Sari la conținut

Cel mai scarbos user (varianta pe bune si finala)

Cel mai gretos user  

76 membri au votat

1. 1. Care credeti ca este cel mai scarbos user de pe nimfomane?

• raffaello
      9
    • justitiaru
      16
    • daywalker78
      21
    • trollescoviciulos
      25
    • marean no 1
      17
    • justlove
      17
    • d d p o f
      13
    • l y n x
      22
    • machucambo
      11
    • the godfather
      16
    • jupanulcj
      7
    • beraru
      7
    • lopix
      9
    • dorel nr 1
      12
    • pipilica
      16
    • thecat
      9
    • bic.c
      14
    • picon
      26
    • putzache
      13
    • rasfa
      5
    • ynelcryss
      8

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ar trebuii sa se faca un vot cu cel mai "sexxy user"....Marean,ar castiga detasat! :D

Apropo,inca o mai fi cu sticla in mana la ora asta !? =))

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

E vot multiplu. A specificat Domnu' Căcat, care a deschis topingu'. Asta înseamnă că fiecare trepanat/frustrat poate vota toată lista dintr-o dată.

M-am votat singur :)

post-104506-0-45630900-1471256692_thumb.png m

Al doilea vot nu este posibil ;)

post-104506-0-23271800-1471256742_thumb.png

• Like 1
  • Minus 14
Vizitator
Postat

Un singur vot, poți bifa 2, mai mulți sau chiar toată lista. Ce-o fi așa greu?

La mine imi zice ca am votat deja...desi nu am votat :(

Vizitator
Postat

M-am votat pă mine, pă marean, lopix și thecat. Mai explic..?

Ai facut o manevra :)

Vizitator
Postat

Tu nu meriți...

De ce? :(

• Like 2
Postat

Votul este, din nou, secret, asa ca va puteti exprima opiniile fara retineri.

Prezenta pe lista a majoritatii celor mentionati nu ar trebui sa fie o surpriza pentru nimeni, singurele nume care putea starni o mica nedumerire pentru unii ar fi lopix si the cat. Desi nu au limbajul grobian si agresivitatea verbala a celorlalti "candidati", gasesc absolut dezgustatoare interventiile lor directe (thecat) sau voalate - mai mult prin puncte de reputatie (lopix) prin care incearca sa confere o justificare intelectuala si rationala grobianismului si marlaniilor colegilor lor.

ma cac pe tine

Vizitator
Postat

Vai de noi... cat de lipsiti de haz si voie buna sunt unii pe acest forum ! :(

Intreaba pe cineva care lucreaza la Criminalistica sau la IML (un medic legist) ce anume inseamna scarbos, si nu cred ca o sa mai ai curajul sa consideri scarboase replicile de aici. Nu, nu doresc nimanui sa vada cum arata un inecat adus la morga dupa ce a stat 10 zile in apa, sau un corp care a stat in apa clocotita la 500 de grade C, sau un spanzurat, sau un cadavru electocutat ! Aia inseamna SCARBOS ! Intreaba un comisar de la omoruri ce inseamna scarbos.... Intreaba un comisar ONU care a deschis gropile comune din Serbia/Croatia/Pakistan/Irak, mirosul si privelistea nu le va uita cat va trai. Intreaba un fotograf sau cameraman care a filmat/fotografiat o groapa comuna deschisa cate zile a "borat" dupa si cate zile nu a avut chef sa manance, singura "mancare" fiind vodca/tuica/tequilla/whisky... :cry2 :cry2 :cry2

Scarbos pe nimfomane.com yeah, right, cred ca e o gluma prea ieftina :) .... In rest, noi sa fim sanatosi....

• Like 3
Vizitator
Postat

Pă la șase ești liberă? :)

Sunt in vacanta pana in septembrie :)

Postat

Intreaba pe cineva care lucreaza la Criminalistica sau la IML (un medic legist) ce anume inseamna scarbos, si nu cred ca o sa mai ai curajul sa consideri scarboase replicile de aici. Nu, nu doresc nimanui sa vada cum arata un inecat adus la morga dupa ce a stat 10 zile in apa, sau un corp care a stat in apa clocotita la 500 de grade C, sau un spanzurat, sau un cadavru electocutat ! Aia inseamna SCARBOS ! Intreaba un comisar de la omoruri ce inseamna scarbos.... Intreaba un comisar ONU care a deschis gropile comune din Serbia/Croatia/Pakistan/Irak, mirosul si privelistea nu le va uita cat va trai. Intreaba un fotograf sau cameraman care a filmat/fotografiat o groapa comuna deschisa cate zile a "borat" dupa si cate zile nu a avut chef sa manance, singura "mancare" fiind vodca/tuica/tequilla/whisky... :cry2 :cry2 :cry2

Scarbos pe nimfomane.com yeah, right, cred ca e o gluma prea ieftina :) .... In rest, noi sa fim sanatosi....

asteas nimicuri, eu ma spal cu sapun din grasime de om facut cu KOH si ulei de masline 

Vizitator
Postat

De-te-n coițele mele =))

Te înșel, asta e :(

Si tu? :(
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

Eu cu cine votez ???

=))

Vizitator
Postat

Alt topic de cacat ca si apartinatorului lui :))

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:La Oras
  • Oras:La Oras
Postat

este ca ai plans ca o fetita cand te-ai vazut nominalizat? :laugh2

lopix este un plangaret scarbos! :rax2

Vizitator
Postat

este ca ai plans ca o fetita cand te-ai vazut nominalizat? :laugh2

lopix este un plangaret scarbos! :rax2

Ma lasa rece ! :)

• Like 1
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

Cam asta este realitatea, brigada se imparte in doua, o parte care ia la misto prostia cu adevarat, cealalta parte, reprezentata de tiganul suprem troleul, care ia la misto tot ceea ce este impotriva! Tigane, stai in bancuta matele ca ti-o furi de la viata, de la soarta. Un satrar ca tine, tot la coada calului sfarseste! Hai sictir bulangiule, suge pula in alta parte, pe la valcea, iasi, timisoara, pe acolo sunt amicii tai!

Postat

Ce bine va face cand se caca cineva in orgoliul vostru!

iti mai aduci aminte cand ti-a dat amelia ignore? :))) daca stii ce zic

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...