vanessavanessa Reputație: 78 Postat Iulie 13, 2017 Oras:Gradiste Oras:Gradiste Postat Iulie 13, 2017 Felicitari! Promovarea asta inseamna ca o sa ramai in Arad pentru urmatoarele luni, nu?multumesc, da sigur, stau cel putin pana in ianuarie 1
wertzui Reputație: 36 Postat Iulie 13, 2017 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 13, 2017 Ceau! Lucrezi si cu colega? Adica impreuna? Ce oferiti si la ce tarife? Multumesc.
vanessavanessa Reputație: 78 Postat Iulie 13, 2017 Oras:Gradiste Oras:Gradiste Postat Iulie 13, 2017 Buna , dim plec si revin pe 25/07, ma duc la plaja , vara asta se poarta negru
vanessavanessa Reputație: 78 Postat Iulie 13, 2017 Oras:Gradiste Oras:Gradiste Postat Iulie 13, 2017 Ceau! Lucrezi si cu colega? Adica impreuna? Ce oferiti si la ce tarife? Multumesc. buna, din pacate colega a plecat , revine in august , cel putin asa mi a zis
wertzui Reputație: 36 Postat Iulie 13, 2017 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 13, 2017 Pacat, vroiam sa ne simtim bine impreuna. Dar cine stie....
delkim Reputație: 18 Postat Iulie 20, 2017 Oras:tm Oras:tm Postat Iulie 20, 2017 Daca tot ai ajuns in top , poti detalila serviciile si tarifele sa fie clar pentru toata lumea
vanessavanessa Reputație: 78 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Gradiste Oras:Gradiste Postat Iulie 20, 2017 Daca tot ai ajuns in top , poti detalila serviciile si tarifele sa fie clar pentru toata lumea sunt destul de clare trebuie doar sa le citesti.
eugeneionesco Reputație: 711 Postat Iulie 20, 2017 Oras:in cantareata cheala Oras:in cantareata cheala Postat Iulie 20, 2017 Da, sunt clare? Hai ca le postez eu atunci 100ron o finalizare cu de toate150ron ora doua finalizari
silkro22 Reputație: 2 Postat Iulie 21, 2017 Postat Iulie 21, 2017 Vanessa lucrezi azi ? Daca da pana la ce ora ? 😊😊
marius404 Reputație: 163 Postat Iulie 21, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iulie 21, 2017 Buna , dim plec si revin pe 25/07, ma duc la plaja , vara asta se poarta negru
fernando vanu Reputație: 19 Postat Iulie 21, 2017 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 21, 2017 Da, sunt clare? Hai ca le postez eu atunci 100ron o finalizare cu de toate150ron ora doua finalizari Nu cred că sunt astea tarifele...Eu știam de 150ron finalizarea.
Vizitator kingsartoris Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2017 Postat Iulie 21, 2017 Dovada ca nu e clara treaba si ar fi necesara o clarificare!
faluserect Reputație: 4 Postat Iulie 25, 2017 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 25, 2017 Din pacate nu te-am prins, ti-am vazut de multe ori anuntul, insa nu mi-am facut "curaj" sa ma duc la tine. Mai esti in Arad?
vanessavanessa Reputație: 78 Postat Iulie 25, 2017 Oras:Gradiste Oras:Gradiste Postat Iulie 25, 2017 Din pacate nu te-am prins, ti-am vazut de multe ori anuntul, insa nu mi-am facut "curaj" sa ma duc la tine. Mai esti in Arad? buna, da sunt, azi am revenit, fa ti curaj si sunama😉te pup
vanessavanessa Reputație: 78 Postat Iulie 25, 2017 Oras:Gradiste Oras:Gradiste Postat Iulie 25, 2017 Nu cred că sunt astea tarifele...Eu știam de 150ron finalizarea. buna, tarifele sunt scrise , dar mai sunt si bagatori in seama d asta nu raspund chiar la toata lumea, am inceput sa i invat pe baieti seriosi
wertzui Reputație: 36 Postat Iulie 25, 2017 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 25, 2017 Ceau! Deci un oral cu fin orala, normal si anal cat ar fi?
