut cateva interventii cand se parea ca ducem lipsa de imaginatie ( ultima, ceva de genu’ “in continuare, nu crezi ca e timpul sa te lasi si tu futut?”). Si brusc mi-au pus o perna sub cap, m-au imobilizat cumva intre corpurile lor ( daca faza asta ar fi fost la inceputul actiunii, cred ca era posibil sa strig “viol!”). Apoi au reluat actiunea pana la o finalizare cu CIM prelungit, made Larisssa.Spre surprinderea mea, cand m-am ridicat de la locul faptei, nu imi tremurau picioarele…dar vreo 20 de secunde coerent in vorbire nu prea am fost! Asa ca Ana m-a luat da mana catre sufragerie, ca sa ne hidratam. Marturisesc ca nu mai aveam nevoie de nimic la capitolul sex, asa ca dupa “tigara de dupa”(!!!), am intrat la dus, m-am imbracat, am lasat cadoul pe masa in bucatarie. La o scurta inventariere a lucrurilor pe care le-am lasat pe unde apucasem si trebuia sa le recuperez, Ana m-a facut sa rad in hohote ( “ia vezi, ai chilotii pe tine?”). La plecare, cu usa…intredeschisa, am fost obligat sa-mi iau ramas bun ( de la … gura Anei si sanii Larisssei – exact in ordinea asta). Cam atat despre un threesome de toata frumusetea.NOTE:Locatie: brotacei. Eu dau 10, ca a fost cu de toate: usor de ajuns, loc de parcare in apropiere, racoroasa, baie cu tot ce trebuie, dormitor cu pat incapatorGFE: 10. Amandoua sunt orientate catre fidelizarea clientilorFK: 10- Ana, Larisssa- nu faceON: 10. Diferente intre ele or fi, zic unii, dar nesemnificative pentru mine. Adanc, umed, deep, + CIM LarisssaNP: 10. Toate pozitiile pe care le-am vrut, cat timp am vrut, in ordinea solicitataCadou: 300. Nu m-am uitat la ceas, dar aproximez cam o ora jumatate door to door. O singura finalizare…asa mi-am facut eu calculul, ca mai aveam nevoie de….rezerve(!!!) in aceeasi ziDe recomandat: cu siguranta da… P.S.: “Ce frumoasa este marea la Constanta!” 17
cristi bug Reputație: 991 Postat August 12, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat August 12, 2016 Show lesby ?
lazy Reputație: 2569 Postat August 12, 2016 Oras:Sa fie usor de ajuns Oras:Sa fie usor de ajuns Autor Postat August 12, 2016 Fara sa intreb, au spus ca nu este in "program". 1
cristi bug Reputație: 991 Postat August 13, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat August 13, 2016 Eu stiam, dar il interesa pe fratele Uzzi. El e "vinovatul" este mai vagabond
kritiquews Reputație: 167 Postat August 20, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat August 20, 2016 bravo bugule, te colorasi 1 3
black77 Reputație: 103 Postat August 22, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 22, 2016 Un nr de telefon unde le gasim?
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat August 22, 2016 Postat August 22, 2016 Buna! Numarul meu de telefon 0743514844.Numarul Larisei 0764092612. O zi frumoasa!
cellardoor Reputație: 5 Postat August 23, 2016 Oras:Mangalia Oras:Mangalia Postat August 23, 2016 Poze ceva??
cobralion Reputație: 37 Postat August 24, 2016 Oras:cta Oras:cta Postat August 24, 2016 Larisa a disparut? nu ii mai vad topicul deschis..
parinteletanasescu Reputație: 1 Postat August 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Postat August 28, 2016 l am prins pe o2 lentila cand facea threeesome cu cod si cenzuratwtf
santo888 Reputație: 339 Postat Octombrie 31, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Octombrie 31, 2016 Chiar! Unde a dispărut Larisa?
cristi bug Reputație: 991 Postat Octombrie 31, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Octombrie 31, 2016 Este intr-o pauza deocamdata. 1 1
a.e. Reputație: 52 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 8, 2016 Este însărcinată 😀
aliema lu Reputație: 45 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:Javraland Oras:Javraland Postat Noiembrie 14, 2016 Este însărcinată o sa apara solzosul jr yeeeeey
a.e. Reputație: 52 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 15, 2016 Mai are,burtica e crescuta, am văzut pe facebook
dezdor Reputație: 12 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 8, 2016 facebook larisssa?
mada69 Reputație: 6826 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2016 facebook larisssa? posteaza fb tau si o sa-ti dea larisssa add 5
dezdor Reputație: 12 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 9, 2016 posteaza fb tau si o sa-ti dea larisssa add jerry junior ....cu incredere ne cunoastem....
a.e. Reputație: 52 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 10, 2016 Vrei facebook ul ei?
dezdor Reputație: 12 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 12, 2016 Vrei facebook ul ei?da....nu tin neaparat dar as vrea sa o revad ...si sa o salut strict amical ms oricum 1
mada69 Reputație: 6826 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 12, 2016 da....nu tin neaparat dar as vrea sa o revad ...si sa o salut strict amical ms oricumPoate si ea vrea sa te revada si sa te salute dar e mai timida,sti cum sunt feteleDaca tot vrei,dar nu neaparat sa dai de ea, posteaza fb tau si sigur o sa te salute ea 1
dezdor Reputație: 12 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 12, 2016 Poate si ea vrea sa te revada si sa te salute dar e mai timida,sti cum sunt feteleDaca tot vrei,dar nu neaparat sa dai de ea, posteaza fb tau si sigur o sa te salute ea Jerry Junior si poza este cu un fotbalist renumit (reper) mmsss
larisssa Reputație: 8905 Postat Decembrie 14, 2016 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Decembrie 14, 2016 WTF ?!?! ))Bună ,dragii mei! Buna tuturor, fără exceptii ,las timiditatea deoparte și va îmbrățișez pe toți! Sunt bine,sanatoasa, mulțumesc ca va intereseaza, încă mai am și chef de viață și același fizic slim spre skinny ! 9
ui amelia Reputație: 5 Postat Decembrie 14, 2016 Postat Decembrie 14, 2016 WTF ?!?! ))Bună ,dragii mei! Buna tuturor, fără exceptii ,las timiditatea deoparte și va îmbrățișez pe toți! Sunt bine,sanatoasa, mulțumesc ca va intereseaza, încă mai am și chef de viață și același fizic slim spre skinny !biebielushu ie bini?
didi 59 Reputație: -385 Postat Decembrie 18, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 18, 2016 Sărbători fericite cu multă sănătate,Larissa. 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum