deea29 Reputație: 4784 Postat Martie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 13, 2016 Buna! Esti la locatie?Buna,da sunt pana la ora 21
deea29 Reputație: 4784 Postat Martie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 15, 2016 12
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 17, 2016 Postat Martie 17, 2016 S a mutat tatuajul?????
deea29 Reputație: 4784 Postat Martie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2016 S a mutat tatuajul?????Buna,nu sa mutat tatuajul ) o poza a fost facuta in oglinda si de acea apare pe piciorul drept ) ,daca nu era permanent poate asa reuseam sa il mut
deea29 Reputație: 4784 Postat Martie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2016 Buna Dimineata
deea29 Reputație: 4784 Postat Martie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 26, 2016 Buna Dimineata 8
laury Reputație: 24072 Postat Martie 26, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 26, 2016 Salutare natiune futacioasa,am fost sapt trecuta la Andreea, am mai fost anul trecut si mi-a placut...plus ca in poze arata bine iar in realitate este si mai buna!Am platit o ora gandindu-ma la un masaj, oral si normal....insa cand a inceput oralul, am zis ca nu se poate asa ceva. Am schimbat mai multe pozitii la oral, lins oo, supt, umed, facut incetisor si temeinic, presiune, uneori deep, un oral lung si placut, relaxant, ea se juca cu penisul, eu ma jucam cu pussy ei si sfarcurile erectile....terminat din picioare, finalizare CIM.Locatia 8,5Aspect Andreea - 9+Igiena 10Oral nepro cu cim - 10++GFE - 10Experienta personala 10Cadou - 150 lei oraDe revenit - din punctul meu de vedere DAEste foarte buna si la normal, se pliaza pe client, selectiva, curata, comunicativa, inteligenta...la cum arata bate multe pustoaice de 20 ani. Spor la buci! 9
deea29 Reputație: 4784 Postat Martie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 28, 2016 Buna Dimineata
deea29 Reputație: 4784 Postat Martie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 29, 2016 Buna Dimineata
deea29 Reputație: 4784 Postat Martie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 30, 2016 Buna Dimineata!
laur788 Reputație: 1470 Postat Martie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 30, 2016 Buna dimineataMinunata fiinta cand am cunosct-o eu avea locatia pe vacaresti.Dezinhibata eu ma feream de vecini ea nu avea nici o treaba.Miniona frumusica foc pasarica frumos mirositoare si initiativa cat cuprinde. Sincer eu m-am simtit minunat acum fiecare cu gusturile lui.Finalizare in capison o finalizare 100 ronLocatia 9Atitudine 10Oral 9 din cauza caciuliteiAtentie marita pentru clientii vechi si nu numaiRecomand cu incredere 12
deea29 Reputație: 4784 Postat Martie 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2016 Buna dimineataMinunata fiinta cand am cunosct-o eu avea locatia pe vacaresti.Dezinhibata eu ma feream de vecini ea nu avea nici o treaba.Miniona frumusica foc pasarica frumos mirositoare si initiativa cat cuprinde. Sincer eu m-am simtit minunat acum fiecare cu gusturile lui.Finalizare in capison o finalizare 100 ronLocatia 9Atitudine 10Oral 9 din cauza caciuliteiAtentie marita pentru clientii vechi si nu numaiRecomand cu incredere Multumesc esti un dulce
Vizitator baiatploiesti Reputație: 0 Postat Martie 31, 2016 Postat Martie 31, 2016 Buna andreea.azi lucrezi? Ce statie de metrou e cea mai apropiata de locatia ta?
deea29 Reputație: 4784 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2016 Buna andreea.azi lucrezi? Ce statie de metrou e cea mai apropiata de locatia ta?Buna,da lucrez azi,cea mai apropiata statie de metrou este Mihai Bravu!
no_body Reputație: 6681 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Aprilie 1, 2016 Buna,da lucrez azi,cea mai apropiata statie de metrou este Mihai Bravu! Cu peronu pă partea dreaptă?
Vizitator baiatploiesti Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2016 Postat Aprilie 1, 2016 pai cred ca am sa vin, dar cu transportul in comun
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2016 Postat Aprilie 1, 2016 Eu zic sa chemi un taxi cand iesi din tren, de la gara pana in vitan e cale lunga si daca te bazezi pe RATB sunt sanse mari sa te intorci cu coaiele pline la ploiesti. Metrorex e mai ok, cobori la Timpuri Noi si apoi tai Nerva Traian printre blocuri iar cand ajungi ii spui ca sari peste dus ca ai facut dus acasa sau in tren.
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2016 Eu zic sa chemi un taxi cand iesi din tren, de la gara pana in vitan e cale lunga si daca te bazezi pe RATB sunt sanse mari sa te intorci cu coaiele pline la ploiesti. Metrorex e mai ok, cobori la Timpuri Noi si apoi tai Nerva Traian printre blocuri iar cand ajungi ii spui ca sari peste dus ca ai facut dus acasa sau in tren.Daca vrea sa ajunga cu Metroul, sigur se incurca pe stradutele alea daca nu cunoaste zona. Sa ia un taxi.
cyoborg Reputație: 906 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2016 Salutare, am ajuns si eu zilele trecute la aceasta fata. Sunat in cursul diminetii si stabilit intalnirea pentru dupa amiaza. Am ajuns cu o mica intarziere ca urmare a traficului, dar Andreea nu s-a suparat. Locatia este la Mall Vitan vis a vis de sectia de politie, colega cu o alta fata draguta la care am mai fost pana acum de vreo doua ori si la care am sa mai revin. Am facut cunostinta si am stat putin de vorba. Andreea este o fata cam la 1,57 dupa parerea mea, draguta la fata, cu niste ochi mari, caprui si buze mari, carnoase. Pacat ca nu face FK, asi fi avut ce sa savurez. Are un corp tonifiat bine la sala, cam de 25 de ani asa, desi ea spune ca are 33, o piele fina, sani nr. 2, cu niste sfarcuri erectibile si un fundulet tare apetisant. Dupa care am primit prosop mare si curat, prosop si am plecat la baie. Nu mai insist asupra numarului de geluri de dus, pentru ca iar imi iau perdaf din partea colegilor, dar pot sa spun ca de data asta erau mai putine. Chiar nu are importanta. Pana la urma te speli cu unul singur, nu le incerci pe toate. Am revenit in camera, dupa mine a mers si fata si am inceput actiunea. Fata a inceput un oral protejat, la cererea mea, foarte placut, pe toata lungimea, umed si cu multa presiune. Andreea are o tehnica buna, o scoate din cand in cand o saruta, o linge, apoi o cuprinde din nou pe toata in gurita primitoare. Nu am sesizat tendinte de deep, dar oralul a fost placut. Am trecut apoi la normal cu ea deasupra, unde am avut cea mai mare surpriza. Fata e stramta rau, parca mi-a strans-o in menghina. Desi aveam de gand sa experimentez mai multe pozitii, mai ales ma gandeam la doggie, pentru ca efectiv ai ce sa vezi, planurile mi-au fost date peste cap de stramtoarea fetei. Dupa un timp am finalizat in balonas. Eram constient ca se apropie si ca ar fi bine sa schimb pozitia pentru a ma bucura mai mult de Andreea, dar pur si simplu senzatia era atat de placuta incat m-am lasat dus de val. Asta e, executie in piata publica, fara prea multe vorbe.Si acum noteleLocatie 9Fata aspect 8,5Igiena 10GFE 9, fara FK in rest foarte prietenoasa, inteligenta si vorbareataOral 8,5Normal 10 Aici trebuie sa revin si sa aprofundez. Cu siguranta Andreea mai are ce sa-mi arateCadoul 100 lei/1 finalizareEu revin si recomand pentru ca este o experienta care nu trebuie ratata.Te pup pe obraz, Andreea 5
deea29 Reputație: 4784 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2016 Salutare, am ajuns si eu zilele trecute la aceasta fata. Sunat in cursul diminetii si stabilit intalnirea pentru dupa amiaza. Am ajuns cu o mica intarziere ca urmare a traficului, dar Andreea nu s-a suparat. Locatia este la Mall Vitan vis a vis de sectia de politie, colega cu o alta fata draguta la care am mai fost pana acum de vreo doua ori si la care am sa mai revin. Am facut cunostinta si am stat putin de vorba. Andreea este o fata cam la 1,57 dupa parerea mea, draguta la fata, cu niste ochi mari, caprui si buze mari, carnoase. Pacat ca nu face FK, asi fi avut ce sa savurez. Are un corp tonifiat bine la sala, cam de 25 de ani asa, desi ea spune ca are 33, o piele fina, sani nr. 2, cu niste sfarcuri erectibile si un fundulet tare apetisant. Dupa care am primit prosop mare si curat, prosop si am plecat la baie. Nu mai insist asupra numarului de geluri de dus, pentru ca iar imi iau perdaf din partea colegilor, dar pot sa spun ca de data asta erau mai putine. Chiar nu are importanta. Pana la urma te speli cu unul singur, nu le incerci pe toate. Am revenit in camera, dupa mine a mers si fata si am inceput actiunea. Fata a inceput un oral protejat, la cererea mea, foarte placut, pe toata lungimea, umed si cu multa presiune. Andreea are o tehnica buna, o scoate din cand in cand o saruta, o linge, apoi o cuprinde din nou pe toata in gurita primitoare. Nu am sesizat tendinte de deep, dar oralul a fost placut. Am trecut apoi la normal cu ea deasupra, unde am avut cea mai mare surpriza. Fata e stramta rau, parca mi-a strans-o in menghina. Desi aveam de gand sa experimentez mai multe pozitii, mai ales ma gandeam la doggie, pentru ca efectiv ai ce sa vezi, planurile mi-au fost date peste cap de stramtoarea fetei. Dupa un timp am finalizat in balonas. Eram constient ca se apropie si ca ar fi bine sa schimb pozitia pentru a ma bucura mai mult de Andreea, dar pur si simplu senzatia era atat de placuta incat m-am lasat dus de val. Asta e, executie in piata publica, fara prea multe vorbe.Si acum noteleLocatie 9Fata aspect 8,5Igiena 10GFE 9, fara FK in rest foarte prietenoasa, inteligenta si vorbareataOral 8,5Normal 10 Aici trebuie sa revin si sa aprofundez. Cu siguranta Andreea mai are ce sa-mi arateCadoul 100 lei/1 finalizareEu revin si recomand pentru ca este o experienta care nu trebuie ratata.Te pup pe obraz, Andreea Si eu te pup si te astept cu cea mai mare placere sa revii
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 1, 2016 Am vizitat-o si eu pe posesoarea topicului,am vazut o cand am vizitat-o pe cristina si parea interesanta,semana la fizic cu Alexandra.Am zis sa incerc si eu marea cu degetul si am facut o alegere proasta,am prins o pusa pe fast fuck desi vroia sa fie amabila.La plecare am vazut o si pe colega ei abia iesita dintr o batalie,parea destul de neinteresanta.Desi seamana cu alexandra la fizic,e la ani distanta in urma ei. 1 3
deea29 Reputație: 4784 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2016 Am vizitat-o si eu pe posesoarea topicului,am vazut o cand am vizitat-o pe cristina si parea interesanta,semana la fizic cu Alexandra.Am zis sa incerc si eu marea cu degetul si am facut o alegere proasta,am prins o pusa pe fast fuck desi vroia sa fie amabila.La plecare am vazut o si pe colega ei abia iesita dintr o batalie,parea destul de neinteresanta.Desi seamana cu alexandra la fizic,e la ani distanta in urma ei.Imi pare rau ca ai plecat cu un gust amar de la mine,dar tin sa te contrazic ca nu te am grabit absolut de loc ,esti prima persoana care sustine acest lucru dar daca asta este parerea ta nu pot sa te contrazic,nu cred ca ti am spus vreun moment ca timpul tau a exiprat sau ti am dat de inteles in vreun fel ca trebuie sa pleci,nu am stat cu ceasul in mana! 2
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 1, 2016 Nu e nevoie sa stai cu ceasul la mana sau sa spui direct,,timpul a expirat,,e de ajuns sa te comporti ca atare,in cazul nostru vb de comportamentul tau in pat. 3
deea29 Reputație: 4784 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2016 Nu e nevoie sa stai cu ceasul la mana sau sa spui direct,,timpul a expirat,,e de ajuns sa te comporti ca atare,in cazul nostru vb de comportamentul tau in pat.Da ciudat nu imi aduc aminte ca am avut vreun comportament ciudat in pat,dar in fine nu lungesc aceasta discutie la infinit! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum