Sari la conținut

Pseudo-valorile care ne sufoca

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Am bani multi, da nu.i stric pe fraieri ca tine... :))) stai potolit vezi.ți de treaba ta.... Nu mă nai băga pe mine in discuțiile tale... Mergi pe burtă... ȘSSSSsss

Vezi-ti, ma, de parizerul si manelele tale. Si mai usurel cu insinuarile astea, ca te-a vazut tot forumul ce barbat viteaz esti cand te-ai scapat pe tine dupa ce tipul din Iasi te-a chemat sa va intalniti. Iar daca vrei sa nu te mai mentionez, tot ce trebuie sa faci e sa nu-ti mai etalezi prostia si marlania la fiecare postare. Simplu, ce zici?:)

• Like 2
  • Minus 2
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Zic ca o fut pr ma.ta... ☺☺☺☺

Postat

Vezi-ti, ma, de parizerul si manelele tale. Si mai usurel cu insinuarile astea, ca te-a vazut tot forumul ce barbat viteaz esti cand te-ai scapat pe tine dupa ce tipul din Iasi te-a chemat sa va intalniti. Iar daca vrei sa nu te mai mentionez, tot ce trebuie sa faci e sa nu-ti mai etalezi prostia si marlania la fiecare postare. Simplu, ce zici?:)

Pai băi boule crezi că eu ma pun la mintea voastră? Auzi să mă întâlnesc cu voi! Ca să facem ce? stați în plm potoliți că nu vă stie nimeni...

• Like 3
  • Minus 8
  • Oras:Locatie
  • Oras:Locatie
Postat

Pai băi boule crezi că eu ma pun la mintea voastră? Auzi să mă întâlnesc cu voi! Ca să facem ce? stați în plm potoliți că nu vă stie nimeni...

:)

Asa, asa, nici nu ti s-a uscat cacatul la cur si da-te viteaz pe aici din nou. Pai daca esti asa periculos, de ce te porti ca un lache si doar injuri de familie de dupa monitor?

Fute-ti-ar trolleul colorat pe retardata de ma-ta.:)

• Minus 2
Postat

Marș mă!

• Like 2
  • Minus 8
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

Asa, asa, nici nu ti s-a uscat cacatul la cur si da-te viteaz pe aici din nou. Pai daca esti asa periculos, de ce te porti ca un lache si doar injuri de familie de dupa monitor?

Fute-ti-ar trolleul colorat pe retardata de ma-ta. :)

Pai nu mai bine o futi tu pe ma-ta?

• Oras:aer
Postat

Miskin(... and so on), utilizatorul copou(napoli and so on),si cu amy hotarasc sa se vada si pe real...de cum si-au intersecat privirile, aaa leluia..la prima atingere de maini(acel noroc), mana lui amy a ramas inclestata in mana lui miskin, iar privirea plina de admiratie a dus la aparitia unor lacrimi...dupa un minut, a urmat norocul dintre miskin si copou ,o strangere de maini putin cam dura, din partea copoului, ca vezi doamne si el e smecherit, nu doar plagiator agresiv, la care miskin,in sinea lui:"ce plm am facut,ca daca-mi fute una?nu o sa-l contrazic absolut deloc la intalnirea asta..."....dupa circa un minut,in timp ce maxilarul copoului inca se misca, stiind ca e plagiator si ca adevarul doare :), ar fi trebuit sa urmezeze norocul dintre copou si amy, insa amy se uita in continuare cu ochii beliti la fata lui miskin, fermecat de icoană...

In scurt timp , cateva secunde, miskin inventeaza o problema personala, cum ca a primit un mesaj de la munca, criminalist fiind :), si ca taxi taxi, scuze baieti, ne revedem cu prima ocazie,trebuie sa ajung urgent la locul faptei... utilizator copou nu prea parea deranjat de toata pățania asta, el facand sparring cu copacii din preajma...iar amy, dezamagit, a luat-o din loc, lovind pietre cu piciorul si fredonand back to black. :)

• Like 4
  • Minus 4
  • Oras:EU
  • Oras:EU
Postat

Miskin(... and so on), utilizatorul copou(napoli and so on),si cu amy hotarasc sa se vada si pe real...de cum si-au intersecat privirile, aaa leluia..la prima atingere de maini(acel noroc), mana lui amy a ramas inclestata in mana lui miskin, iar privirea plina de admiratie a dus la aparitia unor lacrimi...dupa un minut, a urmat norocul dintre miskin si copou ,o strangere de maini putin cam dura, din partea copoului, ca vezi doamne si el e smecherit, nu doar plagiator agresiv, la care miskin,in sinea lui:"ce plm am facut,ca daca-mi fute una?nu o sa-l contrazic absolut deloc la intalnirea asta..."....dupa circa un minut,in timp ce maxilarul copoului inca se misca, stiind ca e plagiator si ca adevarul doare :), ar fi trebuit sa urmezeze norocul dintre copou si amy, insa amy se uita in continuare cu ochii beliti la fata lui miskin, fermecat de icoană...

In scurt timp , cateva secunde, miskin inventeaza o problema personala, cum ca a primit un mesaj de la munca, criminalist fiind :), si ca taxi taxi, scuze baieti, ne revedem cu prima ocazie,trebuie sa ajung urgent la locul faptei... utilizator copou nu prea parea deranjat de toata pățania asta, el facand sparring cu copacii din preajma...iar amy, dezamagit, a luat-o din loc, lovind pietre cu piciorul si fredonand back to black. :)

Mai lasa, omule, punga cu aurolac ...

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:B
Postat

In mare, se intuieste ceea ce vrei sa exprimi, in amanunt, incerca sa injumatatesti doza, baiat prost nu esti, pacat ca tragi pe nas prea mult.
Postat

E suparat ecedece ca iar are pretena-sa clienti si pe el l-a aruncat sa stea in ploaie.

• Oras:Ucea
Postat

E suparat ecedece ca iar are pretena-sa clienti si pe el l-a aruncat sa stea in ploaie.

Nu-i bai, ecedece se duce la mă-ta, dacă-i spălată pă clanță, evident.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

In mare, se intuieste ceea ce vrei sa exprimi, in amanunt, incerca sa injumatatesti doza, baiat prost nu esti, pacat ca tragi pe nas prea mult.

Pleacăn pula mea de nebun betiv si parşiv... :)

Ce ti-am spus-o pe asta.........

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Venind din partea ta, o panarama drogata, ceea ce spui este un compliment.
Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Iar esti in impas, te-ai dat pe aurolac? Se scrie date-n handicapat ce esti

"date-n" :))))))

Hahaha.

Bravo! Nu prea te prinde rolul de profesor, ramai la ăla de avocăcățel din orificiu.

*dă-te-n"

• Like 4
Postat

Fute-ti-ar trolleul colorat pe retardata de ma-ta. :)

Vai dar nu-l jigni pe trolleu.El e prost cu certificat medical. :)

• Like 1
Postat

Esti suparat dop de cur ?

Lasa ca tot cu limba in curul meu ramai tu.

#decemacopiezidopdecur

Oaloo, norocai pus emoticons, cam știut să mă cac pă tine... Dă râs.

Un#de ###${?|£pu#la mă-##%*]tii te-am copiat###, $#$$###proas%|$}$£ta p#u#l#i###i##?

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Du-te-n pulilii Pamantului de agramat nebun. =))

Eu nu vin duupa tine si stau de sase, nu va pot ocupa locul. Zdrentelor, este ca va place muia!?

Postat

Hahaha.

Bravo! Nu prea te prinde rolul de profesor, ramai la ăla de avocăcățel din orificiu.

*dă-te-n"

Du-te-n pulilii Pamantului de agramat nebun. =))

Idiotii au reactionat cum ma asteptam, lingaii care puncteaza asemeni! Bulangiilor, ce a postat drogatul si ce am "corectat" eu? In jigodismul si mizeria in care va scaldati, nu v-ati sesizat, ati dat navala ca o haita de handicapati! Adevarul este ca sunteti de cacat si cu gura plina de cacat.

Drogatul a postat "pleacan" si vroiam sa vad cat de vigilenti sunteti. "Vigilenta" voastra este egala cu prostia care va caracterizeaza labarilor!

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Hahaha.

*dă-te-n"

Iar a scapat lisandru din camasa de forta? 

Vai steaua lui de dobitoc, asta nu se vindeca niciodata! 

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...