Sexything Reputație: 11039 Postat Ianuarie 16, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Ianuarie 16, 2013 Buna dragilor, De maine voi fi disponibila intre orele 09 si 16.Tariful 130 lei ora O+N,180 lei O+N+A pe ora.Avand in vedere unele experiente mai urate prin care am trecut,nu ma mai deplasez decat la motel si nu mai platesc eu camera.De asemenea,desi am mai scris intr-un post anterior,NU raspund la numere private.Cine suna cu numar ascuns sau dupa ora 22 va primi refuz instant.De asemenea,nu fac negocieri de tarif,nu accept intalniri pentru un oral in masina si alte asemenea dorinte.Doar cu ora lucrez si nu ma deplasez la domiciliul clientului,decat daca este unul fidel.De asemenea,CIM nu mai fac,finalizare doar pe corp sau in prezervativ. Va astept! Anca 4
Marr Reputație: 6 Postat Ianuarie 17, 2013 Oras:maramures Oras:maramures Postat Ianuarie 17, 2013 As dori sa aflu parerea celor care au reusit sa ajunga la domnisoara Anca. Merita de mers la ea, avand in vedere ca tarifele au urcat in timp ce oferta ei de prestari s-a redus?
dan dan Reputație: 508 Postat Ianuarie 18, 2013 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Ianuarie 18, 2013 O consider pe domnitza Anca cea mai buna oferta pentru Baia Mare...acu e drept daca va si potrivitzi....si..macar o data ar trebui sa vezi despre ce e vorba...an mai incercat telefonic ceva oferte din Glasul...si la ce preturi am auzit....inca preturile sunt ok....oricum..RECOMANDsUCCESE DESE 1
cristics Reputație: 80 Postat Ianuarie 18, 2013 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Ianuarie 18, 2013 <blockquote class='ipsBlockquote'data-author="Marr" data-cid="95975" data-time="1358438776"><p>As dori sa aflu parerea celor care au reusit sa ajunga la domnisoara Anca. Merita de mers la ea, avand in vedere ca tarifele au urcat in timp ce oferta ei de prestari s-a redus?</p></blockquote> Dan are dreptate. Depinde de chimia dintre voi. In cazul meu lipseste scanteia. Fata isi da silinta, a stat peste "program", a incercat dar... Eu nu pot sa zic ca a fost waw... Ca look e super ok. Dar cum a zis si Dan... E vb de chimie. Cred
pletosu Reputație: 171 Postat Ianuarie 18, 2013 Oras:prin zona Oras:prin zona Postat Ianuarie 18, 2013 de acord cu dan dan, e cea mai ok oferta pt Baia Mare, in primul rand ca look e mult peste ce mai avem in baia mare, e destul de finuta si a evoluat mult si ca profesionalism din vara de cand a inceput. Pacat ca se ajunge un pic cam greu la ea, banuiesc insa ca a avut timp sa-si faca intre timp o clientela stabila 1
Sexything Reputație: 11039 Postat Ianuarie 19, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Ianuarie 19, 2013 Buna dragii mei, Pretul consider ca nu este mare.Inainte era 150 lei/ora,acum este 130 lei/ora.De asemenea,este oferta si pentru anal,180 lei/ora.Nu lucrez la jumatate de ora/numar tocmai pentru motivul ca nu imi place fast-fuck.Prefer ora,unde avem timp sa ne simtim bine amandoi.Cristics,imi pare rau ca nu am fost pe placul tau in totalitate.Este adevarat ca este nevoie de acel click,alfel nu te poti simti ca si cu o amanta,ci doar cu o necunoscuta.Va pup! 4
Marr Reputație: 6 Postat Ianuarie 20, 2013 Oras:maramures Oras:maramures Postat Ianuarie 20, 2013 Buna dragii mei, Pretul consider ca nu este mare.Inainte era 150 lei/ora,acum este 130 lei/ora.De asemenea,este oferta si pentru anal,180 lei/ora.Nu lucrez la jumatate de ora/numar tocmai pentru motivul ca nu imi place fast-fuck.Prefer ora,unde avem timp sa ne simtim bine amandoi.Cristics,imi pare rau ca nu am fost pe placul tau in totalitate.Este adevarat ca este nevoie de acel click,alfel nu te poti simti ca si cu o amanta,ci doar cu o necunoscuta.Va pup!130+ pretul camerei ora, nu?
