Sari la conținut

Giulya (Dragoste! Nu Sex! - satisfac orice placere) - 0761846931 !!!

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat
  La 25.08.2016 la 1:45, ul amelia a spus:

Wow...ci cafia buna fasi aista mica !!! Cremoasa, ku un gust adinc si profund. Iti curg balile in gura ! Supier !!! Stiti vorba aia : caimaku sie ridica la suprafata ? Asa ie si ku ia !

2<7

Crsti.anus...da tu oi tricut pila ia ? Sau tu tii doar contabilitatia la cini o futi si âncurajiezi iechipa dipi marjini ? Iesti adivaraciuni di futac mah ! Tu iesti genu cari numieri floci ku manusi di box !

:)))))))))

P.s. Tu zine di gramatica moi bini...ka la futut iesti cam corijient. Da dak ma gindiesc bini...si la gramstica iesti la fiel !!!

;)

• Like 1
  • Minus 8
  • Oras:tomis 3
Postat

Asta este parerea lor. Nu.i poti multumi pe toti. Chestia este ca uni din clienti care vin sunt aroganti si nesuferiti cu pretenti prea mari pentru 100 de lei. Sunt om si eu si inteleg ca uneori am o atitudine nepotrivita . Dar vati gandit ca poate si voi gresiti?? In ceea ce priveste atitudinea? Eu sustin o opinie: daca esti dulce si eu la fel sunt. Dar tu daca vi si imi pui mie intrebari strict personale si spui niste cuvinte care intrec limita bunului simt eu va raspund cu acelas comportament sau pur si simplu ignor si imi vad de treaba. Nu vreau sa fie cu suparare dar inainte sa criticati si judecati un om ganditiva ca nimeni nu este superior celuilalt.

• Like 2
  • Oras:acasa
  • Oras:acasa
Postat

pozele recente sunt din locatie ?! cand am fost la tine era cam vai mama ei garsoniera, si nu vorbesc de curatenie, mobilier s.a.m.d. vad ca sunt si nemultumiri pe aici, oricum titlul este putin aberant(dragoste nu sex), dar nu e chiar asa rea fata... hai ca daca tot am inceput sa fac si un rezumat.Nu mai tin minte exact cand am fost la ea... are in jur de 2-3 saptamani, locatie undeva intre city si dacia, in spate la un peco, intr-un bloc de garsoniere de pe vremea lu impuscatu. am ajuns in locatie, fata ma astepta la usa impreuna cu catelul ei, am intrat in camera, fata s-a dus la baie, eu am venit de acasa pregatit, m-am facut comod in pat si a venit si ea, am stabilit ca raman un numar +masaj am achitat 150 de lei, a inceput actiunea cu un oral modest( nu a fost nici rau dar nici bun) nu mi-a placut ca nu m-a lasat sa o apuc de cap, m-am conformat si i-a dat bataie inainte, dupa vre-o 5 min, am pus caciula si i-am dat bataie la trante, 

note:

oral: 7

corp:9 ( e sanatoasa! poti sa faci lupte greco romane cu ea! are si tate si cur) fata:6-7

normal:8 frumoasa privelistea pe la spate, si on top lafel, sanii foarte buni de molfait!

masaj:9 chiar m-am relaxat dupa si cred ca e singura la care am fost la masaj si nu m-am gadilat( de obicei tresar imediat)

locatie: 4 curatenie:8 igiena: 9 nu am simtit nici un miros neplacut

eu as reveni cu siguranta la ea daca ar schimba locatia. 

S-o aveti tare!

• Like 4
Postat

Da sunt din locatie. Am stat la et 4 acm m.am mutat la parter de vre.o luna si doua saptamani ..

Postat

Cand ai fost tu la mine locuiam la et 4. Sa terminat sezonul si mi.a fost mai usor sa gasesc o locatie acceptabila. Pe vremea aia nu aveam de ales.

• Oras:Bucuresti
Postat

0761846931 Zona Dacia

Tanara 22 de ani...doresc sa.ti ofer clipe de relaxare in compania unei fete tandre si finute... am 1, 70 , 60kg sani nr4..!! ce zici ??? Daca te interesez ,nu ramane decat sa ma suni... pupiciiii ..

0761846931

post-55084-0-35243400-1478280430_thumb.jpg

post-55084-0-00949500-1478280437_thumb.jpg

post-55084-0-66699300-1478280444_thumb.jpg

post-55084-0-34052900-1478280451_thumb.jpg

post-55084-0-36018800-1478280458_thumb.jpg

post-55084-0-44347800-1478280466_thumb.jpg

• Like 2
  • Telefon: 0721620936
  • Telefon: 0721620936
Postat

pacat daca au inceput sa curga recenziile proaste... vroiam sa ii fac o vizita.. dar atarna in balanta ... sper sa nu i se fi urcat la cap succesul. ca asa cum urci asa cobori, astept de la niste persoane de baza de aici de pe forum o recomandare ca sa nu mai bat drumul degeaba. 

Mada69 tu ce zici? ca tu esti Promoterul  :))

• Minus 1
Postat

am trecut pe la ea, ptr atitudine si ca nu intra la dus inainte nu mai merg, pacat ca arata bine fata de altele...

Postat

Eu intodeauna merg la dus dupa fiecare client . Deci inainte sa vi tu la mine eu sunt proaspat spalata. Nu trebuie neaparat sa fac dus in timpul tau.

• Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat
  La 19.11.2016 la 11:00, desad53 a spus:

am trecut pe la ea, ptr atitudine si ca nu intra la dus inainte nu mai merg, pacat ca arata bine fata de altele...

Azi esti inscris, azi comentezi negativ. Mars .

• Like 2
Postat

Fost la domnișoară, sâmbăta pe la prânz. Poze reale. E cam cum au scris cei de mai sus. Locație-8. Figura-7. Bust-7. Popou-9,5. Pizduța-10, foarte strâmtă. La oral se pricepe, dar nu prea se implică, dau 6, poate mai mult, dar nu i-am cerut, nu mă pasionează. Normal 8-deasupra, 10 pe la spate, recomand această poziție. Pozitiv-fără fițe, are un cățel supersimpatic.

Negativ-vorbește la telefon cu alți clienți, trebuie să fii pe fază după programare altfel sari din schemă sau aștepți. Recomand pentru fastfuck.

• Like 7
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Deci in conceptia ei FAST FUCK= Dragoste! Nu SEX !

Ciudata definitie. :slap2

Postat
  La 06.02.2017 la 14:38, ul amelia a spus:

Io va zik din toamna ka prostu nu fute fumei ! Iel ie gay an strafundu inimii lui di cacat, iara la tirfe se dusi ku alti flacai, ka iel sai priviasca paia si sa se labiasca. Il iexcita barbati pi prostu dreaq...futaci transpirati...visu lui !

Mada...cauta ti rog io mult...ka io vam moi zis toati astea atuncea !!! :))))))))

La 17.09.2016 la 22:21, salvatoretotoriina a spus:

oita , de ce te ia toti pa pula bai vere , tu n-ai deloc coaie sa ii futi ca barbatii?

La 18.09.2016 la 4:21, ul amelia a spus:

Poi cie sa futa Tantum ka barbatii ? Iel in 2 ani no fost in stari sa futa o pizda singur ! So bazat ka o fut cieilalti 2 baeti ku cari o fost ! Da asa fak "gentlemenii"...sie uita la alti kum fut si anjura !

:))))))

Si aici tot prost ie

Adica ie in staria lui naturala

:))))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...