Sari la conținut

0763242483-Natalia21 (Alba Iulia)

Postări Recomandate

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

INSERT YOUR BRAIN! Pizda stramta, adica INGUSTA (ca mintea ta), "pasarica" MARE, adica generoasa CA ASPECT!

Prietene, ai perfecta dreptate.Nu mi-am folosit creierul citindu-ti postarea.Nu aveam de ce.Iti multumesc pt lamuriri si banuiesc ca, in ceea ce te priveste, faci diferente si intre pizda si pasarica.

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare futaciosi, 

Am fost si eu la Natalia, s-a intamplat saptamana trecuta, in a 6-a zi de weekend :). Programare la telefon, corecta si corespunzatoare, prezentat la Alba Iulia, Vogue, m-a asteptat fata din poze, pe tocuri, curatica, zambareata. Am decis sa raman dupa ce am stabilit toate detaliile.

Desfasurare actiune: Dupa dusuri de rigoare, oral NP, executat binisor, nu are skill-uri native, dar incearca sa se implice. Atentie si la zonele adiacente, tendite de DT, nota 7 pana aici. Am continuat cu NP, implicat, cateva saruturi timide, no FK, schimbat cateva pozitii timp de 15 minute. Apoi gogu a cedat, ca de asta plecasem de acasa, fie vorba intre noi. Intregul numar o sa-l notez cu 7.5 -8.

Am mai incercat un oral pentru repriza a doua, spunandu-mi ca face CIM, insa nu a mai fost happy end, gogu era prea somnoros :)

GFE: 9 - fata este isteatza, stie sa vorbeasca si te simti bine cu ea.

Halat 200 de lei pentru o ora, fara uitat la ceas.

Per total o experienta ok, intr-adevar, Alicia era mult peste...dar ce sa-i faci daca ne-a lasat balta pe toti :D

Sanatate si virtute! 

Link spre comentariu

De natalia mai stie cineva ceva? La telefon vad ca nu am sanse de cateva zile- e inkis. S.a retras?

O fi la facultate! Daca se retrage inseanna ca a inteles ideea. In poze zici ca e superbucata, iar in direct e mica 1.50 iar bucile cat doua patlagele. Pe la spate cand am lovit m-am simtit precum **spam editat**ii. Zici ca e clasa 7-a

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Ce va mai place sa raspundeti pe langa... Plm eu intreb daca mai e, ma astept la un raspuns daca mai e sau nu, nu sa iti dai tu cu parerea. Daca nu stii taci din gura, si daca ai ceva de zis fa in plm o recenzie si aia e.

Din cauza replicilor de genu tre sa dau scroll de mi se toceste degetu pana sa gasesc o recenzie pe cate un topic...

Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Are doua bucute nici nu poți spune ca e femeie...e prăpădită rău, dar poate pentru tine e marfa. Mergi si tu, e nevoie de mai mulți fraieri in branșa.

Daca ea e prapadita tu cum esti? Nu esti vre-un macho daca platesti pentru sex.

Te-au invatat parintii tai,sa respecti pentru a fi respectat..?

Si apropo,sa afli caracterul unui om trebuie doar sa observi cum se comporta cu cei inferiori lui. Nu cred ca ai prins ideea,las-o asa.

Link spre comentariu
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc

Daca ea e prapadita tu cum esti? Nu esti vre-un macho daca platesti pentru sex.

Te-au invatat parintii tai,sa respecti pentru a fi respectat..?

Si apropo,sa afli caracterul unui om trebuie doar sa observi cum se comporta cu cei inferiori lui. Nu cred ca ai prins ideea,las-o asa.

robert a fost la ea si stie cum este... Prapadita in sensul ca este foarte firava...foarte mica....slabuta...

Link spre comentariu

Salut!

Am vizitat-o pe la sfarsitul lui septembrie, dar am uitat sa-i fac recenzie sa vedem ce iese.

Programare facuta prin apel telefonic cu vreo 2ore inainte.

Locatia dupa cum s-a spus la alba iulia rond, cred ca am mai fost minim de doua ori in locatia respectiva tot cu aceleasi treburi.

Curatenie cat de cat, nimic de reprosat.

Tipa era super hot, chiar super hot, pentru gusturile mele bineinteles.

Mica, slaba, privire inocenta. Era pe atunci destul de noua in domeniu. Am optat pentru 2 finalizari, n-am intrebat daca se poate una pentru ca mi-a placut la corp si stateam oricum la doua.

Deci la fizic primeste nota: 10.

La oral s-a vazut lipsa de experienta dar a iesit ok, aici primeste 8.

Normalul ceva mai bun decat oralul, cu multa implicare, ceva gemete, si da e f stramta, nota 9.5.

GFE: 10, cu mine a fost foarte aproapiata, am avut un magnet probabil...

Factura: 200tigri.

De la prima vizita nu am mai trecut pe la ea, lipsa timp... plecat din tara etc. Nu stiu sigur daca mai activeaza, daca da sigur ii mai fac o vizita.

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...