eldo Reputație: 2 Postat Mai 31, 2018 Oras:oradea Oras:oradea Postat Mai 31, 2018 Maria pe decebalai putea sa fi mai explicit, nu toti am fost pe la Maria !! tel?..etc
youjy Reputație: 733 Postat Mai 31, 2018 Oras:oradea Oras:oradea Postat Mai 31, 2018 Maria aia brunetã de pe Decebal?
jonnyyxz Reputație: 388 Postat Iunie 1, 2018 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Iunie 1, 2018 ai putea sa fi mai explicit, nu toti am fost pe la Maria !! tel?..etcnici el nu a fost... 1
eldo Reputație: 2 Postat Iunie 4, 2018 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iunie 4, 2018 nici el nu a fost...ai putea sa ne dai cateva detalii, daca unii nu am fost asa des ca tine? nu cred ca re rost sa fim aroganti ...este totsi un site de informare .mersi frumos
jonnyyxz Reputație: 388 Postat Iunie 4, 2018 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Iunie 4, 2018 ai putea sa ne dai cateva detalii, daca unii nu am fost asa des ca tine? nu cred ca re rost sa fim aroganti ...este totsi un site de informare .mersi frumosmai...uite.sincer eu nu am fost.dar depracit/o sau cum o fi, nu este un user de incredere..capish?! 1
despasito Reputație: -1316 Postat Iunie 5, 2018 Postat Iunie 5, 2018 Jonny e betiv Maria o cheamă dar o dat de shaorma și gata nu e nr1 2
brokoli Reputație: 3273 Postat Iunie 5, 2018 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Postat Iunie 5, 2018 Momentul ăla când nu ai bani de scobitori...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum