Sari la conținut

0731.285.256 Andreea - Mall vitan

Vizitator greeneyesradu

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Uite aşa se lasă lumea de recenzii, si rămânem cu recenziile lu' "dilanbuc" , "manivela", "cineştie" capodopere de lingereală inutilă

Adică pe bune - personajele astea există în realitate? Nu sunt desene animate? Eu am convingerea secreta că sunt clonele lui @Picon - pe care le folosesște când se plictisește (adică cât e ziua de lungă) și cu care se pupă singur în pulă... :rax2

Link spre comentariu

Am revenit recent la Andreea, ca tot generasem nedumeriri cu privire la nota acordata intr-o recenzie anterioara... Ia sa vedem, poate m-am inselat?

Mi s-a confirmat ca nu :). Desi nu am prins-o pe Andreea in cea mai buna zi, a preferat sa nu anuleze intalnirea pentru a nu ma incurca. Dupa care, ca o profesionista ce este, a fost din nou o incantare, cel putin ca si prima data. Ca sa lamuresc problema "obiectivitatii" notei... Eu prefer sa notez experienta cu totul - pentru mine Andreea este intr-o categorie gen "friends with benefits". Ma simt foarte confortabil cu ea si lucrurile par sa decurga cat se poate de firesc. Glumim, radem, povestim, trecem la "lucruri serioase", mai glumim, iar radem, iar povestim si am plecat. Sa o notez pe Andreea ca suma a unor "elemente componente" mi se pare foarte aiurea. Inseamna ca nu pentru experienta am fost la ea si atunci nici eu nu as mai sti ce naiba am cautat pe acolo...

Prin urmare ii acord tot 10 pentru o experienta cat se poate de placuta. Mersi Andreea! :kiss2

• Like 4
Link spre comentariu

Va salut!

Trecut in agenda dombisoara Deea....

Prea multe cuvinte sunt de prisos. Cum se spune pe aici...pozele o avantajeaza sau nu, dupa caz. La Deea pozele sunt precum realitatea fara avantaje...fata merita sa fie vizitata si cu siguranta vei pleca relaxat si cu zambetul pe buze.

Este o buna interlocutoare, gazda, prezenta...in concluzie nu intamplator notele primite sunt mari.

La baie...cosmeticele (gelurile de dush) sunt precum la mega image...foarte multe, cred ca vreo 10 variante.

Prosop, baie, locatie 9,5 (patul e cu ceva scartituri), dar nu a fost un impediment.

In rest ce sa va spun ON si NP...note de intrare la un liceu de top intre 9-9,5

Nu mai povestesc ca am citit despre Deea incat ceea ce am zis eu este confirmat de mult.

Eu pun baza pe ce se scrie in alte parti, noutati in piata. La Deea am venit cu gandul clar ca nu are cum sa nu fie o vizita reusita si nu m-am gandit ca voi merge la noroc.

Pup Deea

• Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...