Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am reusit si eu astazi in sfarsit sa ajung la Lory. Frate desi am ajuns destul de tarziu, spre incheierea programului ei nu imi venea sa mai plec. Este o dulceata de fata, frumoasa, deschisa si cu care ai ce sa vorbesti. De aspect ce sa mai zic, este superba. Nu are rost sa mai detaliez actiubea sau sa dau note pentru ca Lory pentru mine este de nota 10 la toate capitolele.

Sper sa ne revedem curand te pup fara frumoasa😘😘😘

Link spre comentariu
Vizitator loryy24
Reputație: 0

Am reusit si eu astazi in sfarsit sa ajung la Lory. Frate desi am ajuns destul de tarziu, spre incheierea programului ei nu imi venea sa mai plec. Este o dulceata de fata, frumoasa, deschisa si cu care ai ce sa vorbesti. De aspect ce sa mai zic, este superba. Nu are rost sa mai detaliez actiubea sau sa dau note pentru ca Lory pentru mine este de nota 10 la toate capitolele.

Sper sa ne revedem curand te pup fara frumoasa

Multumesc frumos, te mai astept! :*

Link spre comentariu

Am reușit și eu sa o mai intilnesc pe Lory. Pula mea domnilor, de la Adela încoa asta ii chiar o super gagica, care chiar scoate untul din tine. Pizda super bună curata, te fute în neștire, un oral neprotejat de vis o suge cu abnegație, ii place, apoi pus prez și dat în dinsaa în multe poziții, participa geme, te ia de bugi și te îndeamnă sa o futi tareeee pina finalizează sau nu, ha ha, dând ochii peste cap și inrosindu se în jurul sânilor. Finalizez superb în guriță lui Lory. Bestiallllll.Pula,note bune, 9 oral, 10 normal, 9 pizda în prezenta, 9 GFE. O gagica pe care o mai vizita cind îmi voi mai permite, o gagica pe care o recomand pt cum arata, cum suge pe pula cum se fute. Va respect și va salut domnilor. Al dumnv sportiv de performanta, biatlonist

• Like 8
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...