Sari la conținut

0731.285.256 Andreea - Mall vitan

Vizitator greeneyesradu

Postări Recomandate

Vizitat si eu.Urmarind de ceva vreme topicul ei,sambata mi-am facut

drum pe la capitala si am sunat-o.Cu o voce placuta,ma programeaza peste o ora.Locatia este vis-a-vis de Mall Vitan.Urc eu,se deschide usa,intru,cand ce sa vezi,ma asteapta in costumul Evei.Incepand din acest moment,s-a taiat filmul:))).Ce sa mai zic...o milfa cu un fund demential(fantezia mea).Eram pierdut,nu mai stiam cum ma cheama....ma dezbrac,ma invita la dus(cateva geluri,ai ce sa alegi),apoi urmeaza si ea.O astept in camera,si incepe actiunea:un oral excelent executat,atenta la zonele adiacente,eram in extaz.Pune caciulita,pozitia mama iedului,o priveliste...(nici acum nu mi-a diaparut zambetul de pe buze).Am mai schimbat vreo 2 pozitii si am finalizat glorios in prezervativ.

Si acum notele juriului:

Locatia:10(foarte usor de ajuns,chiar daca nu esti bucurestean)

Atitudine:10(foarte atenta,stie sa se faca placuta )

Igiena :10

Fata:9(daca avea sanii un pic mai mari era de 10)

Gfe:10 (chiar daca nu face FK,compenseaza cu celelalte)

Oral:10(este on)

Normal:10

Pret:100 ron/o finalizare

Poate sunt subiectiv,insa m-am simtit excelent si o sa revin de cate ori voi avea ocazia,plus ca mi-a oferit si un incarcator,ma lasase bateria.

P.S.:Nu va spun cat timp a durat actiunea,mai mult timp mi-a luat sa scriu recenzia:)).

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Vizitat si eu.Urmarind de ceva vreme topicul ei,sambata mi-am facut

drum pe la capitala si am sunat-o.Cu o voce placuta,ma programeaza peste o ora.Locatia este vis-a-vis de Mall Vitan.Urc eu,se deschide usa,intru,cand ce sa vezi,ma asteapta in costumul Evei.Incepand din acest moment,s-a taiat filmul:))).Ce sa mai zic...o milfa cu un fund demential(fantezia mea).Eram pierdut,nu mai stiam cum ma cheama....ma dezbrac,ma invita la dus(cateva geluri,ai ce sa alegi),apoi urmeaza si ea.O astept in camera,si incepe actiunea:un oral excelent executat,atenta la zonele adiacente,eram in extaz.Pune caciulita,pozitia mama iedului,o priveliste...(nici acum nu mi-a diaparut zambetul de pe buze).Am mai schimbat vreo 2 pozitii si am finalizat glorios in prezervativ.

Si acum notele juriului:

Locatia:10(foarte usor de ajuns,chiar daca nu esti bucurestean)

Atitudine:10(foarte atenta,stie sa se faca placuta )

Igiena :10

Fata:9(daca avea sanii un pic mai mari era de 10)

Gfe:10 (chiar daca nu face FK,compenseaza cu celelalte)

Oral:10(este on)

Normal:10

Pret:100 ron/o finalizare

Poate sunt subiectiv,insa m-am simtit excelent si o sa revin de cate ori voi avea ocazia,plus ca mi-a oferit si un incarcator,ma lasase bateria.

P.S.:Nu va spun cat timp a durat actiunea,mai mult timp mi-a luat sa scriu recenzia:)).

Buna,ma bucur ca te ai simtit bine in compania mea  :kiss3   :kiss3

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...