napoli amore mio Reputație: 3 Postat August 18, 2016 Oras:La Oras Oras:La Oras Postat August 18, 2016 baaaa sunt o panarama, sunt mai proasta ca advanced, mă băs cu stropi și mă umplu de cacat de la el http://www.vesel.ro/upload/images/1228225133.95535%20Esti%20prea%20prost.jpg
machucambo Reputație: -974 Postat August 18, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat August 18, 2016 http://www.vesel.ro/upload/images/1228225133.95535%20Esti%20prea%20prost.jpgBă, da' negru mai ești, Kunta Kinte! Cur faci? 3
napoli amore mio Reputație: 3 Postat August 18, 2016 Oras:La Oras Oras:La Oras Postat August 18, 2016 Bă, da' negru mai sunt, Kunta Kinte!mama machucambului face cur cu swallow
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat August 18, 2016 Autor Postat August 18, 2016 Miss Laura, te vad incisiv si la loc comanda. Ce va recomanda? Apoi, sa speram ca oitele ratacite se vor conforma.
machucambo Reputație: -974 Postat August 18, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat August 18, 2016 Bă, da' negru mai sunt, Kunta Kinte!mama napolitana face cur cu swallow Ești insistent.. Nu prea te duce capu'... 1 3
napoli amore mio Reputație: 3 Postat August 18, 2016 Oras:La Oras Oras:La Oras Postat August 18, 2016 Ești insistent.. Nu prea te duce capu'...machucambo-a.k.a- debilul insistent aparent, tu esti ala insistent. si debil laura ... laura ...
machucambo Reputație: -974 Postat August 18, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat August 18, 2016 machucambo-a.k.a- debilul insistent aparent, tu esti ala insistent. si debil laura ... laura ... Manifești același nivel de inteligență ca Irina Margareta Nistor... 3
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat August 18, 2016 Autor Postat August 18, 2016 Miss Laura asta face parte din noul val de domnite corporatiste. Se ia la sfada cu barbatii.Injura ca ei.Crede ca poate fi pilot de F-16. Cred ca si-a asumat o sarcina grea, aceea de a fi in prima linie de pe front.
advanced Reputație: -2693 Postat August 18, 2016 Oras:B Oras:B Postat August 18, 2016 Pierzi timp. E ca și cum ai încerca să ai un dialog rațional cu @Advanced... Doar exprimarea e diferită.Daca imi bag pula in gura ta, spui ca sunt nesimtit. Care este logica "rationalule" atunci cand te impiedici mereu cu gura in pula mea? Adevarul este ca sunteti o haita de idioti care provoaca si jignesc iar atunci cand vi se raspunde dati ochii peste cap ca niste domnisoare. Adevarul este ca reprezentati o categorie aparte de idioti (de cea mai joasa speta), nu sunteti decat niste mizerii
machucambo Reputație: -974 Postat August 18, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat August 18, 2016 Daca imi bag pula in gura ta, spui ca sunt nesimtit. Care este logica "rationalule" atunci cand te impiedici mereu cu gura in pula mea? Adevarul este ca sunteti o haita de idioti care provoaca si jignesc iar atunci cand vi se raspunde dati ochii peste cap ca niste domnisoare. Adevarul este ca reprezentati o categorie aparte de idioti (de cea mai joasa speta), nu sunteti decat niste mizeriiPoți detalia puțin conceptul MEREU (nu MRU)? PS Singurul aspect care te face indispensabil aici, cât și în viața reală, este cretinismul @Avansat, de care dai dovadă, la fiecare postare. Aproape că nu mai face sens să citesc ce postezi, că știu dinainte... 2 3
advanced Reputație: -2693 Postat August 18, 2016 Oras:B Oras:B Postat August 18, 2016 Poți detalia puțin conceptul MEREU (nu MRU)?PS Singurul aspect care te face indispensabil aici, cât și în viața reală, este cretinismul @Avansat, de care dai dovadă, la fiecare postare. Aproape că nu mai face sens să citesc ce postezi, că știu dinainte...In viata reala nu ma cunosti! Asta este motivul pentru care esti idiot, iti permiti sa vorbesti aiurea. Daca iti spun acum ca in viata reala esti un ratat mancator de tahat, te superi? Nu iti spun, asta face diferenta intre noi si dovedeste faptul ca tu esti ce cretin si ci e te face idiot retardat, are dreptate!
groggy Reputație: 4 Postat August 18, 2016 Postat August 18, 2016 Se pare ca adminsarmala a descoperit reteta succesului in ceea ce priveste reușita in viata, neavand nevoie de vreun Deepak Chopra sau Dan Buric pe post de coach. E nevoie doar de, evident, sarmale, BBW si, evident, topicele cu dedicatie. Nu ar trebui sa zabovesc prea mult asupra epigoniilor, desi incerc acelasi sentiment precum fratii Wachowski, care doar radeau condescendent la vazul "ruptilorincur", care incercau sa imite efectele speciale din Matrix. Dar nu asta este problema. Sesisez in acest amalgam de trepanati, trompetisti, refugiaţi sentimentali, justitiari de Ikea, copii din flori, proaste care nu merita sa beneficieze de fenomenul emanciparii femeii, distinsi clovni loviti de boala naprasnica a ignorantei la batranete, moldoveni, nu pot sa zic normali la cap, asadar, sesizez un fenomen aparte, insa arhaic, acela al micilor bisericute, pentru unii haita vs rebelul, cel care nu respecta normele. Un psiholog pe care il intalnisem la Starbucks(de ciuda si pentru a ma razbuna pe La Glace, m-am decis sa vizitez doar Starbucks de acum incolo)imi spusese ca acest fenomen, bullying, pe romaneste, a da-n cap, nu ar trebui sa ne ingrijoreze prea tare, pentru ca este un mecanism de aparare arhaic.Si sa nu facem greseala de a prioritiza cerintele si sentimentele celui exclus, mai degraba ar trebui sa ne aplecam asupra valorilor morale pe care grupul le are de oferit. De ce sunt unii useri care nu se identifica cu grupul format din, in ordine aleatorie, @marean, @trollescoviciulos, @lopix, @nobel, @picon etc, stati o clipa sa trag apa....Da, asadar, de ce de exemplu, @utilizator_copou nu impartaseste valorile acestora? Iata o tema de dezbatere, numai buna pentru o zi de joi.Ma consider o combinatie excentrica intre Mahatma Gandhi si Ricky Gervais, stiu sa fac diferenta dintre respectul pentru femeie si galanteria misogina de prost gust a rumanilor, dar as dori sa nu o lasati pe toanta de vanessa31 sa apara p-aici, pur si simplu, femeia este un dusman al emanciparii muierilor.Alte fete, precum @LauraMachucamba, sunt poftite sa-si defuleze esecurile. Inchei, glorios, prin a va ruga sa nu fiti (chiar) atât de prosti incat sa va lasati purtati de vreo clona nereusita si de iluzia perspicacitatii si a simtului de Hercule Poirot.Daminuta nu va fi niciodata Messi, iar eu nu am nevoie sa ma ascund pentru a spune cuiva ca este mai prost decat TheCat. Asadar, va rog sa va aplecati cum trebuie si sa nu zaboviti sfatosi cu nasul pe sus, crezand baliverne. vorbeste romaneste ce plm vrei sa spui?
groggy Reputație: 4 Postat August 18, 2016 Postat August 18, 2016 Se pare ca adminsarmala a descoperit reteta succesului in ceea ce priveste reușita in viata, neavand nevoie de vreun Deepak Chopra sau Dan Buric pe post de coach. E nevoie doar de, evident, sarmale, BBW si, evident, topicele cu dedicatie. Nu ar trebui sa zabovesc prea mult asupra epigoniilor, desi incerc acelasi sentiment precum fratii Wachowski, care doar radeau condescendent la vazul "ruptilorincur", care incercau sa imite efectele speciale din Matrix. Dar nu asta este problema. Sesisez in acest amalgam de trepanati, trompetisti, refugiaţi sentimentali, justitiari de Ikea, copii din flori, proaste care nu merita sa beneficieze de fenomenul emanciparii femeii, distinsi clovni loviti de boala naprasnica a ignorantei la batranete, moldoveni, nu pot sa zic normali la cap, asadar, sesizez un fenomen aparte, insa arhaic, acela al micilor bisericute, pentru unii haita vs rebelul, cel care nu respecta normele. Un psiholog pe care il intalnisem la Starbucks(de ciuda si pentru a ma razbuna pe La Glace, m-am decis sa vizitez doar Starbucks de acum incolo)imi spusese ca acest fenomen, bullying, pe romaneste, a da-n cap, nu ar trebui sa ne ingrijoreze prea tare, pentru ca este un mecanism de aparare arhaic.Si sa nu facem greseala de a prioritiza cerintele si sentimentele celui exclus, mai degraba ar trebui sa ne aplecam asupra valorilor morale pe care grupul le are de oferit. De ce sunt unii useri care nu se identifica cu grupul format din, in ordine aleatorie, @marean, @trollescoviciulos, @lopix, @nobel, @picon etc, stati o clipa sa trag apa....Da, asadar, de ce de exemplu, @utilizator_copou nu impartaseste valorile acestora? Iata o tema de dezbatere, numai buna pentru o zi de joi.Ma consider o combinatie excentrica intre Mahatma Gandhi si Ricky Gervais, stiu sa fac diferenta dintre respectul pentru femeie si galanteria misogina de prost gust a rumanilor, dar as dori sa nu o lasati pe toanta de vanessa31 sa apara p-aici, pur si simplu, femeia este un dusman al emanciparii muierilor.Alte fete, precum @LauraMachucamba, sunt poftite sa-si defuleze esecurile. Inchei, glorios, prin a va ruga sa nu fiti (chiar) atât de prosti incat sa va lasati purtati de vreo clona nereusita si de iluzia perspicacitatii si a simtului de Hercule Poirot.Daminuta nu va fi niciodata Messi, iar eu nu am nevoie sa ma ascund pentru a spune cuiva ca este mai prost decat TheCat. Asadar, va rog sa va aplecati cum trebuie si sa nu zaboviti sfatosi cu nasul pe sus, crezand baliverne. esti prost rau date dreaq!
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat August 18, 2016 Autor Postat August 18, 2016 Sculati, voi oropsiti ai vietii,Voi, osanditi la foame, sus!Sa fiarba-n inimi razvratirea. Nu va rusinati.Clone, piclone, useri vechi si noi.
machucambo Reputație: -974 Postat August 18, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat August 18, 2016 In viata reala nu ma cunosti! Asta este motivul pentru care esti idiot, iti permiti sa vorbesti aiurea. Daca iti spun acum ca in viata reala esti un ratat mancator de tahat, te superi? Nu iti spun, asta face diferenta intre noi si dovedeste faptul ca tu esti ce cretin si ci e te face idiot retardat, are dreptate!De ce și-ar dori cineva să te cunoască în viața reală...? Poate doar mișkin ar merita o astfel de pedeapsă. În rest , nu am înțeles nimic din ce-ai postat, ceea ce dovedește că încă funcționez în parametri. 1 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 18, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 18, 2016 De ce și-ar dori cineva să te cunoască în viața reală...? Poate doar mișkin ar merita o astfel de pedeapsă. În rest , nu am înțeles nimic din ce-ai postat, ceea ce dovedește că încă funcționez în parametri. Lasă-l dreaq, fă-l să vorbească singur 4 14
machucambo Reputație: -974 Postat August 18, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat August 18, 2016 Lasă-l dreaq, fă-l să vorbească singur FB_IMG_1471473081376.jpgNu mai am ce să-l "fac" io, l-a făcut Jili dă l-a dat în boale și văd că nu-și mai revine... 1 3
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat August 18, 2016 Autor Postat August 18, 2016 Si a mai dat o limba, miss Laura.
Administrator pisicuts Reputație: 114523 Postat August 18, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 18, 2016 Se pare ca adminsarmala a descoperit reteta succesului in ceea ce priveste reușita in viata, neavand nevoie de vreun Deepak Chopra sau Dan Buric pe post de coach. E nevoie doar de, evident, sarmale, BBW si, evident, topicele cu dedicatie. Nu ar trebui sa zabovesc prea mult asupra epigoniilor, desi incerc acelasi sentiment precum fratii Wachowski, care doar radeau condescendent la vazul "ruptilorincur", care incercau sa imite efectele speciale din Matrix. Dar nu asta este problema. Sesisez in acest amalgam de trepanati, trompetisti, refugiaţi sentimentali, justitiari de Ikea, copii din flori, proaste care nu merita sa beneficieze de fenomenul emanciparii femeii, distinsi clovni loviti de boala naprasnica a ignorantei la batranete, moldoveni, nu pot sa zic normali la cap, asadar, sesizez un fenomen aparte, insa arhaic, acela al micilor bisericute, pentru unii haita vs rebelul, cel care nu respecta normele. Un psiholog pe care il intalnisem la Starbucks(de ciuda si pentru a ma razbuna pe La Glace, m-am decis sa vizitez doar Starbucks de acum incolo)imi spusese ca acest fenomen, bullying, pe romaneste, a da-n cap, nu ar trebui sa ne ingrijoreze prea tare, pentru ca este un mecanism de aparare arhaic.Si sa nu facem greseala de a prioritiza cerintele si sentimentele celui exclus, mai degraba ar trebui sa ne aplecam asupra valorilor morale pe care grupul le are de oferit. De ce sunt unii useri care nu se identifica cu grupul format din, in ordine aleatorie, @marean, @trollescoviciulos, @lopix, @nobel, @picon etc, stati o clipa sa trag apa....Da, asadar, de ce de exemplu, @utilizator_copou nu impartaseste valorile acestora? Iata o tema de dezbatere, numai buna pentru o zi de joi.Ma consider o combinatie excentrica intre Mahatma Gandhi si Ricky Gervais, stiu sa fac diferenta dintre respectul pentru femeie si galanteria misogina de prost gust a rumanilor, dar as dori sa nu o lasati pe toanta de vanessa31 sa apara p-aici, pur si simplu, femeia este un dusman al emanciparii muierilor.Alte fete, precum @LauraMachucamba, sunt poftite sa-si defuleze esecurile. Inchei, glorios, prin a va ruga sa nu fiti (chiar) atât de prosti incat sa va lasati purtati de vreo clona nereusita si de iluzia perspicacitatii si a simtului de Hercule Poirot.Daminuta nu va fi niciodata Messi, iar eu nu am nevoie sa ma ascund pentru a spune cuiva ca este mai prost decat TheCat. Asadar, va rog sa va aplecati cum trebuie si sa nu zaboviti sfatosi cu nasul pe sus, crezand baliverne. 10
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat August 18, 2016 Autor Postat August 18, 2016 GataA aparut Miss Pipilica. S-a terminat balciu.
napoli amore mio Reputație: 3 Postat August 18, 2016 Oras:La Oras Oras:La Oras Postat August 18, 2016 poza cu mine, din arhiva personala nu mai pune, ba, poze personale cu fata
napoli amore mio Reputație: 3 Postat August 18, 2016 Oras:La Oras Oras:La Oras Postat August 18, 2016 Lasă-l dreaq, fă-l să vorbească singur FB_IMG_1471473081376.jpg ce mai faci, grasunule, manca-te-ar purecii? 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 18, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 18, 2016 ce mai faci, grasunule, manca-te-ar purecii? Bine, tu? 1 14
machucambo Reputație: -974 Postat August 18, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat August 18, 2016 Si a mai dat o limba, miss Laura.N-o mai aduce în discuție pe mama lu' napoli-pulamătii, zi de mă-ta daca tot aduseși vorba! 3
napoli amore mio Reputație: 3 Postat August 18, 2016 Oras:La Oras Oras:La Oras Postat August 18, 2016 Bine, tu? FB_IMG_1471446995425.jpg eu ma pregatesc sa fiu banat de motanul ranchiunos. vad ca intervii tot mai rar pe forum. e un compliment, sa stii
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum