gang bang Reputație: 153 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Octombrie 3, 2016 INSERT YOUR BRAIN! Pizda stramta, adica INGUSTA (ca mintea ta), "pasarica" MARE, adica generoasa CA ASPECT!Prietene, ai perfecta dreptate.Nu mi-am folosit creierul citindu-ti postarea.Nu aveam de ce.Iti multumesc pt lamuriri si banuiesc ca, in ceea ce te priveste, faci diferente si intre pizda si pasarica. 1 3 Link spre comentariu
korpse30 Reputație: 243 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Salutare futaciosi, Am fost si eu la Natalia, s-a intamplat saptamana trecuta, in a 6-a zi de weekend . Programare la telefon, corecta si corespunzatoare, prezentat la Alba Iulia, Vogue, m-a asteptat fata din poze, pe tocuri, curatica, zambareata. Am decis sa raman dupa ce am stabilit toate detaliile. Desfasurare actiune: Dupa dusuri de rigoare, oral NP, executat binisor, nu are skill-uri native, dar incearca sa se implice. Atentie si la zonele adiacente, tendite de DT, nota 7 pana aici. Am continuat cu NP, implicat, cateva saruturi timide, no FK, schimbat cateva pozitii timp de 15 minute. Apoi gogu a cedat, ca de asta plecasem de acasa, fie vorba intre noi. Intregul numar o sa-l notez cu 7.5 -8. Am mai incercat un oral pentru repriza a doua, spunandu-mi ca face CIM, insa nu a mai fost happy end, gogu era prea somnoros GFE: 9 - fata este isteatza, stie sa vorbeasca si te simti bine cu ea. Halat 200 de lei pentru o ora, fara uitat la ceas. Per total o experienta ok, intr-adevar, Alicia era mult peste...dar ce sa-i faci daca ne-a lasat balta pe toti Sanatate si virtute! Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Alicia cine stie poa so fi maritat maestre,sau poate vom avea norocul sa revina,cine stie. Link spre comentariu
avecenna Reputație: 148 Postat Octombrie 14, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 14, 2016 De natalia mai stie cineva ceva? La telefon vad ca nu am sanse de cateva zile- e inkis. S.a retras? Link spre comentariu
robert323 Reputație: -142 Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 De natalia mai stie cineva ceva? La telefon vad ca nu am sanse de cateva zile- e inkis. S.a retras?O fi la facultate! Daca se retrage inseanna ca a inteles ideea. In poze zici ca e superbucata, iar in direct e mica 1.50 iar bucile cat doua patlagele. Pe la spate cand am lovit m-am simtit precum **spam editat**ii. Zici ca e clasa 7-a Link spre comentariu
avecenna Reputație: 148 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Ce va mai place sa raspundeti pe langa... Plm eu intreb daca mai e, ma astept la un raspuns daca mai e sau nu, nu sa iti dai tu cu parerea. Daca nu stii taci din gura, si daca ai ceva de zis fa in plm o recenzie si aia e. Din cauza replicilor de genu tre sa dau scroll de mi se toceste degetu pana sa gasesc o recenzie pe cate un topic... Link spre comentariu
m mister Reputație: 109 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:Here and there Oras:Here and there Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Pe la spate cand am lovit m-am simtit precum **spam editat**ii. Zici ca e clasa 7-aDar de unde stii tu cum se simt? ) Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Natalia,Alina,Amalia,pizde misto din ce vad in poze si citesc prin recenzii.Domnilor am regulat si eu domnite de prin locatia mult vestita dar ceea mai buna de acolo din punctul meu de vedere tot Alicia ii. Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Dar de unde stii tu cum se simt? )S a pus in postura lor cu natalia:-) Link spre comentariu
robert323 Reputație: -142 Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Dar de unde stii tu cum se simt? )Are doua bucute nici nu poți spune ca e femeie...e prăpădită rău, dar poate pentru tine e marfa. Mergi si tu, e nevoie de mai mulți fraieri in branșa. Link spre comentariu
marik Reputație: 152 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Are doua bucute nici nu poți spune ca e femeie...e prăpădită rău, dar poate pentru tine e marfa. Mergi si tu, e nevoie de mai mulți fraieri in branșa.Daca ea e prapadita tu cum esti? Nu esti vre-un macho daca platesti pentru sex. Te-au invatat parintii tai,sa respecti pentru a fi respectat..?Si apropo,sa afli caracterul unui om trebuie doar sa observi cum se comporta cu cei inferiori lui. Nu cred ca ai prins ideea,las-o asa. Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Daca ea e prapadita tu cum esti? Nu esti vre-un macho daca platesti pentru sex.Te-au invatat parintii tai,sa respecti pentru a fi respectat..?Si apropo,sa afli caracterul unui om trebuie doar sa observi cum se comporta cu cei inferiori lui. Nu cred ca ai prins ideea,las-o asa.robert a fost la ea si stie cum este... Prapadita in sensul ca este foarte firava...foarte mica....slabuta... Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Octombrie 17, 2016 stie cineva daca mai presteaza??? vreau sa-i fac o vizita... Spre deosebire de robert 232...mie imi plac scolaritele Link spre comentariu
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Octombrie 17, 2016 stie cineva daca mai presteaza??? vreau sa-i fac o vizita... Spre deosebire de robert 232...mie imi plac scolaritele eu am mai tot sunat, numărul nu este in serviciu. Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Merci papuasul! Link spre comentariu
robert323 Reputație: -142 Postat Octombrie 18, 2016 Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Dupa mine ...cred ca nu e o pierdere...posibil sa se fi retras. Fata e studenta, a inceput anul universitar si o fi revenit la carte. Dar poate apare ...pe ea, voi, eu nu ca am fost si nu mai revin. 1 1 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Dupa mine ...cred ca nu e o pierdere...posibil sa se fi retras. Fata e studenta, a inceput anul universitar si o fi revenit la carte. Dar poate apare ...pe ea, voi, eu nu ca am fost si nu mai revin.lasa'ne'o noua 1 Link spre comentariu
robert323 Reputație: -142 Postat Octombrie 18, 2016 Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Eu clar nu! Nici mocca. Link spre comentariu
wolverine33 Reputație: 160 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Salut!Am vizitat-o pe la sfarsitul lui septembrie, dar am uitat sa-i fac recenzie sa vedem ce iese.Programare facuta prin apel telefonic cu vreo 2ore inainte.Locatia dupa cum s-a spus la alba iulia rond, cred ca am mai fost minim de doua ori in locatia respectiva tot cu aceleasi treburi.Curatenie cat de cat, nimic de reprosat.Tipa era super hot, chiar super hot, pentru gusturile mele bineinteles.Mica, slaba, privire inocenta. Era pe atunci destul de noua in domeniu. Am optat pentru 2 finalizari, n-am intrebat daca se poate una pentru ca mi-a placut la corp si stateam oricum la doua.Deci la fizic primeste nota: 10.La oral s-a vazut lipsa de experienta dar a iesit ok, aici primeste 8.Normalul ceva mai bun decat oralul, cu multa implicare, ceva gemete, si da e f stramta, nota 9.5.GFE: 10, cu mine a fost foarte aproapiata, am avut un magnet probabil...Factura: 200tigri.De la prima vizita nu am mai trecut pe la ea, lipsa timp... plecat din tara etc. Nu stiu sigur daca mai activeaza, daca da sigur ii mai fac o vizita. 1 Link spre comentariu
avecenna Reputație: 148 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Mai stie cineva ceva de ea? Link spre comentariu
mihnea93 Reputație: 5 Postat Aprilie 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 25, 2022 Ceva vesti despre ea? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum