daniel2012 Reputație: 578 Postat Mai 18, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Mai 18, 2016 Felicitari! Mai ales ultima.. Link spre comentariu
deea29 Reputație: 4784 Postat Mai 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2016 Felicitari! Mai ales ultima.. Multumesc Link spre comentariu
mandriii Reputație: 49 Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Dar penultima ce are? E buna de tot,in general. Link spre comentariu
tevezis Reputație: 1050 Postat Mai 21, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 21, 2016 in sfarsit ajung si eu la domnita fac o programare telefonica si ajung la locul cu pricina aprape de mall vitan intru facem cunostinta ma invit la dus si intru in camera unde incepe actiunea cu un oral protejat continuat cu cateva pozitii si finalizat in pozitia iedului ,mi-am tras sufletul cateva minute am vb si noi una alta dupa care am inceput numarul urmator cu ea deasupra am lasat-o pe ea sa profite de mine la maxim Locatie 10 Fata aspect 8 Igiena 10 Oral 8 per total mie mi-a placut te face sa te simti bine si se implica mi-a placut mult fundul ei (nu o recomand cardiacilor ) 6 Link spre comentariu
vdany Reputație: 8 Postat Mai 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 21, 2016 Asa pizda frumoasa ce ai vai... 1 Link spre comentariu
nightwolf23 Reputație: 1745 Postat Mai 29, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Mai 29, 2016 Salutare nimfomane și nimfonani! În urmă cu o săptămână am făcut o vizită la Deea și Diana. Cele doua feline s-au prezentat impecabil și după introducerile de rigoare am purces la igienizare și a început atacul felinelor asupra mea.Am început cu un masaj făcut Deei și am continuat cu un oral făcut de ambele fete luptânduse pentru a se bucura de lupul meu. Oralul a fost făcut cu lins bijuteriile din dotare , cu presiune aplicată unde trebuie. După un timp am trecut la normal protejat cu Diana și am capitulat pentru prima oară. Am mai vorbit despre una alta, am trecut pe la duș și am început al doilea război cu cele două muze care m-au făcut să asud și să trăiesc intens clipele frumoase alături de ele. Am alternat la normal între cele două fete dulci,schimbând protecția de fiecare dată cu săruturi din partea Dianei. Când am atins pragul maxim de plăcere am capitulat încă o dată. Mulțumesc mult pentru clipele frumoase oferite de ambele feline. Le recomand cu plăcere și altora care vor să se simtă foarte bine. Notarea lupului în catalogul nimfomane : Deea : Igiena 10 Oral 9 Normal 10 Atitudine 10 Diana Igiena 10 Oral 9 Normal 9.5 Atitudine 10 Halatul pentru acest ménage à trois este confidențial. 11 Link spre comentariu
deea29 Reputație: 4784 Postat Mai 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2016 Buna Dimineata 21 Link spre comentariu
jeepan Reputație: 31 Postat Mai 31, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 31, 2016 Eee de ce faci "d-astea".... Link spre comentariu
Vizitator didu_tzu Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 neata. de la ce ora incepi "serviciul"? vreau sa iti fac o vizita Link spre comentariu
deea29 Reputație: 4784 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2016 neata. de la ce ora incepi "serviciul"? vreau sa iti fac o vizita Buna,de la ora 9 1 Link spre comentariu
Vizitator didu_tzu Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 Ok. miercuri o sa vin la Bucuresti si mi-ar placea sa ma relaxez cu tine . o sa te sun dupa ora 9. o zi excelenta Link spre comentariu
Vizitator didu_tzu Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 Lucrezi maine? Link spre comentariu
Vizitator didu_tzu Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 Te pot gasi maine? O seara faina Link spre comentariu
deea29 Reputație: 4784 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2016 Te pot gasi maine? O seara fainaBuna, da ma gasesti! 1 Link spre comentariu
lexmarky Reputație: -273 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2016 Salutare, Am fost ieri la Deea,locatia langa mall vitan,apartament normal pt. asemenea activitati,cu o baie echipata cu de toate ,primit papuci si prosop si trecut la dus(unde surpriza nu curgea apa calda),actiunea a inceput cu pupaturi pe corp si a coborat spre junior pe care la supt cu pasiune,am oprit-o putin sa ma joc cu piersicuta ei,ii placea tremura asa incet,se incinsese putin, dupa ceva timp m-a oprit si s-a infipt cu gura in junior si il sugea tare bine de nu am mai rezistat si am ejaculat in gura ei,a strans tot si s-a dus la baie. Am stat putin de vorba si a urmat nr.2 tot cu un oral bine executat,am pus-o in pozitia 69 unde putea sa explorez mai bine piersicuta ei ,m-am incins in pozitia asta de mi-am dat drumul in gura ei ,o sugea prea bine ca sa rezist si pt. normal Note: Locatia:8,5Corp:8,5Fata:8Oral:10 Halat:2 numere 150ron 8 Link spre comentariu
jeepan Reputație: 31 Postat Iunie 10, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 10, 2016 2 finalizării,vrei să spui..... Link spre comentariu
lexmarky Reputație: -273 Postat Iunie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 10, 2016 2 numere=2 finalizari Link spre comentariu
deea29 Reputație: 4784 Postat Iunie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 17, 2016 21 Link spre comentariu
fanyyy Reputație: 95 Postat Iunie 20, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 20, 2016 Bun deea.pana la ce ora te gasesc azi?vreau sa iti fac o vizita dar mai tarziu dupa 8 daca se poate.ms Link spre comentariu
deea29 Reputație: 4784 Postat Iunie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 20, 2016 Bun deea.pana la ce ora te gasesc azi?vreau sa iti fac o vizita dar mai tarziu dupa 8 daca se poate.msBuna,pana la ora 21 ma gasesti ! Link spre comentariu
whatyousay Reputație: 125 Postat Iunie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 20, 2016 Buna seara, dragi colegi forumisti. Am fost si eu la Andreea in seara aceasta, dupa ce am facut in prealabil o programare cu aproximativ o ora jumatate inainte la telefon. A raspuns rapid, prompt, ceea ce este de apreciat. Acum voi da si calificativele. Locatie :10- in ciuda faptului ca locatia nu e neaparat de lux, ii dau nota maxima datorita efortului vizibil care se face pentru ca un invitat sa se simta cat mai ok. Dovada acestui fapt o fac nenumaratele geluri de dus, ape de gura, deodorante etc din baie si toate de calitate.Aspect Andreea : 8 -miniona, fund foarte frumos, bine conturat. Carnea e tare, exact cum imi place. Sanii sunt putin cam mici Arata foarte, foarte bine pentru varsta ei, pe care eu o estimez pe la 34, 35 de ani. Pentru altii nota pentru aspectul ei poate fi mai mare, dar mie mereu mi au placut mai mult femeile inalte si cu parul putin mai deschis si lung. E o chestie pur subiectiva, na...Igiena: 10 pielea mirosea frumos, fina, epilata cum trebuie.Oral:8.5 neprotejat, umed, atentie la vecinatati. Mi ar fi placut sa se ajute de mana mai putin si sa reuseasca mai mult deep(este un sfat, poate data viitoare cine stie ). Totusi, a reusit sa ma excite foarte repede si la normal n am mai apucat decat un minut, deci n am ce note sa dau.GFE: aici are 10 +, cred ca cel mai bun GFE pe care l am intalnit. Stie sa intretina o discutie, nu vorbeste baliverne, doar ca sa treaca timpul. Se vede ca are o inteligenta superioara din felul cum conduce o conversatie. Mi a placut tare mult asta.Am platit 100 ron pentru o finalizare.O seara frumoasa! 7 Link spre comentariu
tevezis Reputație: 1050 Postat Iunie 20, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 20, 2016 boss app de lux ce vroiai sa ai puf în pat vroiai sa ai marmura din aia scumpa pe jos ,vroiai sa fii venerat ca un rege ?))) 1 Link spre comentariu
deea29 Reputație: 4784 Postat Iunie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 21, 2016 Buna Dimineata 21 Link spre comentariu
deea29 Reputație: 4784 Postat Iunie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 25, 2016 19 Link spre comentariu
jeepan Reputație: 31 Postat Iunie 25, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 25, 2016 Ce de "futeteas"ai camera,sper ca știi de gluma!😉 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum