Sari la conținut

Alinutza 0727678233

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Nisti rable...da ie multi !!! ;)

Dieci dupe atita vremi tu anka noi antieles nimika !!! Ie bini fataaa...tinio tat asa !!!

• Like 1
  • Oras:Pe aici
Postat

@alinutzza eu sti ca te miri ca nu ai nici o recenzie pe aici dar crede-ma ca eu ma mir si mai tare.

Cum naiba de nu ai suparat vreun client asa de tare incat  spuna despre tine ceva pe aici, ca de impresionat cu prestatia ta nu poate fi vorba.

Fato tu incerci sa faci valuri pe aici ca in pat nu faci deloc valuri, in cel mai fericit caz esti banala.

La tine dupa ce termina clientul a si uitat de tine.

• Like 2
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pai am mai spuso cine vrea sa vina sa vine cine nu sa fie sanatos ...la ce scrieti 70000000 de posturi daca sunt asa nasoala cum ziceti voi si nu fac nmk din ce vreti voi...de ce nu va duceti unde va este bine...la ce drk scrieti aici intruna asa ? Ca asta vorbiti de 5 luni ...

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

io asa am facut! nam mai scris si am fost la altele.si leam si recomandat.

• Like 3
Postat

Da dice iesti niervozată ??? :))))

Tu ceteşti la alti feti pi forum ? Viezi kum vorbiesc acilea ? Viezi la alia cari stu sa fak triaba asta kum tati baeti se pling ka nu dau di ieli la telifon ? Oari dice ?

Ân schimb...oi cetit dispri una ka tini...cari se lua an clanta pi Nimfo ku flacai...cari akuma o facut o schimbari majora di cariera ? Da...ie cia moi noua centuristA la bariera pi Aurel Vlaicu !!!

Nu iesti nasoala...atitudinia ta îi di cacat !!! Feti mult moi nasoali ka tini fak triaba si âncaseaza...tu di 5 luni noi ânvatat apsolut nimika aci. Asa ka iesti proasta !!! O proasta nisiodata no sa fak bani. Trebe si altciva la jobu asta...civa cari ții clar iti lipsesti !!!

;)

• Like 2
Postat

Dubla postari !!! Sorry !!! Cacamaş pi iel di forum...si pi ciela cari o facut noili moduli !!! :(

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Pai am mai spuso cine vrea sa vina sa vine cine nu sa fie sanatos ...la ce scrieti 70000000 de posturi daca sunt asa nasoala cum ziceti voi si nu fac nmk din ce vreti voi...de ce nu va duceti unde va este bine...la ce drk scrieti aici intruna asa ? Ca asta vorbiti de 5 luni ...

Da tu de ce scrii aici si nu te duci drk?

Postat

Mai alinutzza iti dai seama ca eu nu am de gand sa vin la tine ca nu vreu sa vin ca mirosi a nesimtita dar sa sti ca imi place sa te fut la creieri pe aici mai ales ca este și gratis și ca te oftici.

Postat

Da ce sa zic....va agitati degeaba pe aici ! No sa raspund la nici o ”tentativa de injectie” ....care vrea sa vina sa vina ...nu o sa intru aici zi de zi sa povestim cum ne-am futut, nici nu o sa dau alte explicatii !  ... suntem intr-o tara libera fiecare e liber sa isi ia propriile decizi ....   

ca sa ajungeti voi sa faceti ce faceti aici ....e complicat ...va rog frumos care nu a-tzi fost la mine sa va potoliti in a v-a da cu parerea despre mine si despre ce fac eu ...   Va  pup o zi buna

Postat

Fataaa...buni pozici ku tini ! Arati kear futabila ! Tioi fakut si blonda din nou. Auzi fata...da ci so antamplat ku locatiia ta dila Ciresica ? Iara iesti ku ziua an Satu di Vacanta ??

:)

Kum nu vriei tu sa askulti !!!

• Like 2
Vizitator
Postat

Suntla dobrogea numai sunt la casute de 6 luni am mai spus...am apartament de 4 luni care nu l-am mai schimbat...este ok aici..

Vizitator
Postat

E la vila tonis...in spate la gentlemans...

Postat

Alinutzooo...io ka fată iti zik...curu ala al tau ie futabil rau di tăt. Îl baji la bataiie ???

:)

• Like 1
Vizitator
Postat

Momentan nu ...n-am facut pana acum ...o-m vedea...

Postat

Momentan nu ...n-am facut pana acum ...o-m vedea...

Și cam peste cât timp o sa vedem? Cam peste 300 lei și sub 5 centimetri este bine?

• Like 2
  • Minus 4
Vizitator
Postat

A nu ma...vreo 40 de cm si 8 lei extra ...vezi de treaba ta te rog frumos !

• Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

hai mai intarata-ma cu niste poze, si vin sa te proptesc, hai ca parca esti ma buna ca acum un an :D

• Like 2
  • Minus 4

• Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

Bai golanilor lasati fata in pace nu o mai intaratati...nu va convine..mergeti la domnisoara gue$$ si ati scapat de o grija :D 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...