kissfm Reputație: 241 Postat Septembrie 1, 2016 Postat Septembrie 1, 2016 0723469688 blonda 25 ani draguta, ne intalnim la mine, tarif real 60 L vino sunt acasa, zona stradal aproape piata Sudului, igiena totala, servicii de calitate masaj, suna-ma sa te convingi te astept,
mathis27 Reputație: 1227 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 14, 2016 Bucioasa fata! 1 1
scentius Reputație: 13 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 9, 2016 E bianca care a activat la stadionul olimpia.
milmoi Reputație: 177 Postat Octombrie 11, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 11, 2016 Am sunat acum vreo sapt am facut programare voce placuta la telefon dar cand am ajuns nu a mai raspuns. Am stat vreo 20 de min prin zona degeaba.
sangre Reputație: -988 Postat Octombrie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Octombrie 11, 2016 https://nimfomane.com/forum/topic/76538-berceni-blonda-60-lei-arata-ok/Asa am patit si eu pana am ajuns la ea. Primu venit primu servit.
indispus Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2016 Postat Octombrie 23, 2016 Don'soara a revenit cu poza noua pe anunturi, dupa cum urmeaza: http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/masaj/berceni-60-l-sau-120-l-ora-sunt-blonda-25-ani-la-mine-igiena-bloc-stradal_42907201.html Este poza conforma cu realitatea oare?
indispus Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2016 Postat Octombrie 23, 2016 Scuze de double post, am uitat atasamentul
kissfm Reputație: 241 Postat Octombrie 29, 2016 Autor Postat Octombrie 29, 2016 25 de ani, sunt blonda draguta, te invit la mine, tarif 60 L servicii de calitate, zona Berceni aproape Piata Sudului, bloc stradal usor de ajuns, ofer masaj asa cum iti place, sunt acasa 11-20 te astept, 0723469688
kissfm Reputație: 241 Postat Noiembrie 22, 2016 Autor Postat Noiembrie 22, 2016 http://stor179500921.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/11/22/179500931.jpghttp://stor179500921.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/11/22/179500921.jpgfrumusica am 25 de ani, ai gasit anuntul meu ok, sunt acasa fa-mi o vizita, te astept cu placere, tarif 60 L, locuiesc in zona Berceni, stradal, bd. Alexandru Obregia, ofer masaj asa cum iti face placere. Detalii suplimentare La mine călduros discret, igiena memorează nr. meu suna-mă între orele 10.30 -21.00
c21h27no Reputație: 82 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 3, 2017 Nu e fata din poze. Micuta de inaltime, grasuta gen colacei /burtica, sani micuti si moi, aprox 25-28 ani.Din lipsa de perspective intr-o duminica am sunat si raspuns din prima, in 10 min eram in locatie. Singura in locatie, o garsoniera mica dar cu un mare tv care tine loc si de lumina (pe un post autohton de muzica, nu taraf/etno), baia foarte mica fara chiuveta. Relativ ok cu parcarea, cu putin noroc prinzi la bulevard, foarte aproape de vestitul restaurant Calabria, e si un L'Incontro langa Calabria, de acolo mai aveti maxim 5 min. Un bloc cu o singura scara cu stomatologie la parter. Tinand cont de toate aspectele locatie 6.5Inceput cu un oral destul de soft si lent, zic sa punem prezervativ si o trec deasupra sa vad ce stie, nu numai ca era nerasa de cateva zile dar ma calarit ca la rodeo si nu in sensul bun. Schimbam rapid in misionar, capra, destul de slabuta si aici miscarea si intr-un final finalizare in balon,Mi-a scos prezervativul si m-a sters putin dupa care am mers la baie pentru o igienizare cum se cuvine, deja ma gandeam de ce am ales o ora... asa ca zic hai sa mai incerc cu toate ca nu prea mai aveam nicio tragere. De retinut ca ea n-a mers la baie. Al doilea numar incepem tot cu oral, dupa vreo 15-20 min zice daca mai incercam si altceva ca nu merge si zic hai s-o lasam asa. Igienizat din nou si plecat.Gfe: 3. Abea am schimbat cateva cuvinte si nu era o problema din partea ma ca nu tin neaparat sa socializez dar daca nu e sa fie, fortat asa e penibil, mai bine deloc.Oral: 7.Normal: 6.Igiena: 5. Cu toate ca n-am simtit niciun miros dubios nu sa spalat dupa primul numar, iar in timp ce ma imbracam dupa a doua actiune ea s-a imbracat inaintea mea, deci nici dupa dus.Nu sta cu ochii pe ceas, nu te grabeste si nu te ia cu hai mai ai samd.Tarife 60/120, acum vreo sapt sarise la 80L dar dupa ceva cautari azi am dat si peste anuntul ei ca asa mi-am adus aminte de ea si e iar la 60L, a incercat-o si ea se pare.Recunosc ca n-aveam prea mari asteptari comparativ pret si zona 2
pimp Reputație: 2 Postat Ianuarie 7, 2017 Oras:.. Oras:.. Postat Ianuarie 7, 2017 Am fost si eu intr-o seara la ea. Nu prea am nimerit bine pentru ca la un etaj mai jos (daca nu ma insel) era un tip burtos care pazea...nu stiu ce... si inca unul mai slab care dadea ture prin bloc - l-am vazut de mai multe ori (amandoi țigani ...sau de etnie). Referitor la fata, este o grasana blonda, in niciun caz cea din primele poze, ultimele aduc mai bine cu ea. Cand am intrat avea o bluza larga care ii acopereau defectele. Dupa ce a inchis usam a aruncat hainele de pe ea in 3 secunde si a ramas goala.... terifianta priveliste. Am ramas totusi, ca sa nu zic ca am batut drumul degeaba (tipic barbatesc). Tipa nu comunica mai deloc dupa cum a spus si colegul de mai sus. Mi-a placut (pff) faptul ca sta cum o pui, am coordonat-o cu mana pe cap la oral, fara sa comenteze - asta e singurul + (insuficient, desigur). Mi-e sila sa-mi amintesc experienta.... imi amintesc ca ii miroseau picioarele... e nasoala, carnea alba, șuncosă... nu stiu daca intelegeti ce vă descriu. Cred ca ar trebui sa modifice pretul si sa treaca la 40 lei si asta pentru a prezenta raportul pret-calitate si nu in ideea de a convinge pe cineva sa mearga la ea..... pentru ca nu se merita...Concluzie: DE EVITAT!Adresa este cea mentionata mai sus de coleg. Pretul 60l... (wtf ?!) 1
claudiubran12 Reputație: 18 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 16, 2017 A scazut pretul la 50, dar zice ca este la promotie!!!
kissfm Reputație: 241 Postat August 26, 2017 Autor Postat August 26, 2017 Berceni, Bd. Alexandru Obregia, autobuz 313, tu faci tariful, 60 lei, masaj total 100 lei sau ora 120 lei, ce faci, sunt Iulia, detalii despre mine am 25 ani blonda, finuta, vorbesc putin si fac ce iti place, tot ce iti propriu este cu placere, Detalii suplimentare am 25 ani blonda ten alb, tu alegi tariful care ti se potriveste, 60 lei masaj total 100 lei, h/120 lei, igiena si discret, bloc stradal, vino merita 0720092693
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum