phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2016 Ești un muist infect. Ma costa 100 de lei ca sa-ti demonstrez contrariul.Nu e mult.Cred ca o sa mi-o sugi. 1
moni77 Reputație: 2129 Postat Septembrie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Autor Postat Septembrie 8, 2016 Ma costa 100 de lei ca sa-ti demonstrez contrariul.Nu e mult.Cred ca o sa mi-o sugi. Aici dai dovada de prostie. Pai mai omule, dacă te poți numi om . O spui pe aia cu 100 de lei de parcă ti-ar face cineva pe GRATIS 😂😂😂 SI DE PLÄ‚CERE. Ca vi și plătești pt companie intima ăsta nu inseama ca în creierul tău ești " șmecher" ca te-a supt una. Lăudăros ar fii santi-o sug eu o gratis;) 1
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2016 Aici dai dovada de prostie.Pai mai omule, dacă te poți numi om . O spui pe aia cu 100 de lei de parcă ti-ar face cineva pe GRATIS SI DE PLĂCERE. Ca vi și plătești pt companie intima ăsta nu inseama ca în creierul tău ești " șmecher" ca te-a supt una. Lăudăros ar fii santi-o sug eu o gratis;) Deja te bag a doua oara in zeama. Eu zic sa-ti notezi asta undeva ca fiind cel mai important moment din viata ta amarata. Nu ma asteptam sa intelegi ce am zis.O sa vin sa-ti arat cine ce este, ma costa doar 100 de lei.Adica eu o sa-ti dau 100 care pentru mine nu inseamna mare lucru, iar tu o sa stai frumos in genunchi si o sa deschizi gura. Si o sa am grija sa iti spun "suge-o muisto". Inteles ?Sper sa stai cuminte si sa nu faci pe nebuna. Stai in banca ta, ca nu esti genul baietilor ca mine.Pentru noi esti un obiect si atat.In rest esti o melteanca si doar un meltean se uita la tine, vanzatori de aprozar, zilieri care beau la pet, astia...Cine se aseamana se aduna. 1 1
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2016 Sunt mai om ca tine.Eu produc bai rahat cu ochi, si-mi platesc taxele. Pe banii mei te duci la doctor ! Ai inteles ? 1 1
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2016 Cat tupeu pe curvele astea. 1 1
moni77 Reputație: 2129 Postat Septembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Autor Postat Septembrie 9, 2016 Mă pisi pe tine 😂😂😂 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 9, 2016 Mă pisi pe tine Monico nu vezi ca astia te intarata? Daca nu le-ai mai da nas ar urla ca lupii si apoi ....tacere. Crede-ma.Ar fi cu mult mai OK sa o pui si in practica . 28 18
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 9, 2016 Monico nu vezi ca astia te intarata? Daca nu le-ai mai da nas ar urla ca lupii si apoi ....tacere. Crede-ma.Ar fi cu mult mai OK sa o pui si in practica .Sunt convins ca nu trebuie să raspunda 1 2
carolanjou Reputație: 597 Postat Septembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Septembrie 9, 2016 pe doamna nu o cunosc si nici nu ma intereseaza daca e moral sau nu ce face , nu avem dreptul sa judecam pe absolut nimeni , numai Dumnezeu o poate face in schimb comportamentul unora dintre dumneavoastra este halucinant de rusinos si odios , asta denota lipsa de educatie , misoginosmul si prostia unora , pacat ca va credeti barbati , 1
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2016 Mă pisi pe tine 😂😂😂 Cat costa sa inghiti sau sa-mi dau drumul pe fata ta ?Fiind curva profesionista nu ar trebui sa te simti jignita. Ar trebui sa-mi dai un raspuns.Dar fiind o cacacioasa analfabeta pupata in cur de prosti cu probleme, s-ar putea sa crezi mai mult decat e cazul despre tine si locul tau pe lumea asta.Fa bine si raspunde la ce te-am intrebat, curvo. pe doamna nu o cunosc si nici nu ma intereseaza daca e moral sau nu ce face , nu avem dreptul sa judecam pe absolut nimeni , numai Dumnezeu o poate face in schimb comportamentul unora dintre dumneavoastra este halucinant de rusinos si odios , asta denota lipsa de educatie , misoginosmul si prostia unora , pacat ca va credeti barbati , Eu nu l-am vazut pe nenea Dumnezeu pana acum.Pana o sa-l vad prefer sa judec ca sa dau totusi un scop creierului din cap.Tu ? Intre doua vizite in casa lui doamne doamne dai o muie mica ?
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2016 Ce-ai facut ma nene ma?Nu m-a bagat in seama praduitorul de liviu58. Ce faci mosule, cauti pacea interioara deja ? E timpul sa te impaci cu doamne doamne ?
tanasica Reputație: 42 Postat Septembrie 10, 2016 Postat Septembrie 10, 2016 Cat costa sa inghiti sau sa-mi dau drumul pe fata ta ?Fiind curva profesionista nu ar trebui sa te simti jignita. Ar trebui sa-mi dai un raspuns.Dar fiind o cacacioasa analfabeta pupata in cur de prosti cu probleme, s-ar putea sa crezi mai mult decat e cazul despre tine si locul tau pe lumea asta.Fa bine si raspunde la ce te-am intrebat, curvo. Eu nu l-am vazut pe nenea Dumnezeu pana acum.Pana o sa-l vad prefer sa judec ca sa dau totusi un scop creierului din cap.Tu ? Intre doua vizite in casa lui doamne doamne dai o muie mica ? Iar vorbeşti singur ?
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 10, 2016 Deja te bag a doua oara in zeama. Eu zic sa-ti notezi asta undeva ca fiind cel mai important moment din viata ta amarata. Nu ma asteptam sa intelegi ce am zis.O sa vin sa-ti arat cine ce este, ma costa doar 100 de lei.Adica eu o sa-ti dau 100 care pentru mine nu inseamna mare lucru, iar tu o sa stai frumos in genunchi si o sa deschizi gura. Si o sa am grija sa iti spun "suge-o muisto". Inteles ?Sper sa stai cuminte si sa nu faci pe nebuna. Stai in banca ta, ca nu esti genul baietilor ca mine.Pentru noi esti un obiect si atat.In rest esti o melteanca si doar un meltean se uita la tine, vanzatori de aprozar, zilieri care beau la pet, astia...Cine se aseamana se aduna.Baietii ca tine nu cred ca sunt genul niciunei fete. Am in vedere modul in care vorbesti, ca un cocalar ieftin de cartier. Nimic nu justifica ceea ce besi pe gura/tastatura 2
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 10, 2016 Mă pisi pe tine Pentru că tot caut scandal cu ăștia mă pis si eu pe el 2 3
carolanjou Reputație: 597 Postat Septembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Septembrie 10, 2016 Cat costa sa inghiti sau sa-mi dau drumul pe fata ta ?Fiind curva profesionista nu ar trebui sa te simti jignita. Ar trebui sa-mi dai un raspuns.Dar fiind o cacacioasa analfabeta pupata in cur de prosti cu probleme, s-ar putea sa crezi mai mult decat e cazul despre tine si locul tau pe lumea asta.Fa bine si raspunde la ce te-am intrebat, curvo. Eu nu l-am vazut pe nenea Dumnezeu pana acum.Pana o sa-l vad prefer sa judec ca sa dau totusi un scop creierului din cap.Tu ? Intre doua vizite in casa lui doamne doamne dai o muie mica ?imi pare rau sa te deranjez " domnule 19 cmn " dar aici este vorba si fde principii uneori , pt a putea sa judeci pe cineva , facand abstractie de divinitate , intai trebuie sa te privesti in oglinda sa fi tu perfect si dupa acea sa privesti in ograda altuia , deocamdata mai ai cale lunga pana acolo cu atitudinea si vocabularul pe care le folosesti . nu m-am referit la tine si nici nu te-am jignit , era doar o parere generala . o zi buna sa ai
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 10, 2016 Ce-ai facut ma nene ma?Nu m-a bagat in seama praduitorul de liviu58. Ce faci mosule, cauti pacea interioara deja ? E timpul sa te impaci cu doamne doamne ?Tu știi ce înseamnă praduitor? Adică o iei în gura si o sugi până îți înghiți limba 3 3
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 11, 2016 Tu știi ce înseamnă praduitor? Adică o iei în gura si o sugi până îți înghiți limba Ce faci ma balaure, te tine prostata sa promiti lucruri pe care nu poti sa le faci ?Cum intentionezi sa te pisi ? 3 stropi, pauza, partz, 2 stropi... pauza ? 2 2
moni77 Reputație: 2129 Postat Septembrie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Autor Postat Septembrie 11, 2016 Ce faci ma balaure, te tine prostata sa promiti lucruri pe care nu poti sa le faci ?Cum intentionezi sa te pisi ? 3 stropi, pauza, partz, 2 stropi... pauza ? Sa se pise toți de pe forum pe tine nene 😂😂😂 2 1
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 12, 2016 Sa se pise toți de pe forum pe tine nene Că-l dracu de poponar si asta si jegosul de care știi și tu nu mai zic cum îl cheamă 1 3
tropaie2000hormoni Reputație: 3 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Septembrie 14, 2016 topicul asta s-a transformat intr-o abjectie totalamoni77, mai pune si tu niste poze noi cu graviduta, poate se mai linisteste lumea, si toti au de castigat
moni77 Reputație: 2129 Postat Septembrie 14, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Autor Postat Septembrie 14, 2016 topicul asta s-a transformat intr-o abjectie totalamoni77, mai pune si tu niste poze noi cu graviduta, poate se mai linisteste lumea, si toti au de castigat A născut ieri! 2
kkmitz Reputație: 4244 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Septembrie 14, 2016 Sa-i traiasca si sa se bucure de copilas ! 1
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2016 De aia nu mai era Liviu58 prezent ? E la maternitate cu bastardul ? 2
moni77 Reputație: 2129 Postat Septembrie 15, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Autor Postat Septembrie 15, 2016 De aia nu mai era Liviu58 prezent ? E la maternitate cu bastardul ? Muie ! 1 1
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 15, 2016 Muie !Lasa-l în plm de prost 1 3
Postări Recomandate