mihuhugo Reputație: 8 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 26, 2017 Ceau lucrezi astazi
vanessavanessa Reputație: 78 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Gradiste Oras:Gradiste Postat Iulie 26, 2017 Nu cred că sunt astea tarifele...Eu știam de 150ron finalizarea. tarifele sunt la pagina 9, probabil ce a scris userul de mai sus, sunt tarifele lui... 1
ursul35 Reputație: 3 Postat Iulie 28, 2017 Postat Iulie 28, 2017 In seara aceasta am avut și eu norocul sa prind o programare la Vanessa. A răspuns din prima și după o ora și jumătate era la hotel. Am stabilit inițial tariful(400) . Venise mai repede decât ma așteptăm și m-a prins in prosop, tocmaiieșisem de sub dus. Aspectul ei m-a surprins plăcut , sigur văzusem pozele, fata ei nu apărea in ele. ÃŽmi spusese ca făcuse dus acasa dar, dacă doresc poate sa facă și la mine. Am crezut-o pe cuvânt , dar ea a insistat facă dus și la mine. Când intrase am dezbrăcat -o cu privirea, dar pozele nu ii fac dreptate. Sâni frumoși , catifelați , cu mameloanele închise la culoare, fund bombat și ferm, cu greu m-am abținut sa nu mușc .( 😋) Per total un corp care îți provoacă gânduri necurate. A ieșit de sub dus înfășurată intr-un prosop , S-a Așezat lângă mine și am început sa vorbim, încet începuse ma ma mângâie , sa ma sărute și nici nu m-am dezmeticit bine, ca buzele ei moi au cuprins organul. A urmat un oral adânc și facut la perfectiune dar eu, fiind obosit, nu am avut reacția la care speram. Am rugat-o sa îmi facă un masaj, poate , poate ma ajuta. Sub mâinile ei pricepute m-am mai relaxat, după care m-am oferit și eu sa returnez favorul. Tot acest timp am povestit despre una, alta și M-am bucurat ca am ce povesti cu ea. Are o gândire mult mai matura decât alte fete de vârsta ei. După masaj a început din nou același oral făcut cu mare atenție dar mortu-i mort așa ca am renunțat , și oricum expirase ora. Lăsând la o parte corpul splendid, atitudinea ei ma face sa ii acord nota 10 pt GFE. Aspect ( din punctul meu de vedere ) 10Locație : hotelPrestație : 10 pt efort, dar sunt sigur ca dacă mititelul era apt , merita 10 din toate punctele de vedere la aceasta categorie.Concluzie: chiar dacă scopul acestei seri nu a fost atins( din cauza mea) M-am simțit bine, și as fi ținut -o peste noapte , dacă mi-as fi permis , doar sa pot admira acest corp frumos.
nonelarai Reputație: 24 Postat August 8, 2017 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 8, 2017 buna, tarifele sunt scrise , dar mai sunt si bagatori in seama d asta nu raspund chiar la toata lumea, am inceput sa i invat pe baieti seriosiAm vazut tarifele dar as fii curios de masaj erotic / relaxare? Cat dureaza si care este tariful? Faci masaj pe bune? sau doar o usoara mangaiere?
wertzui Reputație: 36 Postat August 10, 2017 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 10, 2017 Am vazut tarifele dar as fii curios de masaj erotic / relaxare? Cat dureaza si care este tariful? Faci masaj pe bune? sau doar o usoara mangaiere?Salutare! Mai lucreaza Vanessa? Am sunato de cateva zile dar are telfonul inchis.
aandrei79 Reputație: 16 Postat August 15, 2017 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 15, 2017 Am ajuns la Vanessa inainte sa ajunga in top...parerea mea este ca isi merita locul
vanessavanessa Reputație: 78 Postat August 19, 2017 Oras:Gradiste Oras:Gradiste Postat August 19, 2017 Salutare! Mai lucreaza Vanessa? Am sunato de cateva zile dar are telfonul inchis. buna, lucrez dar acum sunt plecata, revin pe 25/08
vanessavanessa Reputație: 78 Postat August 19, 2017 Oras:Gradiste Oras:Gradiste Postat August 19, 2017 Am vazut tarifele dar as fii curios de masaj erotic / relaxare? Cat dureaza si care este tariful? Faci masaj pe bune? sau doar o usoara mangaiere? buna, sincer nu am mare experienta in masaj dar incerc sa fie cat mai ok
vanessavanessa Reputație: 78 Postat August 29, 2017 Oras:Gradiste Oras:Gradiste Postat August 29, 2017 Buna, am colega noua, pt amatori de fete plinuteðŸ˜
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum