Sari la conținut

Graviduta Nou /0763641757

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Din multe puncte de vedere sunt niste animale si nu o zic peiorativ. O zic la modul la care nu au alte nevoie fata de cele ale unui animal. Nu au stima de sine si nu au multe din nevoile si trairile pe care le au oamenii obisnuiti pentru ca au fost abuzate si au crescut cum au crescut. Adica daca mananca, se caca si nu le ploua, e bine. Din punctul asta de vedere, nu se deosebesc cu nimic fata de un caine maidanez. Din cauza asta si ajung la peste sau "grijulii", ca functioneaza simplu si au creierii facuti pilaf.

Legat de mine, tot ce am reprezinta rasplata muncii mele !

Faza ca ce se fac desteptii fara prosti, a zis-o un prost.

Lumea ar fi mai buna fara prost, trust me! Ori tu crezi ca aia de se arunca in aer prin aeroporturi au doctoratul in autodetonare ?

Iar cu faza ca exista prosti care o duc mai bine, treaba e foarte relativa, depinde de ce nevoi ai.

Daca pentru tine fericirea e sa ai doi porci in congelator si ai reusit sa faci asta, atunci esti fericit. Pe de alta parte poti sa ai 2 miliarde in conturi si sa fii nefericit si frustrat pentru ca la masa de poker esti coleg cu unul care are 4 miliarde... Vezi ?

• Like 3
  • Minus 1
  • Răspunsuri 366
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Intr-o nota mai vesela, pana la urma, iei o prapadita sa o "cresti" ? Dar corect, pe bune, ca un bun samariteam. Nu cu faze, ca "te ajuta, dar ne futem". O iei asa frumos, neconditionat, doar ca esti tu om bun si vrei sa o ajuti.

Ia vezi, te tin bojocii, sau ramanem sa ne simtim bine pe forum.

Sunt curios de rezultat. :)

Restul de amarati si invidiosi putem paria pe cat timp ii ia pana fuge si cu ce.

Ai putea posta update-uri, un fel de reality-show... Ar trebui facuta chestia asta. :D

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Intr-o nota mai vesela, pana la urma, iei o prapadita sa o "cresti" ? Dar corect, pe bune, ca un bun samariteam. Nu cu faze, ca "te ajuta, dar ne futem". O iei asa frumos, neconditionat, doar ca esti tu om bun si vrei sa o ajuti.

Ia vezi, te tin bojocii, sau ramanem sa ne simtim bine pe forum.

Sunt curios de rezultat. :)

Restul de amarati si invidiosi putem paria pe cat timp ii ia pana fuge si cu ce.

Ai putea posta update-uri, un fel de reality-show... Ar trebui facuta chestia asta. :D

nu,nu am luat niciuna sa o cresc,nu am futut niciuna gratis,raman cu impacarea sufleteasca ca am facut ceva pentru un OM decazut din varii motive :hihat

• Minus 3
Postat

Ma nene, tataie saracu' cand traia, ma uitam la el cu cata grija isi crestea dobitoacele prin ograda. Da' cand il rupea foamea sau cand nu mai dadea vaca lapte, ii lua gatu' pt. ca ala era scopul ei de dobitoaca.

Nu le crestea ca sa se simta un om bun ca are grija de animale, le crestea ca era nevoie de papa la stomac.

Asa e si cu curvele. Sunt curve ca sa fie curve... adica sa le platesti ca sa le futi. Nu ca sa le pupi in bot sau sa le porti de grija. Vrei asta ? Iti faci prietena... Nu poti ? Du-te la curve, dar daca ai pretentia ca stai de vorba cu mai mult decat o curva cand tu sti clar ca te-ai dus la o curva cu un scop, pula mea... arata aiurea.

E cam de rahat cand pretinzi ceva si faci altceva, chiar e urat.

Adica ori esti sincer si tratezi curvele ca pe ce sunt ori arati aiurea, ajungi ceea ce se numeste libidinos. De aici si mistourile si minusurile baietilor...

Nu poti sa zici ca esti baiat bun si o ajuti pe una care daca te chinuiai putin mai mult iti putea fi nepoata, cand tu de fapt te duci sa-i bagi pula pe gat.

Crezi ca una care se pretinde de 22 si e posibil sa aiba 19 sau mai putin, sare in sus de bucurie ca o futi tu ?

Probabil aia isi retraieste cu tine sentimentele pe care le-a avut cand a futut-o ta-su la betie... te gandesti la asta ?

Probabil asa esti tu mai sentimental si te ajuta sa te privesti in oglinda faptul ca traiesti cu impresia ca ai ajutat...

Dar hai sa fim sinceri, nu ai ajutat pe nimeni.

Ori mergem la curve ori nu mai mergem... Ce cacat ?!

Curve+Bani=Pula pe gat... ce cacat cauta in ecuatie termeni precum GFE, FK, ba chiar sa se ajunga la discutii de "ajutat"... nu voi intelege niciodata ?

Si chiar tu ai zis-o... "un om decazut"... adica esti constient care le e locul, dar pozezi in altceva.

Nu sunt un nenorocit, sunt doar sincer cu mine. Viata e mai simpla asa. :)

• Like 3
Postat

Nu,le-am aratat si ajutat sa mearga pe drumul drept in viata

Ce plm faci?

Sabotezi forumul si curvarii inraiti????????????

Postat

Ce plm faci?

Sabotezi forumul si curvarii inraiti????????????

Tu ce plm te bagi in seama?
  • Like 2
  • Minus 3
Postat

Ma scarbesc ipocritii de teapa ta care mananca kkt ca sa isi construiasca o imagine falsa, ajungand sa creada si ei rahaturile pe care le debiteaza.

Daca vroiam sa il ascult pe arsenie boca intram pe ortodox.ro, nu pe un forum de curvari, clar?

• Like 1
Postat

Ma scarbesc ipocritii de teapa ta care mananca kkt ca sa isi construiasca o imagine falsa, ajungand sa creada si ei rahaturile pe care le debiteaza.

Daca vroiam sa il ascult pe arsenie boca intram pe ortodox.ro, nu pe un forum de curvari, clar?

Du-te draq de sugator de peleuri ce ce te futi in cur,tot ca femeile te pisi stand pe vine? Tu sa vb cand o sa rdusesti sa mergi macar la 10% din femeile la care am fost eu ,pana atunci stai aplecat cu gaozul in sus ca vin si la tine
  • Minus 3
Postat

Ciocul mic gaozare, ca deocamdata tu pozezi in arsenie boca care le intoarce pe fete pe calea cea buna.

Mai si pui in semnatura ca admiri femeia pentru inteligenta si personalitatea ei, pai aia cauti tu la curve, ma, ipocritul secolului???

• Like 1
Postat

Ciocul mic gaozare, ca deocamdata tu pozezi in arsenie boca care le intoarce pe fete pe calea cea buna.

Mai si pui in semnatura ca admiri femeia pentru inteligenta si personalitatea ei, pai aia cauti tu la curve, ma, ipocritul secolului???

Bine

• Minus 3
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat
rocco s  imi recomanzi si mie o curva  inteligenta , ca nu gasesc , neam :no2

cand dau si eu de una mai "sclipitoare" , hop imi spune ca s-a lasat de meserie

oare de ce? :)

Ori sau facut ali dracu' cu buzunarele doldora si nu-si mai vad lungul nasului ?

vreau sa fut si eu o curva  d'aia INTELIGENTA   , macar o data in viata :laugh2 

• Like 25
  • Minus 18
Postat

Iti poate recomanda arsenie boca de forum, el cauta calitati de astea la curve, eu ma multumesc cu ceva mai carnal.

• Like 2
Postat

si eu m-am multumit cu carne pana acum , dar am zis ca nu ar strica o fleica condimentata si cu ceva inteligenta . ....bai si m-am apucat sa vizitez toate bibliotecile din oras si toate erau inchise , unele in restaorare totala , altele le mancase sobolanii cartile ....ptiu drace ...curat ghinion

• Like 25
  • Minus 18
  • Oras:...
  • Oras:...
Postat

rocco s  imi recomanzi si mie o curva  inteligenta , ca nu gasesc , neam :no2

cand dau si eu de una mai "sclipitoare" , hop imi spune ca s-a lasat de meserie

oare de ce? :)

Ori sau facut ali dracu' cu buzunarele doldora si nu-si mai vad lungul nasului ?

vreau sa fut si eu o curva  d'aia INTELIGENTA   , macar o data in viata :laugh2

Siana!

• Like 1
Postat

Siana!

nu vreau mortaciuni d'astea ca nu-i ies ramele bine pe poezii , doar ii intra in gura 

• Like 25
  • Minus 18

Postat

adevaraciunile astea nu sunt de la noi si nici nu emana pic de inteligenta  :laugh2

Sunt destule care sunt destepte si nu iti spun decat una,Jannin a lui Sarbu de la PRO TV era o amarasteanca .Am lucrat cu ea in anii 93/95 la cel mai tare restaurant din tara, s-a ajuns si a divortat de Sarbu mutandu-se in Franta cu cateva milioane bune in cont si mai cunosc inca vreo 20 de femei care s-,au realizat din meseria asta

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...