Cblock Reputație: -26 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2014 dar cine o sa ti fie colega? 3 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Septembrie 4, 2014 dar cine o sa ti fie colega?Al dreaq,zici ca esti de la militie 1 Link spre comentariu
Cblock Reputație: -26 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2014 😅😅😅😅 mai stii? 1 Link spre comentariu
lula Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2014 O sa lucrez singura in locatie. Link spre comentariu
Vizitator Loryy24 Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Ma scuzati, am postat de pe contul colegei mele, o sa lucrez cu Lula o saptamana Link spre comentariu
Cblock Reputație: -26 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2014 unde gasim info despre colega ? Link spre comentariu
blueeyesvs Reputație: 73 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Å¢ara lui MoÅŸ Crăciun Oras:Å¢ara lui MoÅŸ Crăciun Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Al dreaq,zici ca esti de la militie mai stii? unde gasim info despre colega ?Vrei sa culegi prea multe informatii deodata. Devii evident. Mai fa-ti temele, si dupa mai completezi la dosar. 1 Link spre comentariu
Cblock Reputație: -26 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2014 ce dosar?am fost la lory de mai multe ori.nu inteleg care i problema? Link spre comentariu
blueeyesvs Reputație: 73 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Å¢ara lui MoÅŸ Crăciun Oras:Å¢ara lui MoÅŸ Crăciun Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Glumesc... Faceam o parodie la scenariul citat. Link spre comentariu
Cblock Reputație: -26 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2014 chiar sunt curios ce prietena are Lory,poate ne da ceva info Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Bai cblok , da-o 'n pula mea , chiar nu intelegi sa nu mai postezi pe topicele de la Top si Testate ?Suna fetele si intreaba ce te intereseaza Link spre comentariu
Cblock Reputație: -26 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2014 ma gândeam ca poate are ceva poze pe aici sau..... Link spre comentariu
Vizitator Loryy24 Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2014 Partajează Postat Septembrie 5, 2014 Nu am poze, cu ea. Link spre comentariu
Cblock Reputație: -26 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 5, 2014 atunci ar trebui sa i faci intrarea aici. 1 Link spre comentariu
Vizitator Loryy24 Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2014 Partajează Postat Septembrie 5, 2014 Buna, Am revenit la pretul meu din trecut,serviciile sunt: Sex normalSex oralDeepthroatPozitia 69CunilingusAnilingusFinalizare in guraFinalizare facialaMasaj eroticGirlfriend Experience (GFE) Pretul meu este: 200 Ron/ 1 h 7 Link spre comentariu
guy fawkes Reputație: 872 Postat Septembrie 5, 2014 Partajează Postat Septembrie 5, 2014 Did you change of location ?Working alone or with new colleague ? Link spre comentariu
Vizitator Loryy24 Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2014 Partajează Postat Septembrie 5, 2014 Did you change of location ?Working alone or with new colleague ? Work alone 2 Link spre comentariu
Vizitator Loryy24 Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 12 Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 11, 2014 mu te plictisești singura?😅 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Loryy24 Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2014 Partajează Postat Septembrie 15, 2014 mu te plictisești singura?Nu am timp sa ma plictisesc. 3 Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Septembrie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2014 mu te plictisești singura?Bloc Turn, nu te poti abtine niciodata, sa mai respiri...din cand in cand 2 Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 15, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 15, 2014 ai pus ochii pe mine?sa nu mi spui ca ma visezi noaptea :) 1 1 Link spre comentariu
superone Reputație: 157 Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 dusu-ma-am azi chitit pe treaba pe la Lory cea cu "te fut bine"ajuns rapid in zona Camerei de Comert, parchez, interfon, intrat in casa si descoperit o don'soara cam masiva ea asa. inalta dar bine facuta. par lung superb, ochi patrunzatori, atitudine dominanta. amabila, ma serveste cu-n suc , o apa, fumam o tigara, vorbim lucruri neinteresante (deschisa la orice fel de dialog) acestea fiind zise, merg la dus, rezolv rapid igienizarea intr-o baie care nu deranjeaza prin mizerie de vreun fel dar nici ca la tine acasa nu este. revin in camera de joaca, miros placut incense, si ma intind a lene pe patul deloc comod dar destul de mare. Lory, se prezinta cu sani mici, neinteresanti la atingere insa cu bulane si cur de senzatie. incepe un oral temeinic, umed, adanc cateodata insa presarat cu vorbe si intreruperi de ritm in loc de ruperi de ritm . Oralul insa continua, si placuta mi-a fost mirarea cand am simtit o limba-n cur, asa mai de control care mai apoi s-a transformat intr-un lins al perineului care adusu-mi-a placere. dupa o vreme, ma roaga s-o fut. prezervativ pe johnny si trec batraneste peste Lory (cea deloc micuta) si-mi pare ca fut la galere. patul nu ma ajuta deloc, e un fel de saltea pe un pat care se intinde. se curba sub greutatea noastra iar anaconda mea mai mult iesea decat intra. in concluzie , normal neinteresant. revenimla oral , care ajutat de o laba este incununat de o ejaculare in the fucking mouth, gadilate-mi fiind si coaiele de parui lung de cabanos. o singura finalizare, in aproape o ora, cu oral reusit iar normal deloc notabil, in compania unei don'soare destul de masiva pe care nu te poti baga cu usurinta , dar destul de draguta, amabila, si interesata sa te simti bine. locatie: 8aspect dama: 8.8GFE: 9oral : 9normal : anost 7frenci chisuri :N/Aanal: nutotal: 2 bilete a 100 lei O experienta, care nu a creat atata emotie cat sa mi se faca santz pe lobul parietal 11 Link spre comentariu
floppy79 Reputație: -1 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 17, 2014 O sa trec si eu prin capitala...si as vrea sa ti fac o vizită. Problema e ca pot ajunge doar pe la orele 20 sau 21. Ma poti primi daca reusesc sa ma programez înainte? Link spre comentariu
Vizitator Loryy24 Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 dusu-ma-am azi chitit pe treaba pe la Lory cea cu "te fut bine"ajuns rapid in zona Camerei de Comert, parchez, interfon, intrat in casa si descoperit o don'soara cam masiva ea asa. inalta dar bine facuta. par lung superb, ochi patrunzatori, atitudine dominanta. amabila, ma serveste cu-n suc , o apa, fumam o tigara, vorbim lucruri neinteresante (deschisa la orice fel de dialog) acestea fiind zise, merg la dus, rezolv rapid igienizarea intr-o baie care nu deranjeaza prin mizerie de vreun fel dar nici ca la tine acasa nu este. revin in camera de joaca, miros placut incense, si ma intind a lene pe patul deloc comod dar destul de mare. Lory, se prezinta cu sani mici, neinteresanti la atingere insa cu bulane si cur de senzatie. incepe un oral temeinic, umed, adanc cateodata insa presarat cu vorbe si intreruperi de ritm in loc de ruperi de ritm . Oralul insa continua, si placuta mi-a fost mirarea cand am simtit o limba-n cur, asa mai de control care mai apoi s-a transformat intr-un lins al perineului care adusu-mi-a placere. dupa o vreme, ma roaga s-o fut. prezervativ pe johnny si trec batraneste peste Lory (cea deloc micuta) si-mi pare ca fut la galere. patul nu ma ajuta deloc, e un fel de saltea pe un pat care se intinde. se curba sub greutatea noastra iar anaconda mea mai mult iesea decat intra. in concluzie , normal neinteresant. revenimla oral , care ajutat de o laba este incununat de o ejaculare in the fucking mouth, gadilate-mi fiind si coaiele de parui lung de cabanos. o singura finalizare, in aproape o ora, cu oral reusit iar normal deloc notabil, in compania unei don'soare destul de masiva pe care nu te poti baga cu usurinta , dar destul de draguta, amabila, si interesata sa te simti bine. locatie: 8aspect dama: 8.8GFE: 9oral : 9normal : anost 7frenci chisuri :N/Aanal: nutotal: 2 bilete a 100 lei O experienta, care nu a creat atata emotie cat sa mi se faca santz pe lobul parietal Sigur m ai vizitat pe mine si mi-ai traso pe 100 de lei? Esti un mincinos, ai dori sa mi-o tragi pe 100 de lei, bai nene eu nu mi-am traso pe 100 de lei cu baietii care m-au vizitat. Asa ca nu mai minti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum