Sari la conținut

traseiste Braila

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Iarasi cu vesti fierbinti.....la Silozurile de aproape de Dedeman vazui astazi una bucata blonda. Respectuos cum ma stiu,fac o intrebare si......ohtin un raspuns de-mi cad chilotii.....sex total, 80 ron 2 numere...locatia la case unde am plecat ulterior cu promisiunea sa duc fata inapoi dupa. Ajung aproape de Dedeman, fac dreapta pe o straduta,gropi, injur in gand, stanga.......si ajung la locatie.....Locatia, un 7 cu indulgenta, spalat rapid cu apa de la un boiler electric,timp in care Oana ....prestatoarea a pus un film la pc.....prestatie 8 oral si 7 anal, normal nu am incercat. Una peste alta, am inteles ca iese doar cand sotul e plecat de acasa, asta lucreaza pe un vapor, jumatate din placere si jumatate dupa bani. A mai spus ca la cei care nu ii plac sau nu ii inspira incredere ori le spune preturi mari ori nu-i duce la locatie. Eu unul nu stiu ce sa cred, astept sa o mai pompez de cateva ori!

• Like 6
  • Minus 5
Postat

Intreaba...Ce detalii te intereseaza? Numar de telefon nu am, alte modalitati posibile de contact....citeste mai sus...locatia chiar daca este la casa nu pot da nr de la poarta, fara suparare....Stima!

• Like 2
  • Minus 5
  • Oras:braila
Postat

acum cateva zile am vazut 5 pasari sub un copac imbracate sumar la pantaloni scurti, erau destul de bune. cum mergi spre carrefour promenada, imediat in dreapta spre zoo, exact in curba erau.

• Oras:Braila
Postat

Salutare colegi, referitor la cele de la zoo si de la nava aveti grija , astazi era jandarmeria in jurul orei 14, o prezenta cam desa in acea zona. Numai bine.

Postat

astazi la carrefour 2 tipe aceleasi care frecventeaza akolo ...

Iti multumim ptr pretioasa informatie furnizata cu atita truda.
  • Like 4
  • Minus 2
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
Postat

Ba ce intelijent esti

Iti multumim ptr pretioasa informatie furnizata cu atita truda.

Postat

Ba ce intelijent esti

Mai bine ti-ai aduce si tu contributia la acest topic...ca parca te laudai cum le "tamponai" pe gagicile pe care le gaseai in drumul tau spre Constanta...asta pina sa te pescuiasca muierile pe care le platesti cu 100 euro pe ora...

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Am gasit ieri in drum spre vadeni la intersectia cu pieteoiu 2 fete noi pe treaba care chiar aratau bine de tot. Una bruneta parul lung sani mari si frumosi pe care am si luat-o face deep ate niste buza carnoase o suge bine iar ca normal cu prez in orice pozitie in schimb pretul de 50 oral si 100 combinat ma cam lasat pe spate dar am dat ca eram cam statut nu am incercat sa negociez voi puteti incerca, iar cealalta fata tot bruneta par scurt slabute amandoua acelas pret, data viitoare o incerc si pe ea sa vadem. Poate mai si negociaza ca e prea mult 1 mil la strada dar la cum arata nu este mult ca sa intelegeti.

Ca note as da 9 la oral

Aspect 9

Normal 8 nu mirosuri neplacute

Per total 9 deci se merita pe bune.

• Like 6
Postat

O mica intrebare am....daca tot inveti fetele la bani multi....bruneta ta ce tatuaj si in ce culori are pe partea dreapta? Cu scuzele de rigoare pentru membri, adresez aceasta intrebare pentru a ma convinge daca nu cumva prietenul de mai sus a dublat preturile ...din anumite motive....si ca fapt divers...sper sa nu aiba o vechitura de rover cu nr. de Anglia si volan pe dreapta....Fata despre care se vorbea mai sus.....lucra la preturi studentesti ...aproape de...fabrica de dulciuri,gresesc eu cumva?

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Akum sincer nu stiu cu tatuajul care este treaba era un bmw pisicutza cu nr de bg dar ca am dat akum 100 lei a jost din cauza timpului pe care nu prea il aveam si din cauza disperari iti dai seama ca data viitoare nu mai dau bani astea si fetele sunt akolo dupa ora 14 ca sa stiti ca dimineata nu le gasiti am si zis ca m-am parlit la bani dar nu se mai intapla data viitoare.

Postat

Salutare prieteni, scriu prima recenzie si sper sa nu gresesc. Ieri dupa amiaza am zis sa ies un pic la plimbare cu masina poate poate gasesc ceva atractiv. In fata la Zoo erau 3 tipe de etnie,  opresc si negociere, ma interesa un oral protejat, o aleg pe cea mai draguta la corp, s-a prezentat Claudia, acum nu stiu daca asta o fi numele real.

Tipa are un piercing, la corp ok, sanii draguti, am platit pt un oral 30ron, iam zis de la inceput ca atat ii dau pt oral. Ne-am deplasat spre Albina, intr-un loc mai retras, incepe actiunea, a montat prezervativul si a inceput lucrarea.

S-a folosit mult de mana, a trebuit sa o fac atenta, mai mult mecanic, intr-un final am terminat in balonas dar ajutat de manuta ei. Un lucru bun c s-a dezbracat , ramasese in chiloti, probabil a crezut ca plusez si incerc normalul, dar nooo.Aspect-7; Oral-5; nu prea a comunicat, fara miros suspect.In concuzie , la strada nu prea gasesti calitate, totul mecanic, pt mine este ultima experienta de acest gen.

• Like 2
Postat

Salutare Stimabililor ! a mai vazut-o cineva pe "bucata blonda" de pe langa dedeman ? Stima !

Postat

Vreti oral smecher fara maini si deep ducetiva la baldovenesti in centru satului,tipa bruneta 1,65 ,veverita stramta curata ,fara mirosuri,vorbareata cat de cat ,isi face treaba bine 40 oral ,50 normal,romanca nu etnie roxana o cheam

• Oras:pe ici, pe colo
  • Oras:pe ici, pe colo
Postat

Vreti oral smecher fara maini si deep ducetiva la baldovenesti in centru satului,tipa bruneta 1,65 ,veverita stramta curata ,fara mirosuri,vorbareata cat de cat ,isi face treaba bine 40 oral ,50 normal,romanca nu etnie roxana o cheam

Si cum o putem gasi? Sta la vedere, pe ulita...sau trebuie sa intrebam de ea din poarta in poarta?

''Tataie nu sta pe aici cumva o fata, Roxana, cu veverita stramta'' ??. :)

Postat

Cum intri in baldovenesti imediat dupa non stopurile de pe stanga, sunt statii de maxi taxi si pe dreapta si pe stanga ,e o tipa cu parul brunet la vreo 22 de ani, nu da numarul de tel ,in trecut mergea si la hotel in jur de 100 ora ,dar acum a ramas doar la strada ,probabil vreo experienta nasoala .Ps nu te astepta sa i fac u portret robot acuma ,asa ca suite in pula mea in masina si da o fuga pana acolo,iti recomand in jur de ora 14,daca nu e in zona iati o cafea de la nonstop ca sigur e plecata prin vecinatate cu vreun client.

Postat

Astazi avand drum la Chiscani, am vazut o tipa blondina la botcan( trei movili), arata destul de bine, nu este de etnie, am oprit si am intrebat de tarif, 35ron oral iar normal combinat 60ron, eu cred ca poti negocia.Poate o incerc, zilele urmatoare dar dupa ultima experienta cu o traseista ma mai gandesc.

Postat

Astazi avand drum la Chiscani, am vazut o tipa blondina la botcan( trei movili), arata destul de bine, nu este de etnie, am oprit si am intrebat de tarif, 35ron oral iar normal combinat 60ron, eu cred ca poti negocia.Poate o incerc, zilele urmatoare dar dupa ultima experienta cu o traseista ma mai gandesc.

A  venit vara si au marit si astea tarifele...

• Like 4
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...