Sari la conținut

YM: barbarasonya_maya 0746492549 sau 0755869052

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat

Buna dragilor mei, program nou si prețuri noi. Programul: de Luni pana Viner de la ora 10 dimineata pana la ora 20 seara , sâmbăta de la ora 16 pana la ora 23 seara, duminica nu lucrez. Prețurile : o ora in care intra 2 finalizării de sex normal cu prezervativ cu oral fără prezervativ cu finalizare in gurita sau pe corp este 100 de lei, o finalizare e 80 de lei, un oral fără prezervativ cu finalizare in gura sau pe corp este 70 de lei . Doar bărbaților seriosi căruia le plac femeile grase si simpatice :) va astept cu mult drag.

Postat

Buna dragilor mei, program nou si prețuri noi. Programul: de Luni pana Viner de la ora 10 dimineata pana la ora 20 seara , sâmbăta de la ora 16 pana la ora 23 seara, duminica nu lucrez. Prețurile : o ora in care intra 2 finalizării de sex normal cu prezervativ cu oral fără prezervativ cu finalizare in gurita sau pe corp este 100 de lei, o finalizare e 80 de lei, un oral fără prezervativ cu finalizare in gura sau pe corp este 70 de lei . Doar bărbaților seriosi căruia le plac femeile grase si simpatice :) va astept cu mult drag.

• Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
Postat

De ce spam-ezi, drăguță? Ultimele 3 postări consecutive sunt ale tale. Asta în mod normal se sancționează, în regulament scrie că poate duce până la banare/dezactivarea contului. Deși de-o vreme li se rupe tuturor de regulament, ca să nu mai spun de bun-simț.

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

regulamentul nu mai interzice :)

• Like 2
Postat

Buna dragilor mei ,, am facut câteva poze noi cum am reușit eu singura cu telefonul, prețurile sant același 100 de lei o ora in care intra 2 finalizării , o finalizare 80 de lei , un oral 70 de lei. A da si is din nou bruneta cu ochi albastri înălțime 160, greutatea 95 kg sâni mari cum si se vad in poze , fundu mare pulpe mari, 😊 . Va astept cu drag. 👄

post-169429-0-50834400-1443104053_thumb.jpg

post-169429-0-82767800-1443104071_thumb.jpg

post-169429-0-69151100-1443104092_thumb.jpg

post-169429-0-02862300-1443104108_thumb.jpg

• Like 3
Postat

Buna dragilor mei , am fost un pic plecată 3 saptamâni , dar am revenit, deci ora este 100 de lei dar fac reducere din data de 22 Octombrie 2015 pana in 30 Octombrie 2015 va fi ora 90 de lei in care intra sex normal cu prezervativ cu sex oral fără prezervativ cu finalizare in gura sau pe fata si intr-o ora intra 2 finalizării , sau 80 de lei o partida adică o finalizare sau un oral e 70 de lei . Va astept cu mult drag de luni pana sâmbăta , program : de luni pana Viner de la ora 10 pana la 20 seara , sâmbăta de la 15 pana la 22 seara . Numaru de telefon e 0755869052 , bruneta ochi albastri înălțime 1/60 greutate 96 kg sâni mari fundu mare , doar bărbaților cui le plac femeile grase si dulce. :)

Postat

Am revenit dupa o perioada mai lunga. Find faptul ca va urma sărbătorile prețurile sant 90 de lei ora in care intra 2 finalizării de sex normal cu prezervativ cu sex oral fără prezervativ cu finalizare in gura sau pe fata , sau o finalizare de normal cu prezervativ cu oral fără prezervativ cu finalizare orală prețul e 80 de lei. Va astept cu mare drag din data de 14 Decembrie pana in 23 Decembrie intre orele 10 dimineata pana la ora 3 noaptea , Doar bărbaților cui le plac femeile grase. Sant roscata cu ochi albastri inaltime 160 greutatea 98 kg sâni mari fundu mare . Programări pe telefon cu o ora înainte sau 2 ore înainte , sau pe yahoo mesinger.

Pupici dulci sub buric

Postat

Bună dragilori mei, am cam avut o pauză lungă dar am revenit , va astept cu mare drag , prețul este din data de 5 Aprilie 2016 până în 11 Aprilie 2016 prețul va fi 90 de lei ora in care intră 2 finalizari de sex normal cu prezervativ cu sex oral fără prezervativ cu finalizare in gura sau pe corp, o partida e 80 de lei, un oral cu finalizare orală sau pe fată e 70 de lei, este o mica reducere cu revenirea mea.Sînt roșcată cu ochii albastri înălțimea 1/60 , greutatea 98kg sânii mari fundul mare, cam asa arat, programu e de luni pana sâmbătă între orele 10 dimineață până la ora 21 seară, va astept cu mare drag, numaru de telefon la care ma puteți gasi e 0757502383 , :)

post-169429-0-05091300-1459772588_thumb.png

post-169429-0-83483800-1459772599_thumb.png

post-169429-0-85561100-1459772620_thumb.png

• Oras:oradea
Postat

Bună,😘 prețurile sunt : 100 de lei ora în care intră 2 finalizări de sex normal cu prezervativ cu oral fără prezervativ cu finalizare în gură sau pe corp,

80 de lei o finalizare.

Sunt roșcată cu ochii albaștri înălțimea 1/60, greutatea 98 kg sâni mari fundu mare cam atât despre mine 😛 și doar bărbaților cui le plac femeile mai grase 😚 vă aștept cu mare drag. Numărul de telefon e 0751465270 , nu răspund la număr ascuns și la sms. Ma puteți contacta de la ora 9 dimineață pana la 22 seara. Pupici sub buric 😚😚😚😚😚

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bogdi n'are recenzie aicişa ?!?! :)

• Like 3
  • Minus 12
Postat

Bună dragilor mei, program nou de vacanță de vară: de luni pana vineri de la 12 pana la 12 seara, sâmbătă de la ora 15 pana la ora 3 noaptea, prețurile îs 110 lei ora în care intră 2 finalizări de sex normal cu prezervativ sex oral fără prezervativ cu finalizare în gură sau pe corp, și 80 de lei o finalizare. Sunt roșcată ochii albaștri înălțimea 1/60 , greutatea 98 kg sâni mari fundul mare. Va aștept cu drag număr de telefon: 0751465270 💋💋💋💋💋💋

Postat

Sunt ferm convins ca si ea poate sa scrie despre un tip ca si tine ''gretos, gusturile nu se discuta...:) ''... insa nu cred ca o va face.

Acestea inainte de no comment!

😂😂

• Like 2
  • Oras:Grosswarden
  • Oras:Grosswarden
Postat

Sunt ferm convins ca si ea poate sa scrie despre un tip ca si tine ''gretos, gusturile nu se discuta... :) ''... insa nu cred ca o va face.

Acestea inainte de no comment!

Cu diferenta ca eu nu postez fotografii gretoase cu mine, nu ca nu asi putea...inteligentule :)

• Like 2
  • Minus 5
  • Oras:ENISALA
Postat

Cu toata dragostea pentru sexul feminin.... maya, titulara topicului, e departe de a putea fi catalogata femeie.

O femeie se presupune ca este reprezentanta sexului frumos, delicat.

Maya e departe de asa ceva. De aceea a fost facuta gretoasa... poate prea dur cuvantul dar reflecta realitatea... dura si ea.

Evident exista "frumusete" si in cazul kilogramelor in plus, dar din nou, Maya e departe de acea "frumusete"

• Like 4
Postat

Tttutrtyftt7f y44rr3

S-a incurcat saracul... sau îi era telefonul pe vibratii cand a scris

• Like 2

Postat

O astfel de jignire nu poate veni decat din partea cuiva care nu te cunoaste foarte bine, nu-ti stie vulnerabilitatile. Capacitatea de a jigni cu rautate tine de caracter si de educatie. Eu vă pot răspunde doar cu atât , mulțumesc de jignirea pe care mi l-ați adus bucurați-vă și fiți fericiți și sănătoși că voi nu sunteți grețoşi.

• Like 10

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...