bluedemon382 Reputație: 15 Postat August 19, 2016 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 19, 2016 Am fost de cateva ori cand am avut drum prin Tg Mures si am avut experiente dintre cele mai diferite. Le-as numi extreme in sensul ca nu am avut parte de un masaj mediocru...ori f bun...ori f nasol. Ultima data am fost la inceputul acestui an si i-am zis ca masajul era de o ora si ea a terminat in 30 de minute si ca in Austria in contul unei ore finalizezi de cate ori vrei si te alegi si cu o experienta mult mai aproape de spiritual ca sa zic adica simti ceva f placut si o simti si pe maseuza ca pune suflet nu face chestia asa la trecerea timpului la care maseuza....o tipa cu ochelari....imi raspunde ca de aia sunt preturi pentru mai multe masaje....deci daca vreau 3-4 finalizari sa achit contravaloare a 3-4 masaje....)))....m-a lasat paf. Nu mai spun cand inainte sa termin am rugat-o sa se intoarca ca sa ii vad si eu putin piersicuta fiindca soldatelu era cam plictisit de miscarile ei mecanice si nu puteam sa termin chiar asa usor. Cum necum am terminat dar a fost f nasol si ca atitudine si ca si calitate a masajului....nu e de revenit una e clara deci nu il recomand. Astept insa si alte pareri.
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat August 20, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 20, 2016 Salutare...am fost si eu o data la Passion. Ca sa fac un rezumat: Locatie ok, zona centrala, foarte usor de ajuns 9Aspect domnișoara 9Masaj de relaxare destul de reusit, de altfel singurul lucru la care se pricepea fata respectiva 9Masaj erotic aici e problema ori nu stie ori nu o interesează 3Tarif 180 ron enorm la ce servicii se oferaSa ma mai duc acolo...exclus !! 2
fugitif Reputație: 1 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:I don't know Oras:I don't know Postat Septembrie 10, 2016 Salut, sunt fetele prezentate in pozele de pe site sau altele? Multumesc
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 11, 2016 Cand am fost eu erau 2 fete: una blonduta slaba si una bruneta care arata mai bine. Masajul l-am făcut cu bruneta. Nu sunt cele de pe site in nici un caz! 2
sacha69 Reputație: 4 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 14, 2017 Vizitat de curind.Numar de telefon, cel de pe site, o simpla cautare cu goog'u. Locatia, usor de ajuns.Am fost intampinat de doua "amazoance" , cu gura mare, cu regulile de parca spuneau o poezie stricata.Salonul, nu arata rau, probabil din cauza consumului de alcool anterior.Am ales-o pe cea mica de inaltime, program "complex" de 2 ore transformate in 100 minute.Multa palavrageala, putin ulei, finalizare la manuta. Pentru a doua finalizare...nici gand deoarece nu stiam cum sa scap mai repede de acolo.Note :Locatia : 7Experienta cu amazoanca : 5De revenit, probabil cand nu mai ai chiar nici o alta optiune. 2
masterdragos Reputație: -3 Postat Octombrie 14, 2017 Postat Octombrie 14, 2017 oral nu fac fetele? si cat ai platit?
m_raducu_2012 Reputație: 180 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:mures Oras:mures Postat Octombrie 15, 2017 salut,am fost de citeva ori pe la passion.au vreo 6-7 fete, dar nu toate dragute.este o fata, Maria, tinara - cam 22ani, cu sini superbi, mari.masajul normal e 150, 40 minute. la 180 lei este o ora si intra la dus cu tine.fetele nu accepta atingeti in zonele intime ... ziceau ca ceva extra ( 100-150) - este cam mult.comparativ cu alte orase este prea scump pentru ce se ofera. 2
m_raducu_2012 Reputație: 180 Postat Ianuarie 6, 2018 Oras:mures Oras:mures Postat Ianuarie 6, 2018 Unele din fetele de la Passion (Maria din postul precedent, si inca vreo 2-3 recunoscute dupa tatuaje, poate si altele) lucraza ture de noapte si la clubul de striptease Babylon .. 50 lei intrarea si 250 dans privat ... doar dans, atit 1
royalboy Reputație: 29 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 18, 2018 A fost cineva recent ? Ce domnisoare au ?
raduflorea Reputație: 55 Postat Septembrie 28, 2018 Oras:Mureș Oras:Mureș Postat Septembrie 28, 2018 A fost cineva recent ? Ce domnisoare au ?Niște tupeiste sunt doar și pe langă asta și destul de urate !!!
elvispresli Reputație: 38 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 15, 2018 Sandra blonda face masaj de calitate...😋 1
m_raducu_2012 Reputație: 180 Postat Noiembrie 16, 2018 Oras:mures Oras:mures Postat Noiembrie 16, 2018 Sandra blonda face masaj de calitate...si detalii nu dai ? cit mai costa? 1
elvispresli Reputație: 38 Postat Noiembrie 17, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 17, 2018 Este singura fata de care am fost multumit de la Passion,face masaj bun,e permisiva in limitele bunului simt...Nu prea ma pricep la recenzii...😔nu sariti pe mine pt asta,va rog! 2
elvispresli Reputație: 38 Postat Noiembrie 17, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 17, 2018 150 1
kovacsr Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2019 Postat Decembrie 7, 2019 Salutare!Cei care frecventati salonul, un pic ajutor vã rog: Stiti cv de Diana, roscate, de la Passion?Mai lucreazã oare? Nu am reusit sa dau ea in ultima perioada
snake666 Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2019 Postat Decembrie 10, 2019 Am fost eu recent pe la ea.Pacat de ea daca a plecat ca era ok fata, permisibila, te mai puteai negocia cu ea:))Cam slab stam la categoria masaj pe la noi, am fost in cluj, dar este altceva.Sper sa apara ceva normal in domeniu.Am fost cam peste tot in mures dar slabut de tot
scrajnalabra Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2019 Postat Decembrie 11, 2019 O sa fac un drum de Cluj,cat de curand sa fiu împacat sufleteste 💩
zoligabi69 Reputație: 466 Postat Decembrie 11, 2019 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Decembrie 11, 2019 Poate dai detalii, unde sau la cine ai fost, nu am avut parte de un masaj ca lumaea de...
mategabor201 Reputație: -3 Postat Ianuarie 1, 2020 Postat Ianuarie 1, 2020 Erau.fete frumoase mai demult,a fost careva recent???
alexandru2012 Reputație: 214 Postat Ianuarie 4, 2020 Oras:Reghin Oras:Reghin Postat Ianuarie 4, 2020 Am fost de doua trei saptamani,cea mai nasola experienta. Nu retin numele fetei,a fost o blonda plictisita care a dupa ce a pus un litru de ulei pe mine s-a apucat sa ma frece ca o nebuna, am rugat-o sa fie mai blanda dar a zis ca ea asa face. Am platit 200 ron si desigur nu au avut sa-mi dea rest 50.foarte foarte nasoala experienta. 1
aisberg75 Reputație: 254 Postat Ianuarie 9, 2020 Oras:Monaco Disponibila Oras:Monaco Disponibila Postat Ianuarie 9, 2020 "Alexandru2012" cred că am fost la aceași maseuză...!Dar mi-a spus că prețul la masajul simplu fara dus asistat a crescut la 200 de lei!La fel ca la tine...a pus 1kg de ulei pe mine,dar slăbuț masajul!Mi-a spus că dacă creau să o ating trebuie să mai decartez 100 de lei ,că altfel nu are voie să se lase atinsă!No asta da vrajeală ieftină...!De nerecomandat...bani aruncați în vânt...!!!La Cleo în Cluj 150 ora de masaj si in afară de sex,primești un masaj erotic de excepție si poti atinge maseuza cum vrei tu!Chiar merită efortul să mergi până in Cluj!La 300 de lei...mergi 2 ture cu fete diferite la câte 40 de minute si iti rămân bani pentru drum!
aisberg75 Reputație: 254 Postat Ianuarie 9, 2020 Oras:Monaco Disponibila Oras:Monaco Disponibila Postat Ianuarie 9, 2020 "Alexandru2012" cred că am fost la aceași maseuză...!Dar mi-a spus că prețul la masajul simplu fara dus asistat a crescut la 200 de lei!La fel ca la tine...a pus 1kg de ulei pe mine,dar slăbuț masajul!Mi-a spus că dacă creau să o ating trebuie să mai decartez 100 de lei ,că altfel nu are voie să se lase atinsă!No asta da vrajeală ieftină...!De nerecomandat...bani aruncați în vânt...!!!La Cleo în Cluj 150 ora de masaj si in afară de sex,primești un masaj erotic de excepție si poti atinge maseuza cum vrei tu!Chiar merită efortul să mergi până in Cluj!La 300 de lei...mergi 2 ture cu fete diferite la câte 40 de minute si iti rămân bani pentru drum! 1
zoligabi69 Reputație: 466 Postat Ianuarie 10, 2020 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Ianuarie 10, 2020 Salut! Dami te rog mai multe detalii referitor la Cluj ce salon propui si vreo gagica buna care ofera servicii bune!
mategabor201 Reputație: -3 Postat Ianuarie 10, 2020 Postat Ianuarie 10, 2020 Acolo la cleo se poate si ceva ...extra?????
aisberg75 Reputație: 254 Postat Ianuarie 10, 2020 Oras:Monaco Disponibila Oras:Monaco Disponibila Postat Ianuarie 10, 2020 Nu...la salonul Cleo nu vei primi nimic extra...dar vei primi un masaj erotic de excepție...!În Târgu Mureș nu găsești ĺa niciun salon de profil...vreo fată care știe si isi dă interesul să îți facă un masaj erotic de calitate!La 200 de lei tarif...iti cere încă 100 dacă vrei să o atingi!La Cleo taruful este de 150 de lei si fetele sunt destul de permisive cu atingerile!Puteți merge liniștiți...si veți fi mulțumiți!Mai ales față de ce primiți...in Târgu Mureș la saloanele de profil! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum