Sari la conținut

Postări Recomandate

Astazi mi am luat teapa,am stabilit cu 3 ore inainte ora de intalnire,se pare ca a fost valabil doar pt mine.Daca aveti timp de pierdut prin interesctii doar ca sa va plimbati,bafta!!Un simplu msj era de ajuns ca sa mi confirme ca nu ajunge la ora stabilita si nu mai eram nevoit sa scriu pe aici.....Nu i serioasa din pacate :)

Link spre comentariu
Vizitator loryy24
Reputație: 0

Astazi mi am luat teapa,am stabilit cu 3 ore inainte ora de intalnire,se pare ca a fost valabil doar pt mine.Daca aveti timp de pierdut prin interesctii doar ca sa va plimbati,bafta!!Un simplu msj era de ajuns ca sa mi confirme ca nu ajunge la ora stabilita si nu mai eram nevoit sa scriu pe aici.....Nu i serioasa din pacate :)

Dragul meu din cate imi amintesc, ti-am trimis mesaj cu 2 h inainte. A intervenit o problema la mine, asta ca nu sunt serioasa???!!!

Link spre comentariu

Dragul meu din cate imi amintesc, ti-am trimis mesaj cu 2 h inainte. A intervenit o problema la mine, asta ca nu sunt serioasa???!!!

Nu stiu cui i ai trimis mesajul,ca nu eram idiot sa vin in locatie daca primeam msj de la tine.....

Link spre comentariu
Vizitator loryy24
Reputație: 0

Unde este mai exact locatia fetei?

Am cautat in urma dar nimic !

E clar de vizitat !

Daca ma suni, afli unde am adresa. :D

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...