Sari la conținut

Maria 0758474811

Postări Recomandate

• Oras:Constanța
Postat

stai cuminte ca oricum tu esti o miloaga, umbli pe alte topicuri doar-doar mai agati si tu pe unu sa te viziteze

macar fata asta are poze neretusate, unele facute in cond de luminozitate scazuta, facute cu telu, e calitatea ei ca e fotogenica, fata de tine care si cu fotoshop ai carnea 'moale' :no2 :rax2 :laugh2

Sa moara mata? Nu cumva pentru ca nu ai tu bani ? :)) dacă vroiam sa agat clienți postam incontinuu poze și nr de telefon . Ghici ce , nu o fac !

• Like 1
  • Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

v-o dau pe gagicamea 150E/ora am invatat-o sa suga fara dinti si fara preze, sa o ia in dos, sa inghita, si nu face mari nazuri :D 

Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

Sa moara mata? Nu cumva pentru ca nu ai tu bani ? :)) dacă vroiam sa agat clienți postam incontinuu poze și nr de telefon . Ghici ce , nu o fac !

Postat

doar ce am facut recenzie unei tipe care cere 400 ron + am amintit de catalina baba novac, care, la fel, se invarte tot pe la suma aceea.

cum ai concluzionat tu ca nu am bani de tine? :slap2  la jignire nu am sa-ti raspund,e f urat sa mentionezi rudele - de fapt comportamentul pe care il afisezi pe aici ma determina sa nu te vizitez. cand vorbesti vine un damf de seminte :no2

• Like 5
Postat

doar ce am facut recenzie unei tipe care cere 400 ron + am amintit de catalina baba novac, care, la fel, se invarte tot pe la suma aceea.

cum ai concluzionat tu ca nu am bani de tine? :slap2  la jignire nu am sa-ti raspund,e f urat sa mentionezi rudele - de fapt comportamentul pe care il afisezi pe aici ma determina sa nu te vizitez. cand vorbesti vine un damf de seminte :no2imi provoci scarba

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Io vam zis di mult cai o ofticoasa cari nu suporta sa fak alti feti bani !!! Dupe ia nimeni nari bani, da ia ii atita di prosta ka nus da seama ka doar ia nari bani ! Am zis di mult ka fate cu pret mult moi eftin ka al iei fak mult moi multi bani. I sie umfla vena cind vede cum altili ancaseaza !!! ;)

Fa mincinoaso...tu ai ampinzit netu cu pozi falsi si anunturili tali...asa minti tu ca nu postiezi ? Tu foloseisti o gramada di numiri di telifon..pi anunturi ku pozi false (ka doar tu iesti o flescaita) doar doar sor fraeri uni sati deie si tii un ban. Asa ka o fasi..si no fasi di plictiseala...o fasi di foamie di tepara !!!

Oamini au bani di futut...indifierent di pret...nau bani pientru tini !!! ;)

• Like 2
  • Minus 7
Postat

Buna , sunt Ranya am 1,70 , 54 de kg , fund bombat de brazilianca , ochii caprui si gurita dulce , ofer domnilor galanti cu bun simt , ore , minute , zile de neuitat ! Erotism , jocuri de cuvinte , afectiune , cele mai perverse ganduri si fantezii trebuie aflate si satisfacute !! Eu pot fii gasita si la locatie , dar fac si deplasari la hotel ( pensiunii ) nr la care pot fii contactata :0758474811 !

• Like 4
Postat

Buna !

Buna si tii fata !

Ka sa stie baeti ka iesti kear tu...si nu alta zdreanta dieghizata...baga si tu un selfie proaspat, pi cari nu lai moi folosit in anunturi. Fa un gest ku 3 dejti in poza...ca sa fii ka un cod.

Bun vinit pi Nimfo !

P.s. Ia zi si mii...tu ai auzit di o ofticoasa Andreea Creata ?

:)))))

Postat

Explica-i si ce este cratima, ca sigur n-a priceput nimic din postarea ta :)

Da tii para iti plasea di asta cari nu stiie di cratima ???!!! ;)

Postat

Da tii para iti plasea di asta cari nu stiie di cratima ???!!! ;)

Mai baga o fisa.

Nu ti-oi fi simpatic, dar chiar ai bulit-o cu asta

Postat

Pai iera una din zdrente pi cari li aparai...fie Creata, fie Sandi Bell...da naviai lok di mini sa fasi ricenzii si sa ricomanzi la baeti cie fete buni is !

La cit scriu io...si la citi is ka tini cari poarta grija hiemoroizilor miei...mai buliesc si io...ka nus kear atita di pierfecta !

Later edit: sau poati ti confund ku prostu di Costy (Costy..Cristi..tat dreaq ala ie) ka ala ii da bulinutie lu Creata in spieranta sai dia si pulinutie...moka !

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Fa un gest ku 3 dejti in poza...ca sa fii ka un cod.

Waaaat?

codu e cu doua deshte!!:)))

post-66259-0-16417800-1473266644_thumb.jpg

• Like 1
Postat

cum ai concluzionat tu ca nu am bani de tine? :slap2  la jignire nu am sa-ti raspund,e f urat sa mentionezi rudele - de fapt comportamentul pe care il afisezi pe aici ma determina sa nu te vizitez. cand vorbesti vine un damf de seminte :no2

Vai ce rău îmi pare

Vizitator proxenet
Reputație: 0
Postat

Vai ce rău îmi pare

pai se vede de la obpsta ca mori de ciuda ca vine una mai frumoasa decat tine si face banu pe cta. Nu comentez recenzia lu colegu ca mie mia placut de fata asta mai mult decat lui. Mam bucurat fix o ora de ea ca eu nu mam dus incins asa ca el. Si am mai socializat una alta si asa a trecut timpu cu o fata care sigur iti este superioara cand vine vorba de bunsimt. Cum am mai spus o recomand doar alora care vor o pizda frumoasa si cam atat
  • Like 3
Postat

Ma amuza sa văd , ca unii , își dau cu părerea despre mine , necunoscându-ma ! Nu e nevoie de selfie recent , sau altele ! Am

Un anunț pe pagina publi24 in care apar destule poze ( făcute cu telefonul mobil , din arhiva personală ) ! Eu pot fi contractata la nr afișat pe anunț , nu trebuie sa public poze pe 100 de site-uri ca o disperata , pentru ca nu sufăr de clienții , si nici nu am timp ! Care dorește si are nevoie de serviciile mele , ma suna la nr de telefon de pe anunț ! Simplu ! E ultimul mesaj lăsat aici ! Mulțumesc !

• Like 2
Postat

Oi auzit Cretulino Mincinoasa ?

Fata nari nivoie di zeci di anunturi ku poze false...nienumarati cartieli di tielifon...si bagari di siama pi topingurili di la alti feti...ka nui dispierata...si nisi plictisita !!! Si moi ie si frumi pi diasupra...si arata tat ciei di vizut...nu pozie basite si lucrati...ka sa ascunda flescaielili !

Da nisi ricenzi falsi no bagat...ka tini !

;)

• Like 3
  • Minus 7

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Oi auzit Cretulino Mincinoasa ?

Fata nari nivoie di zeci di anunturi ku poze false...nienumarati cartieli di tielifon...si bagari di siama pi topingurili di la alti feti...ka nui dispierata...si nisi plictisita !!! Si moi ie si frumi pi diasupra...si arata tat ciei di vizut...nu pozie basite si lucrati...ka sa ascunda flescaielili !

Da nisi ricenzi falsi no bagat...ka tini !

post-55084-0-68045700-1474114739_thumb.jpg

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...