Sari la conținut

VANESSA 0746858354

Postări Recomandate

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Buna, am colega noua, pt amatori de fete plinute

Poze mai concludente cu colega ta? Ce practica? tarife?

• Oras:arad
Postat

Mai multe poze(3)😉 găsiți pe Publi24...nu știu cât sunt de concludente dar mai vedeți încă două...

• Oras:Gradiste
Postat

100- 20min 1finalizare

200- 1ora 2finalizari

Anal 100 in plus

Cim 50lei in plus.

Este de treaba,sociabila , se implica in discutie... face un masaj super

Postat

Mulțumesc ca nu mai uitat da am fost dar spuneai ca nu faci parca sau nu ai mai făcut nu vreau sa mint 😄 Vroiam atunci ciorapei lycra scurți culoarea pielii sau orice culoare dar pana la glezna , acuma ai 🤗🤗?

Postat

Mulțumesc ca nu mai uitat da am fost dar spuneai ca nu faci parca sau nu ai mai făcut nu vreau sa mint 😄 Vroiam atunci ciorapei lycra scurți culoarea pielii sau orice culoare dar pana la glezna , acuma ai 🤗🤗?

nu am mai facut,dar toate au un inceput si nu m i se pare ceva iesit din comun. Ciorapi de genu, nu am pt ca nu port si nici cereri nu am avut.
Postat

Sau dacă ai normali e okei dar dacă ai putea sa ma aștepți și in adidași și as prefera sa fie purtați vrei 2-3 zile ciorapei sa aibă miros dacă se poate , kiss

Postat

Sau dacă ai normali e okei dar dacă ai putea sa ma aștepți și in adidași și as prefera sa fie purtați vrei 2-3 zile ciorapei sa aibă miros dacă se poate , kiss

imi pare rau da nu se poate. Daca vrei si ai tu ciorapi de care iti place sunama si facem o programare
Postat

Dominare faci? Ce cuprinde, cat costa?

da fac. Iti vorbesc urat, iti dau sarcini , te lovesc daca iti place....cam ce cuprinde o dominare( doar domin).... 200lei 30min si 300lei 1ora
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Lună
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Lună
Postat

Am vizitat-o acum cateva zile, locatie "gradiste" nasoala, miros de mancare ca la cantina, veche, vecinii de pe strada se uita la tine ciudat...nota 4.

Prestatie:

ON ok nota 7

NP dezastru, comentarii din prima ca oboseste, ca o doare asa ca sa schimbam pozitia (chiar pare sa aiba probleme ca nu juca teatru in privinta durerilo)....5 cu indulgenta

GFE vorbareata, la tel a fost cam respingatoare, in locatie vorbareata nota 8

Aspect - destul de dragura, posibil sa te uiti dupa ea pe strada.

Pret 150 lei 30min si specificat faptul ca timpul ei e scump si depasirile se vor tarifa suplimentar.

Poate in alta locate de vizitat, are potential, daca-si rezolva problemele de sanatate/dureri e ok.

Postat

Am vizitat-o acum cateva zile, locatie "gradiste" nasoala, miros de mancare ca la cantina, veche, vecinii de pe strada se uita la tine ciudat...nota 4.

Prestatie:

ON ok nota 7

NP dezastru, comentarii din prima ca oboseste, ca o doare asa ca sa schimbam pozitia (chiar pare sa aiba probleme ca nu juca teatru in privinta durerilo)....5 cu indulgenta

GFE vorbareata, la tel a fost cam respingatoare, in locatie vorbareata nota 8

Aspect - destul de dragura, posibil sa te uiti dupa ea pe strada.

Pret 150 lei 30min si specificat faptul ca timpul ei e scump si depasirile se vor tarifa suplimentar.

Poate in alta locate de vizitat, are potential, daca-si rezolva problemele de sanatate/dureri e ok.

ai apreciat destul de corect. Locatia o skimb luna viitoare , am specificat de cand m am mutat aici ca nu este o casa lux ca ared.( vecini sunt de treaba chiar daca par nesuferiti). Problemele de sanatate se rezolva in scurt timp e doar o raceala la ovare. Ms pentru recenzie
Postat

Vreau și eu sa fac o recenzie dacă pot sa vin cu ce am precizat mai sus oricum Vanessa e de nota 10 , kiss

ti am zis ca poti veni dar nu pot sa port ciorapi 3zile .... vi si facem cu ciorapi pe care ii am sau i i aduci tu
Postat

Nu trebuie sa i porți tot timpul .. doar in 2-3 zile când ieși sau i mai porți umpic o sa i se facă miros atata as dori sa miroasă sti cum zic :*? Pup vanne

Postat

Nu trebuie sa i porți tot timpul .. doar in 2-3 zile când ieși sau i mai porți umpic o sa i se facă miros atata as dori sa miroasă sti cum zic :*? Pup vanne

Mai Omu...da detaliile astea chiar nu le poti discuta în mesaj privat sau direct la telefon cu domnisoara ??
  • Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.