Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator Loryy24
Reputație: 0
Postat

Vreau si eu o poza asa cu tine ;)

De ce, nu?! :P

• Oras:Bucuresti
Postat

Salut baieți ! Acum ceva timp in urma am fost la lory. Ma trezesc, o sun pe lory si fac programarea. Ma urc in masina, dau drumu la gps si ii dau batai. Ajung la ea in fata bl cu vreo 10 minute inainte, o sun si imi spune ca e gata. Urc sus, imi deschide usa si țop o vad pe lory. Cocoțată pe tocuri, imbracata in asistentă mi s-a sculat instantaneu. Stam de vb un pic apoi ne indreptam spre dormitor. Acolo vb un pic, ii dau cadoul si spre baie la dush. Ies infasurat in prosop apoi intra ea. Asteptam in dormitor cu pula sculata cand la un moment dat apare la fel imbracata. Ma pupa si ma ia in fata oglinzii de la sifonier. Eu in spatele ei, ea cu curu langa pula mea sculata se freca de ea si imi spune ca " ce are golanu aici " o dezbrac, o apuc de bucile ei apetisante, imi baga mana in pantaloni si imi spune " asa da" ! Mi-o ia la frecat ma dezbraca si ma pune pe pat. E o mare perversa, baga botul in ea si se uita foarte pervers si imi spune ca " mi-o papa " toata ! Face un deep excelent, lins pe oua si cu limba pe penis. O iau in pat si o mut intr-un 89. Are o pasarica asa frumoasa, cu labii mari epilata frumos. O iau in brate si ii spun sa puna prezervativul. O pun in misionar i-o introduc ușor si incepe sa zambeasca. Dau ce dau vreo 10 minute si o duc la oglinda si i-o trag pe la spate. O imagine de vis. O iau in pat si se urca pe mine si ma fute cu miscari misto. Finalizez si ma ia in brate si ma pupa. Ii dau cadoul si ne pupam de ramas bun.actul nr 2,nu sa mak consumat din motive ca imi suna telefonul in disperare !!! Pakat dar asta e

Acum notele

Oral 9,5

Normal 9 cu felicitari !

Gfe 10 +

Cadou 200 lei

Pup dlc lory, sunt băiatul brunet din bacău, inginerul de construcții dak iti amintesti de mine

• Like 2
Vizitator Eutuel123
Postat

eu deja incercam sa-mi imaginez cum arata 89...:P

Postat

... e 69 plus TVA ...

Ce vrei, actiunile ANAF sunt de vina!

Vizitator Loryy24
Postat

Lory mai vrem si noi poze noi !!!

Cat de curand :* :P

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

De 5 ori am fost la lory dar promitea ceva asa ca ..gura mica futica!

Daca ai fost de 5 ori la fata ce PLM iti mai trebuie poze? Ca eu nu pricep! :slap2

Postat

Mi-e dor de ea poftim si nu pot ajunge momentan la ea poftim. Esti multumit ? Astept poze lory

• Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

Mi-e dor de ea poftim si nu pot ajunge momentan la ea poftim. Esti multumit ? Astept poze lory

ma tu vrei sa faci o laba

Postat

Da cu finalizare pe fața ta pasha_man :)))))

nu meriti, crede-ma, da" acum pe bune, chiar ti-e dor de o laba ai?

Postat

Oooooo nuuuuu! Iar ne-o luam la supt intre noi?

Cosmine, lasa-l ca poate si singur

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...