Sari la conținut

Larisssa si Ana (sex cu Ana)

Postări Recomandate

• Oras:Sa fie usor de ajuns
Postat

Asa-i ca nu s-a mai scris demult o recenzie la sectiunea asta? Pai hai sa fac eu un refresh. Zilele trecute, dau un PM “de recunoastere” (!!!)Larisssei. In care ma anunt “dispo” pentru un threesome cu ea si cu colega de locatie. Adica Ana (sex cu Ana), pe care nu avusesem prilejul s-o cunosc in sens biblic.

Aterizez in locatia de la Brotacei putin inainte de ora pranzului. N-o mai vazusem pe Larisssa de ceva vreme, asa ca…wow, pentru mine au fost o surpriza placuta anumite “impliniri” de-ale ei. Ma refer aici la cele “trupesti”, in special la o crestere in volum si greutate (!!!) exact in zona unde chiar ea se plangea ca are nevoie, adica sanii. Fac cunostinta si cu Ana, care astepta “in scurt” un client, apoi trec in bucatarie, unde ma intind uMpic la barfa cu Larisssa. Asa cum stiu toti cei care i-au trecut pragul, la ea GFE este maxim. Cat timp Ana a fost ocupata, eu si Larisssa ne-am delectat reciproc, la un pahar  :pepsi  si 2-3 tigari, cu cateva istorioare din experientele de viata proprii, cateva spuse de ea in “hopanganam style” –adica…propriu si inimitabil- fiind superamuzante.

Cand si Ana s-a eliberat, ne-am mai prostit putin in sufragerie la o palavra, le-am zis in mare ce vreau eu de la ele ( impreuna si separat !!!) si despre…“halat”  Apoi m-am cerut la dus, dupa care le-am asteptat in dormitor. Au navalit asupra mea imediat ce-au iesit de la igienizare. Pentru ca stiau bine ce au de facut, pe parcursul sedintei n-a fost nevoie din partea mea decat de mici ajustari la  “pozitionari”, “timpi” si …curse “du-te vino!”. Cum a fost actiunea  propriu- zisa? Pai..la cote maxime de intensitate! O “gramada organizata” cu ON-uri (+ adiacente, si bine de tot), NP-uri 69, LOT-uri, Reverse LOT-uri. Plus diferite…insurubari, ca nu stiu cum sa le zic altfel unor schimbari de pozitii  fara extragerea …membrului  !!! Ana- o surpriza placuta in ceea ce priveste un lucru lipsa din meniul Larisssei, adica FK. Care FK a fost exact asa cum am cerut, adica omnipresent. Dupa cum ma asteptam, Larisssa a fost liderul “gramezii”, dar Ana a avut cateva interventii cand se parea ca ducem lipsa de imaginatie ( ultima, ceva de genu’ “in continuare, nu crezi ca e timpul sa te lasi si tu futut?”). Si brusc mi-au pus o perna sub cap, m-au imobilizat cumva intre corpurile lor ( daca faza asta ar fi fost la inceputul actiunii, cred ca era posibil sa strig “viol!”). Apoi au reluat actiunea pana la o finalizare cu CIM prelungit, made Larisssa.

Spre surprinderea mea, cand m-am ridicat de la locul faptei, nu imi tremurau picioarele…dar vreo 20 de secunde coerent in vorbire nu prea am fost! Asa ca Ana m-a luat da mana catre sufragerie, ca sa ne hidratam. Marturisesc ca nu mai aveam nevoie de nimic la capitolul sex, asa ca dupa “tigara de dupa”(!!!), am intrat la dus, m-am imbracat, am lasat cadoul pe masa in bucatarie. La o scurta inventariere a lucrurilor pe care le-am lasat pe unde apucasem si trebuia sa le recuperez, Ana m-a facut sa rad in hohote ( “ia vezi, ai chilotii pe tine?”). La plecare, cu usa…intredeschisa, am fost obligat sa-mi iau ramas bun ( de la … gura Anei si sanii Larisssei – exact in ordinea asta). Cam atat despre un threesome de toata frumusetea.

NOTE:

Locatie: brotacei. Eu dau 10, ca a fost cu de toate: usor de ajuns, loc de parcare in apropiere, racoroasa, baie cu tot ce trebuie, dormitor cu pat incapator

GFE: 10. Amandoua sunt orientate catre fidelizarea clientilor

FK: 10- Ana, Larisssa- nu face

ON: 10. Diferente intre ele or fi, zic unii, dar nesemnificative pentru mine. Adanc, umed, deep, + CIM Larisssa

NP: 10. Toate pozitiile pe care le-am vrut, cat timp am vrut, in ordinea solicitataCadou: 300. Nu m-am uitat la ceas, dar aproximez cam o ora jumatate door to door. O singura finalizare…asa mi-am facut eu calculul, ca mai aveam nevoie de….rezerve(!!!) in aceeasi zi

De recomandat: cu siguranta da…

P.S.: “Ce frumoasa este marea la Constanta!”

• Like 17
Postat

Fara sa intreb, au spus ca nu este in "program".

• Like 1
Vizitator ana!!
Reputație: 0
Postat

Buna!

Numarul meu de telefon 0743514844.

Numarul Larisei 0764092612.

O zi frumoasa!

• Oras:constanta
Postat

Mai are,burtica e crescuta, am văzut pe facebook

• Oras:Bucuresti
Postat

facebook larisssa? :boob

posteaza fb tau si o sa-ti dea larisssa add

:)

• Like 5
Postat

posteaza fb tau si o sa-ti dea larisssa add

jerry junior ....cu incredere ne cunoastem....:*

Postat

Vrei facebook ul ei?

da....nu tin neaparat dar as vrea sa o revad  ...si sa o salut strict amical ms oricum 

• Minus 1
Postat

da....nu tin neaparat dar as vrea sa o revad ...si sa o salut strict amical ms oricum

Poate si ea vrea sa te revada si sa te salute dar e mai timida,sti cum sunt fetele

Daca tot vrei,dar nu neaparat sa dai de ea, posteaza fb tau si sigur o sa te salute ea

• Like 1
Postat

Poate si ea vrea sa te revada si sa te salute dar e mai timida,sti cum sunt fetele

Daca tot vrei,dar nu neaparat sa dai de ea, posteaza fb tau si sigur o sa te salute ea

Jerry Junior  si poza este cu un fotbalist renumit :)   (reper) mmsss

• Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
Postat

WTF ?!?! :)))

Bună ,dragii mei! Buna tuturor, fără exceptii ,las timiditatea deoparte și va îmbrățișez pe toți! Sunt bine,sanatoasa, mulțumesc ca va intereseaza, încă mai am și chef de viață și același fizic slim spre skinny !

• Like 9
Postat

WTF ?!?! :)))

Bună ,dragii mei! Buna tuturor, fără exceptii ,las timiditatea deoparte și va îmbrățișez pe toți! Sunt bine,sanatoasa, mulțumesc ca va intereseaza, încă mai am și chef de viață și același fizic slim spre skinny !

biebielushu ie bini?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...