Sari la conținut

Despre sarmale si morala grupului

Postări Recomandate

Postat

Se pare ca adminsarmala a descoperit reteta succesului in ceea ce priveste reușita in viata, neavand nevoie de vreun Deepak Chopra sau Dan Buric pe post de coach.

E nevoie doar de, evident, sarmale, BBW si, evident, topicele cu dedicatie.

Nu ar trebui sa zabovesc prea mult asupra epigoniilor, desi incerc acelasi sentiment precum fratii Wachowski, care doar radeau condescendent la vazul "ruptilorincur", care incercau sa imite efectele speciale din Matrix.

Dar nu asta este problema.

Sesisez in acest amalgam de trepanati, trompetisti, refugiaţi sentimentali, justitiari de Ikea, copii din flori, proaste care nu merita sa beneficieze de fenomenul emanciparii femeii, distinsi clovni loviti de boala naprasnica a ignorantei la batranete, moldoveni, nu pot sa zic normali la cap, asadar, sesizez un fenomen aparte, insa arhaic, acela al micilor bisericute, pentru unii haita vs rebelul, cel care nu respecta normele.

Un psiholog pe care il intalnisem la Starbucks(de ciuda si pentru a ma razbuna pe La Glace, m-am decis sa vizitez doar Starbucks de acum incolo)imi spusese ca acest fenomen, bullying, pe romaneste, a da-n cap, nu ar trebui sa ne ingrijoreze prea tare, pentru ca este un mecanism de aparare arhaic.

Si sa nu facem greseala de a prioritiza cerintele si sentimentele celui exclus, mai degraba ar trebui sa ne aplecam asupra valorilor morale pe care grupul le are de oferit.

De ce sunt unii useri care nu se identifica cu grupul format din, in ordine aleatorie, @marean, @trollescoviciulos, @lopix, @nobel, @picon etc, stati o clipa sa trag apa....Da, asadar, de ce de exemplu, @utilizator_copou nu impartaseste valorile acestora?

Iata o tema de dezbatere, numai buna pentru o zi de joi.

Ma consider o combinatie excentrica intre Mahatma Gandhi si Ricky Gervais, stiu sa fac diferenta dintre respectul pentru femeie si galanteria misogina de prost gust a rumanilor, dar as dori sa nu o lasati pe toanta de vanessa31 sa apara p-aici, pur si simplu, femeia este un dusman al emanciparii muierilor.

Alte fete, precum @LauraMachucamba, sunt poftite sa-si defuleze esecurile.

Inchei, glorios, prin a va ruga sa nu fiti (chiar) atât de prosti incat sa va lasati purtati de vreo clona nereusita si de iluzia perspicacitatii si a simtului de Hercule Poirot.

Daminuta nu va fi niciodata Messi, iar eu nu am nevoie sa ma ascund pentru a spune cuiva ca este mai prost decat TheCat.

Asadar, va rog sa va aplecati cum trebuie si sa nu zaboviti sfatosi cu nasul pe sus, crezand baliverne.

:)

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

MAE dezminte informatiile Euractiv.com cum ca SUA isi muta armele nucleare din Turcia in Romania

• Like 2
Vizitator stau de sase
Postat
post-131728-0-48907700-1471514000_thumb.jpeg
  • Like 3
Vizitator
Postat

Miskine,nu te-a pus nimeni sa te iei la tranta cu ei.Observ ca ai facut o pasiune ,tu si cativa,pentru ei.Daca ar aduce ceva util comunitatii...dar nu aduce.

Mi se pare nepotrivit ca sa vorbeasca de morala cineva care tot insista sa mentina un conflict.

Faptul ca Utilizator_Copou are alte pareri,puncte de vedere,mi se pare normal.Dar asta nu justifica un conflict,de orice natura e el.

Asumati-va si voi raspunderea.

• Like 3
  • Oras:Ucea
Postat

Cine altcineva decat Lolek si Bolek...

Ceai fă miloago...? Nu d-aia ai postat, ca să capeți atenție? Cine vroiai să răspundă? Pleșu?

Pe de alta parte, îți admir modestia: puteai să-l invoci pe Gautama, la valoarea ta.

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Miskine,nu te-a pus nimeni sa te iei la tranta cu ei.Observ ca ai facut o pasiune ,tu si cativa,pentru ei.Daca ar aduce ceva util comunitatii...dar nu aduce.

Mi se pare nepotrivit ca sa vorbeasca de morala cineva care tot insista sa mentina un conflict.

Faptul ca Utilizator_Copou are alte pareri,puncte de vedere,mi se pare normal.Dar asta nu justifica un conflict,de orice natura e el.

Asumati-va si voi raspunderea.

Eu sunt deasupra si dedesubtul "moralei" de pe nimfomane.com

Am expus doar o idee.

In loc ca populatia, inclusiv fanii rapidisti, sa se concentreze pe ceea ce afirma cei din afara grupului, stai un pic sa trag apa, :), poate ar trebui ca acestia sa reliefeze ceea ce-i aduna, tuna si defineste.

Un fel de brainstorming pentru trepanati.

Eu am sa va observ de la FL370.

• Oras:La Oras
Postat

Ceai fă miloago...? Nu d-aia ai postat, ca să capeți atenție? Cine vroiai să răspundă? Pleșu?

Pe de alta parte, îți admir modestia: puteai să-l invoci pe Gautama, la valoarea ta.

laura, vad ca iarasi ai dispozitii schimbatoare

poate te-a lasat daywalker gravida, fa

Vizitator
Postat

https://i.ytimg.com/vi/iXjaGovIWaw/maxresdefault.jpg

Postat

laura, vad ca iarasi ai dispozitii schimbatoare

poate te-a lasat daywalker gravida, fa

Iar vorbești urât de mă-ta, și nu-i gigea...!

• Minus 3
Postat

Ba!

Ce bine ca nu sunt singur!

Este "a vroi" sau "a voi"?

Odata m-a luat cuckoldu' la rost de pe contul cuckoldatoarei pe subiectul acesta.

Ajuta-ma.

Vizitator
Postat

Eu sunt deasupra si dedesubtul "moralei" de pe nimfomane.com

Am expus doar o idee.

In loc ca populatia, inclusiv fanii rapidisti, sa se concentreze pe ceea ce afirma cei din afara grupului, stai un pic sa trag apa, :), poate ar trebui ca acestia sa reliefeze ceea ce-i aduna, tuna si defineste.

Un fel de brainstorming pentru trepanati.

Eu nu m-as aventura sa afirm ca as fi "deasupra" sau "dedesubt" necunoscand personal lumea.

Ca ai expus o idee e ok.

Vezi tu,aici e un pic....e treaba lor ce fac,treaba ta e ce faci tu.

Nu as folosi cuvinte ca "trepanati".Stii de ce.

Bafta :)

• Like 3
Postat

Eu nu m-as aventura sa afirm ca as fi "deasupra" sau "dedesubt" necunoscand personal lumea.

Ca ai expus o idee e ok.

Vezi tu,aici e un pic....e treaba lor ce fac,treaba ta e ce faci tu.

Nu as folosi cuvinte ca "trepanati".Stii de ce.

Bafta :)

prin simplitatea vorbirii tale imi amintesti de alt imbecil de aici ... orochi ii zicea

Vizitator
Postat

prin simplitatea vorbirii tale imi amintesti de alt imbecil de aici ... orochi ii zicea

Ar trebui sa ma complic?

Mesajul transmis cat mai clar scuteste mult timp.

O fi fost,n-o fi fost...sa cataloghezi o persoana ca fiind "imbecil" nu e deloc politicos ,sa stii :)

• Like 1
Postat

Ar trebui sa ma complic?

Mesajul transmis cat mai clar scuteste mult timp.

O fi fost,n-o fi fost...sa cataloghezi o persoana ca fiind "imbecil" nu e deloc politicos ,sa stii :)

Pierzi timp. E ca și cum ai încerca să ai un dialog rațional cu @Advanced... Doar exprimarea e diferită.

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Mama proștilor e mereu gravidă.

Iara prostii suntem noi: napoli-pulamea, căcău, amy etc

:iagree

baaaa panarama, esti mai proasta ca raffello, ala macar mai baga si cate o replica de cacat de la el

Postat

baaaa sunt o panarama, sunt mai proasta ca advanced, mă băs cu stropi și mă umplu de cacat de la el

• Minus 3

Postat

Ba Lauriane, ce naiba ai patit, ca de când te-a facut prost aia care te-a impresionat, atât de murdar te exprimi si te-ai pauperizat intelectual?

Dracii sa ma ia...Ai devenit un Cerber al ciurucurilor.

A dreaq trampă!

• Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.