Sari la conținut

VANESSA 0746858354

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

Vannesa cineva iti.foloseste pozele.in Timisoara .... Daca nu esti tu cumva

???

• Oras:Gradiste
Postat

Vannesa cineva iti.foloseste pozele.in Timisoara .... Daca nu esti tu cumva

???

buna, eu am fost , am stat 2 zile la o prietena si am zis sa vad si ce este prin timis...ms pt info. Pupici
  • Oras:Arad
Postat

Au dreptate colegii de mai sus.Are o atitudine de toata jena.Si eu am fost la ea si m-am convins rapid ce poama este.Banii repede si dupa aia e obosita,sarmana.Dar si noi suntem vinovati ca dupa ce altii o patesc,totusi mai mergem sa ne convingem!!!

• Like 5
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Au dreptate colegii de mai sus.Are o atitudine de toata jena.Si eu am fost la ea si m-am convins rapid ce poama este.Banii repede si dupa aia e obosita,sarmana.Dar si noi suntem vinovati ca dupa ce altii o patesc,totusi mai mergem sa ne convingem!!!

Dupa criteriul atitudine si Gfe e departe de top. N-are ce cauta langa Sonya !

• Like 4
Postat

Cred ca unii din voi sau obisnuit sa dea 150lei si sa stea muuuult peste program ( stiu exact ce vorbesc) la mine nu se poate daca asta va asteptati dati banii degeaba. Nu cred ca a fost cineva la mine si l am gonit mai devreme de cat a platit( si daca zice cnva ,minte). Pentru cei ce cauta asta stiu eu cateva fete da cred ca le stiti si voi, puteti merge la ele. Plus ca eu daca as sta sa spun de cei care vin cu floci ca in ani 70 sau certati cu apa , care vor si amanta si curva si daca se poate sa vina de 2 ori si a 3 a gratis .... ar trebui sa scriu 7pagini si va stiu si dupa nikname de aici ca am o prietena fooooarte cunoscuta care va stie si dupa numele real si de aici dar totusi pastrez discretia si oricum mare lucru nu mi aduce forumul asta decat imi mai trece de plictiseala.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

LA MULTI ANI DOMNISOARA,

sa fii sanatoasa,sa fii iubita,si tot ce-ti doresti de la aceasta viata,sa ti se indeplineasca :rax2  :hug1

succes mandro :boob

Postat

LA MULTI ANI DOMNISOARA,

sa fii sanatoasa,sa fii iubita,si tot ce-ti doresti de la aceasta viata,sa ti se indeplineasca :rax2 :hug1

succes mandro :boob

multumesc, esti un dulce 😘😙😙
  • Oras:in cantareata cheala
Postat

Cred ca unii din voi sau obisnuit sa dea 150lei si sa stea muuuult peste program ( stiu exact ce vorbesc) la mine nu se poate daca asta va asteptati dati banii degeaba. Nu cred ca a fost cineva la mine si l am gonit mai devreme de cat a platit( si daca zice cnva ,minte). Pentru cei ce cauta asta stiu eu cateva fete da cred ca le stiti si voi, puteti merge la ele. Plus ca eu daca as sta sa spun de cei care vin cu floci ca in ani 70 sau certati cu apa , care vor si amanta si curva si daca se poate sa vina de 2 ori si a 3 a gratis .... ar trebui sa scriu 7pagini si va stiu si dupa nikname de aici ca am o prietena fooooarte cunoscuta care va stie si dupa numele real si de aici dar totusi pastrez discretia si oricum mare lucru nu mi aduce forumul asta decat imi mai trece de plictiseala.

Tocmai ai demonstrat argumentul celui care a zis ca esti de toata jena :slap2

• Like 1
Postat

Tocmai ai demonstrat argumentul celui care a zis ca esti de toata jena :slap2

n am incercat sa demonstrez nimic am vorbit foarte serios si fiecare are parerea lui. Si stii si tu adevarul despre forum daca asta te a deranjat, 95% din fete si clienti habar au ce este nimfomane si daca te uiti la nivel de tara sunt putin peste 250.000 de membri raportat la 18mil de locuitori este un numar infim care nu prea conteaza...poate pe viitor. Si oricum nu poti multumi pe toata lumea plus ca de atata timp pe aici as putea bine mersi sa lucrez fara anunt. Sunt multi de pe acest site care sunt foarte educati si de treaba. Eu nu fac pe nimeni sa vina la mine de asta am si dat atatea detalii ca sa stie fiecare ce pretentii am si eu de la un potential client si sa nu arunce bani degeaba. O zi buna sa ai
Postat

Si oricum nu poti multumi pe toata lumea

Pai si de ce nu ai raspuns asta celui care te-a criticat? De ce ai ales sa sa recurgi la amenintari voalate? Era destul sa zici "imi pare rau ca nu ai fost multumit de serviciile mele, nu pot multumi pe toata lumea, iti multumesc ca m-ai vizitat" si ai fi iesit pozitiv...

• Like 4
  • Oras:arad
Postat

Pai si de ce nu ai raspuns asta celui care te-a criticat? De ce ai ales sa sa recurgi la amenintari voalate? Era destul sa zici "imi pare rau ca nu ai fost multumit de serviciile mele, nu pot multumi pe toata lumea, iti multumesc ca m-ai vizitat" si ai fi iesit pozitiv...

Pentru acest raspuns nu e nici destul de matura nici deatul de stilata si nici destul de diplomata. Nu stiu de ce a ales aceasta meserie daca uraste in asrmenea hal barbatii ? Adica stiu, pentru bani ! Dar daca urasti cea ce faci se vede. In fond fiecare plateste ca sa se simta bine . Scandal si certuri gasim si acasa pe gratis. Daca nu intelege asta , degeaba e frumoasa...
  • Like 3
Postat

pentru ca trebuia sa detaliez cum sa intamplat si dc sa ajuns la neintelegeri. Nu am vrut sa intru in detalii si nu am dc sa mi cer scuze atata timp cat nu am gresit cu nimic. Daca nu spune exact cum e fost nu vreau sa intru in polemica ... de obicei se intampla asa cand eu nu accept anumite propuneri despre care spun si la tel ca nu accept se insista pe anumite lucruri si atunci numai pot fi eu insumi ca ma apuca nervi si de aici lipsa kefului si graba.
Postat

si ai inteles gresit, eu nu am amenintat ca dezvalui numele cuiva, am vrut doar sa se inteleaga ca stiu despre cine este vorba in spatele nicknamelui de aici , sa nu creada acea pers ca nu stiu despre cine este vorba. Cand nu mi aduc aminte de cineva sau nu stiu cine este , nu dau replica.
Postat

iti dau un simplu exemplu si cu asta inchei discutia definitiv. Ex: daca eu spun la tel ca fac anal dar conteaza grosimea( fiecare stie ce are in pantaloni) si cand o vad zic ca este prea groasa si nu pot anal , atunci incepe, hai macar un pic sa incercam punem ulei.... ii mai explic odata ca nu se poate si imi plateste 30min fara anal, in timp ce facem sex incepe iar, hai sa incercam un pic de tot anal hai ca o bag incet punem si ulei... eu nu stiu cum sunt alte fete dar mie imi ia tot cheful si numai pot sa fiu dulce si dragastoasa ca sa trecut la taranie. A fost doar un exemplu.
Postat

<p>Disponibila ptr programari pana mai tarziu Pot fii contactata prin sms, whats app, PM, :callyou 0728719754 Imagini atasate

• post-187286-0-59289300-1508764748.jpeg
  • post-187286-0-30847500-1508764783.jpeg
fetele va place pestele? Nu ne place ca ne bate😠. Spunei draga sa i aduca el de pe strada daca nu vin.😉
  • Like 1
  • Oras:atlantida
  • Oras:atlantida
Postat

daca si o.....nimfomana zice .ca am p..a groasa ...inseamna ca trebuie sa fiu mandru de ea. ....adica de pu...a mea :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Noi,cu martaloagele noastre dar asta meritam aradenii.Ia priviti ce fete vin in Oradea zilnic ca ti-e mai mare dragul.Nici Timi nu e de lepadat,doar noi ne-am procopsit cu toate refuzatele din alte orase ca,deh,suntem mai fraieri!!!Hai o luna sa le dam pauza,sa vedem ce or sa faca??

• Like 3
Postat

Buna

Am vizitat-o pe Vanessa saptamana trecuta.locatia Via Romana.

La ora prânzului am fost primul client.Intampinat cu o atitudine călduroasă. Am rămas 1 ora pentru 250 lei,fara sa fi negociat telefonic in prealabil tariful.

ON 8

NP 9

Am cerut Anal dar nu corespundea grosimea?

Am plecat multumit.

Alte detalii ar fi inutile considerand ca suntem subiectivi

• Like 2
Postat

Noi,cu martaloagele noastre dar asta meritam aradenii.Ia priviti ce fete vin in Oradea zilnic ca ti-e mai mare dragul.Nici Timi nu e de lepadat,doar noi ne-am procopsit cu toate refuzatele din alte orase ca,deh,suntem mai fraieri!!!Hai o luna sa le dam pauza,sa vedem ce or sa faca??

ai mare dreptate

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.