Sexything Reputație: 11039 Postat Ianuarie 20, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Ianuarie 20, 2013 Buna Marr, Da,130 lei ora +pretul camerei.
Sexything Reputație: 11039 Postat Ianuarie 21, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Ianuarie 21, 2013 Buna dragii mei, Pisicutz,unde esti? Ce se intampla pe topicul meu?In fine,domnul cu siguranta nu a fost la mine,insa rog sa nu se mai continue discutiile despre domnisoara pe topicul meu,ca nu are nici o legatura cu mine si imi face reputatie proasta. Multumesc anticipat! O seara frumoasa sa aveti! Anca
Afriq Reputație: 1265 Postat Ianuarie 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21, 2013 Anca... Cel mai simplu este sa folosesti butonul report cand ai probleme de genul asta... e mult mai simplu si rapid! O seara frumoasa sa ai! 1
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2013 Postat Ianuarie 21, 2013 Pisicutz,unde esti? Ce se intampla pe topicul meu? Am mutat recenzia si postarile care nu aveau legatura cu Anca aici: http://nimfomane.com/forum/topic/10310-nr-tel/
Sexything Reputație: 11039 Postat Ianuarie 21, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Ianuarie 21, 2013 Anca... Cel mai simplu este sa folosesti butonul report cand ai probleme de genul asta... e mult mai simplu si rapid! O seara frumoasa sa ai!Iti multumesc,Apuci!O seara frumoasa si tie!
Sexything Reputație: 11039 Postat Ianuarie 25, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Ianuarie 25, 2013 Dragii mei, Incepand cu 1 februarie voi avea locatie. Va pup! Anca 1
Marr Reputație: 6 Postat Ianuarie 26, 2013 Oras:maramures Oras:maramures Postat Ianuarie 26, 2013 ai luat o pauza? ca de 2 zile tot incerc sa te contactez si nu raspunzi la telefon
Sexything Reputație: 11039 Postat Ianuarie 26, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Ianuarie 26, 2013 ai luat o pauza? ca de 2 zile tot incerc sa te contactez si nu raspunzi la telefonBuna, Nu am luat o pauza,insa am fost ocupata cu gasirea locatiei si cu stabilirea tuturor detaliilor.Sa aveti o seara frumoasa! 1
[email protected] Reputație: -3 Postat Ianuarie 26, 2013 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Ianuarie 26, 2013 si pretul care o sa fie as vrea sa ajung si ieu la tine daca se poate 2
Sexything Reputație: 11039 Postat Ianuarie 26, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Ianuarie 26, 2013 si pretul care o sa fie as vrea sa ajung si ieu la tine daca se poateBuna, Preturile sunt aceleasi,nu este nici o modificare.O seara frumoasa!
Sexything Reputație: 11039 Postat Ianuarie 28, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Ianuarie 28, 2013 Buna dragii mei, Dupa cum bine stiti,de vineri voi avea locatie.Tarifele raman aceleasi,cu o singura precizare: 1 numar O+N - 100 Lei.Programul de lucru va fi in timpul saptamanii intre orele 08-16,iar sambata intre 08-13.Pentru acei cativa veniti din alte orase si nu numai,daca doriti intalnirea sa se petreaca seara,ma anuntati cu o zi inainte si stabilim detaliile.Va doresc o saptamana cat mai frumoasa! Anca 3
Sexything Reputație: 11039 Postat Ianuarie 29, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Ianuarie 29, 2013 4 1
dan daianu Reputație: 91 Postat Ianuarie 29, 2013 Oras:BM Oras:BM Postat Ianuarie 29, 2013 Frumoase poze... Pacat ca nu ai timp sa ne intalnim.Sunt la a doua intalnire stabilita cu ora cu tot, care nu o respecta domnita. Dar asta e! Eu nu o mai caut, e doar pierdere de vreme!Totusi azi am fost sunat si informat ca a cazut. Macar atat.
Sexything Reputație: 11039 Postat Ianuarie 29, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Ianuarie 29, 2013 Frumoase poze... Pacat ca nu ai timp sa ne intalnim.Sunt la a doua intalnire stabilita cu ora cu tot, care nu o respecta domnita. Dar asta e! Eu nu o mai caut, e doar pierdere de vreme!Totusi azi am fost sunat si informat ca a cazut. Macar atat.Buna domnule Dan, Interesant ce mi-ai spus la telefon si ce scrii aici.Se cam bat cap in cap daca realizezi.E adevarat ca astazi am contramandat,insa ti-am spus motivul si ti-am spus ca maine poti sa ma suni la orice ora si ne vedem.La telefon ai dat de inteles ca e bine si maine dupa ce iti termini treburile.Insa aici vad ca scrii altceva.Astazi nu am stabilit ora,am spus ca te sun la 19:30 sa iti spun sigur ce si cum.Te-am sunat si ti-am spus ca astazi nu se mai poate.Oricum,nu are rost sa ajungem la o polemica.Cert e ca nu isi avea rostul postul tau,avand in vedere ca altceva am vorbit la telefon.O seara frumoasa!
dan daianu Reputație: 91 Postat Ianuarie 29, 2013 Oras:BM Oras:BM Postat Ianuarie 29, 2013 Buna domnule Dan, Interesant ce mi-ai spus la telefon si ce scrii aici.Se cam bat cap in cap daca realizezi.E adevarat ca astazi am contramandat,insa ti-am spus motivul si ti-am spus ca maine poti sa ma suni la orice ora si ne vedem.La telefon ai dat de inteles ca e bine si maine dupa ce iti termini treburile.Insa aici vad ca scrii altceva.Astazi nu am stabilit ora,am spus ca te sun la 19:30 sa iti spun sigur ce si cum.Te-am sunat si ti-am spus ca astazi nu se mai poate.Oricum,nu are rost sa ajungem la o polemica.Cert e ca nu isi avea rostul postul tau,avand in vedere ca altceva am vorbit la telefon.O seara frumoasa!Din punctul meu de vedere, nu se bate nimic cap in cap.Am zis ca am apreciat ca macar data asta m-ai sunat, si mi-ai spus ca nu se poate. Inteleg problemele care le ai. Dar am stat si m-am gandit, si avand in vedere ca e a doua oara cand se contramandeaza, dupa ce este si destul de greu sa dai de tine la telefon, eu unul am hotarat sa nu te mai caut, chiar daca la telefon am zis ca poate te sun maine.Este total in regula, nu consider ca este obligatoriu sa te poti intalni cu mine, dar eu pot alege sa nu te mai caut. Indiferent de motivele fiecaruia.Daca isi avea rost postarea mea? Cred ca e un loc unde fiecare isi spune parerea, isi impartaseste experienta. Experienta mea in legatura cu serviciile tale, este asta: nu ai putut sa te intalnesti cu mine, dupa ce am stabilit intalniri, repet in 2 randuri.Este chiar ok, pentru calti membri care te-ar cauta, ar sti, ca trebuie sa fie perseverenti, daca vor cu adevarat sa te intalneasca, pe baza experientei mele, si a altora care au patit la fel ca si mine.Iti doresc toate cele bune! 1
Sexything Reputație: 11039 Postat Ianuarie 31, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Ianuarie 31, 2013 Buna seara, Scuze de off-topic,insa a intervenit o mica schimbare in program.Maine nu voi disponibila,deoarece fata care statea in garsoniera unde urmeaza sa imi desfasor activitatea inca nu si-a luat toate lucrurile.Numai maine pe la pranz voi incepe sa imi duc eu lucrurile.Imi cer scuze pentru asta si sambata voi fi disponibila intre orele 08:00 si 13:00,duminica nu lucrez.De luni pana vineri programul este intre orele 08:00 si 16:00. Sa aveti o seara frumoasa! Va pup! Anca
cricket Reputație: -3 Postat Ianuarie 31, 2013 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Ianuarie 31, 2013 Ai putea te rog sa imi dai accept? 2
Sexything Reputație: 11039 Postat Ianuarie 31, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Ianuarie 31, 2013 Ai putea te rog sa imi dai accept?Buna Cricket, Cand voi fi online,cu siguranta iti voi da accept.Te-as ruga,pentru orice intrebare sau nelamurire,sa imi trimiti mesaj pe mess si cand voi intra iti voi raspunde. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum