deea29 Reputație: 4784 Postat Martie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 4, 2016 BBy pana la cat lucrezi astazi? Pana la ora 22"00 Link spre comentariu
deea29 Reputație: 4784 Postat Martie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 5, 2016 Buna Dimineata Link spre comentariu
tevezis Reputație: 1050 Postat Martie 5, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 5, 2016 bună, te - am sunat ieri și mi-ai dat ocupat Link spre comentariu
hormi Reputație: 787 Postat Martie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 5, 2016 bună, te - am sunat ieri și mi-ai dat ocupatNasol bre...pe toate le-ai sunat si toate ti-au dat ocupat. In plm ce zi....sa te spanzuri, nu alta! 1 Link spre comentariu
deea29 Reputație: 4784 Postat Martie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 5, 2016 bună, te - am sunat ieri și mi-ai dat ocupatBuna,ma poti suna azi promit sa nu iti mai dau pe ocupat Link spre comentariu
tevezis Reputație: 1050 Postat Martie 5, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 5, 2016 auzi ba hormi eu zic sa taci din gura, ce zici? Link spre comentariu
deea29 Reputație: 4784 Postat Martie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 6, 2016 Buna Dimineata Link spre comentariu
ruddyx Reputație: 29 Postat Martie 6, 2016 Partajează Postat Martie 6, 2016 Vizitat si eu Link spre comentariu
ruddyx Reputație: 29 Postat Martie 6, 2016 Partajează Postat Martie 6, 2016 Vizitat si eu.Urmarind de ceva vreme topicul ei,sambata mi-am facut drum pe la capitala si am sunat-o.Cu o voce placuta,ma programeaza peste o ora.Locatia este vis-a-vis de Mall Vitan.Urc eu,se deschide usa,intru,cand ce sa vezi,ma asteapta in costumul Evei.Incepand din acest moment,s-a taiat filmul:))).Ce sa mai zic...o milfa cu un fund demential(fantezia mea).Eram pierdut,nu mai stiam cum ma cheama....ma dezbrac,ma invita la dus(cateva geluri,ai ce sa alegi),apoi urmeaza si ea.O astept in camera,si incepe actiunea:un oral excelent executat,atenta la zonele adiacente,eram in extaz.Pune caciulita,pozitia mama iedului,o priveliste...(nici acum nu mi-a diaparut zambetul de pe buze).Am mai schimbat vreo 2 pozitii si am finalizat glorios in prezervativ.Si acum notele juriului:Locatia:10(foarte usor de ajuns,chiar daca nu esti bucurestean)Atitudine:10(foarte atenta,stie sa se faca placuta )Igiena :10Fata:9(daca avea sanii un pic mai mari era de 10)Gfe:10 (chiar daca nu face FK,compenseaza cu celelalte)Oral:10(este on)Normal:10Pret:100 ron/o finalizarePoate sunt subiectiv,insa m-am simtit excelent si o sa revin de cate ori voi avea ocazia,plus ca mi-a oferit si un incarcator,ma lasase bateria. P.S.:Nu va spun cat timp a durat actiunea,mai mult timp mi-a luat sa scriu recenzia:)). 6 Link spre comentariu
deea29 Reputație: 4784 Postat Martie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 6, 2016 Vizitat si eu.Urmarind de ceva vreme topicul ei,sambata mi-am facutdrum pe la capitala si am sunat-o.Cu o voce placuta,ma programeaza peste o ora.Locatia este vis-a-vis de Mall Vitan.Urc eu,se deschide usa,intru,cand ce sa vezi,ma asteapta in costumul Evei.Incepand din acest moment,s-a taiat filmul:))).Ce sa mai zic...o milfa cu un fund demential(fantezia mea).Eram pierdut,nu mai stiam cum ma cheama....ma dezbrac,ma invita la dus(cateva geluri,ai ce sa alegi),apoi urmeaza si ea.O astept in camera,si incepe actiunea:un oral excelent executat,atenta la zonele adiacente,eram in extaz.Pune caciulita,pozitia mama iedului,o priveliste...(nici acum nu mi-a diaparut zambetul de pe buze).Am mai schimbat vreo 2 pozitii si am finalizat glorios in prezervativ.Si acum notele juriului:Locatia:10(foarte usor de ajuns,chiar daca nu esti bucurestean)Atitudine:10(foarte atenta,stie sa se faca placuta )Igiena :10Fata:9(daca avea sanii un pic mai mari era de 10)Gfe:10 (chiar daca nu face FK,compenseaza cu celelalte)Oral:10(este on)Normal:10Pret:100 ron/o finalizarePoate sunt subiectiv,insa m-am simtit excelent si o sa revin de cate ori voi avea ocazia,plus ca mi-a oferit si un incarcator,ma lasase bateria. P.S.:Nu va spun cat timp a durat actiunea,mai mult timp mi-a luat sa scriu recenzia:)).Buna,ma bucur ca te ai simtit bine in compania mea Link spre comentariu
deea29 Reputație: 4784 Postat Martie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 7, 2016 10 Link spre comentariu
daniel2012 Reputație: 579 Postat Martie 8, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 8, 2016 La multi ani! O primavara frumoasa! Link spre comentariu
nightwolf23 Reputație: 1745 Postat Martie 8, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 8, 2016 Îţi doresc ca răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie însorit! Link spre comentariu
deea29 Reputație: 4784 Postat Martie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 8, 2016 Multumesc frumos ,o primavara frumoasa va doresc 1 Link spre comentariu
danut111 Reputație: 323 Postat Martie 8, 2016 Oras:Alexandria Oras:Alexandria Partajează Postat Martie 8, 2016 La Mulți Ani!!!!! Link spre comentariu
deea29 Reputație: 4784 Postat Martie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 10, 2016 Buna Dimineata Link spre comentariu
parlamentaru Reputație: -38 Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 Prin CE zona mai activezi si care sunt tarifele? Link spre comentariu
deea29 Reputație: 4784 Postat Martie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 10, 2016 Prin CE zona mai activezi si care sunt tarifele?Buna,Calea Vitan, 150lei/h sau 100 lei fin! Link spre comentariu
Vizitator baiatploiesti Reputație: 0 Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 asteptam cateva poze noi eu la prima vizita in bucuresti trec pe la tine, daca am noroc sa te prind libera Link spre comentariu
deea29 Reputație: 4784 Postat Martie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 11, 2016 asteptam cateva poze noi eu la prima vizita in bucuresti trec pe la tine, daca am noroc sa te prind liberaDaca te uiti cu atentie pe pagina 7 vei vedea poze foarte recente Link spre comentariu
Vizitator baiatploiesti Reputație: 0 Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 Tatuajul pe ce parte este? Link spre comentariu
deea29 Reputație: 4784 Postat Martie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 12, 2016 Tatuajul pe ce parte este?Pe partea stanga Link spre comentariu
deea29 Reputație: 4784 Postat Martie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 12, 2016 Tatuajul pe ce parte este?Cred ca se vede destul de clar pe ce parte este 1 Link spre comentariu
Vizitator baiatploiesti Reputație: 0 Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 A_feb_2016-57.jpgDe asta intrebam. Aici e pe partea dreapta Link spre comentariu
koki Reputație: 1 Postat Martie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 12, 2016 Buna! Esti la locatie? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum