ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 Pentru a domoli avântul de investigatori al unor, sa ma exprim neutral, @useri, v-as ruga sa scrieti ce user/clona considerati ca am avut in trecut.Iar eu voi infirma/confirma. Oricum, m-am hotarat sa iau asupra mea toate pacatele de pe nimfomane.com Puteti injura de copchii si mame.Eu am sa raspund. Amin. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114296 Postat August 18, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 18, 2016 Pentru a domoli avântul de investigatori al unor, sa ma exprim neutral, @useri, v-as ruga sa scrieti ce user/clona considerati ca am avut in trecut.Iar eu voi infirma/confirma. Oricum, m-am hotarat sa iau asupra mea toate pacatele de pe nimfomane.comPuteti injura de copchii si mame.Eu am sa raspund. Amin. 5 Link spre comentariu
frigider Reputație: 0 Postat August 19, 2016 Partajează Postat August 19, 2016 de la atatea sarmale ti-au crescut tate Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 19, 2016 Partajează Postat August 19, 2016 Pentru a domoli avântul de investigatori al unor, sa ma exprim neutral, @useri, v-as ruga sa scrieti ce user/clona considerati ca am avut in trecut.Iar eu voi infirma/confirma.Oricum, m-am hotarat sa iau asupra mea toate pacatele de pe nimfomane.com Puteti injura de copchii si mame.Eu am sa raspund.Amin.Ne cam doare în pwlA pe unii ce user ai avut tu în trecut, sau ce user vei avea de maine )) 6 1 Link spre comentariu
parintele pipilica Reputație: 187 Postat August 19, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 19, 2016 Pentru a domoli avântul de investigatori al unor, sa ma exprim neutral, @useri, v-as ruga sa scrieti ce user/clona considerati ca am avut in trecut.Iar eu voi infirma/confirma.Oricum, m-am hotarat sa iau asupra mea toate pacatele de pe nimfomane.com Puteti injura de copchii si mame.Eu am sa raspund.Amin.Cred că îți dai singur prea multă importanță dacă crezi ca interesează pe cineva ce cont ai avut în trecut.Pentru noi tu si proștii tăi cu toate clonele voastre aveți un singur nume:PAPAGALI FLAUȘATI 3 1 Link spre comentariu
bat_man Reputație: 10 Postat August 19, 2016 Partajează Postat August 19, 2016 Cred că îți dai singur prea multă importanță dacă crezi ca interesează pe cineva ce cont ai avut în trecut.Pentru noi tu si proștii tăi cu toate clonele voastre aveți un singur nume:PAPAGALI FLAUȘATInu degegaba te-ai numit pipilica.faci pipi peste tot Link spre comentariu
d d p o f Reputație: -201 Postat August 19, 2016 Partajează Postat August 19, 2016 Ne cam doare în pwlA pe unii ce user ai avut tu în trecut, sau ce user vei avea de maine ))Nici in pula, as adauga. 1 1 Link spre comentariu
enervantul Reputație: 150 Postat August 19, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat August 19, 2016 Pentru a domoli avântul de investigatori al unor, sa ma exprim neutral, @useri, v-as ruga sa scrieti ce user/clona considerati ca am avut in trecut.Iar eu voi infirma/confirma. Oricum, m-am hotarat sa iau asupra mea toate pacatele de pe nimfomane.comPuteti injura de copchii si mame.Eu am sa raspund. Amin. Picon 1 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat August 19, 2016 Partajează Postat August 19, 2016 Mirabela? Inventiva? Sukara? Kinuita? Imprastiata? Neprotejata? 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum