advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 11, 2016 Stie cineva de unde imi cumpar un papagal , asa ca avansatu', care sa vorbeasca prostii?-ai trezit din betie?
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Septembrie 11, 2016 Cea-veti ma?
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 11, 2016 Auzi belitnpula terminatule, ai avut indrumator "bun"
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 11, 2016 Stie cineva de unde imi cumpar un papagal , asa ca avansatu', care sa vorbeasca prostii?Iti arat eu unde esti, in rest, te fut in gura
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 11, 2016 Cea-veti ma?Stai calm, este prost, fiecare postare spune mai mult
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2016 Postat Septembrie 11, 2016 Iti arat eu unde esti, in rest, te fut in guraalexandru, vrei sa ma agresezi sexual? spune-o Cucuvintele tale
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 11, 2016 Nu prea zaresc postarile astuia mic.Sari, bre, oțâra, ca altfel nu vad ce scrii.
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 11, 2016 Nu prea zaresc postarile astuia mic.Sari, bre, oțâra, ca altfel nu vad ce scrii.
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 11, 2016 Doamne...Asta se-ntampla când intru la Starbucks.De fiecare data.
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 11, 2016 alexandru, vrei sa ma agresezi sexual? spune-o Cucuvintele taleEsti obsedat sexual, nu se mai indoieste nimeni! Ce vreau sa iti spun, ai depasit masura si nu te mai scapa nimeni jogodie!'iarta-ma, te-am facut!
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 11, 2016 Doamne...Asta se-ntampla când intru la Starbucks.De fiecare data.
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 11, 2016 alexandru, vrei sa ma agresezi sexual? spune-o Cucuvintele taleHai cocosel, reactia ta este emblematica!
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 11, 2016 COCOSEL, ce spui?
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 11, 2016 Doamne...Asta se-ntampla când intru la Starbucks.De fiecare data.Nu mai intra, prostie multa, mancare la pet, etc!
violette Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:Blvd. 1 Decembrie Oras:Blvd. 1 Decembrie Postat Septembrie 11, 2016 COCOSEL, ce spui?Vezi ca te striga avocata stagiara ))))
crocodilulcupulaverde Reputație: 3 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:swamp Oras:swamp Postat Septembrie 11, 2016 Hai cocosel, reactia ta este emblematica!izghi-me-as diarian mecla ta
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2016 Postat Septembrie 11, 2016 Vreau sa-mi iau o inghetata thailandeza, dar e coada mare. Sa-mi zica @kinuitu' daca e buna si avansatu' sa taca.E la pachet.
napoli napoli Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2016 Postat Septembrie 11, 2016 Vreau sa-mi iau o inghetata thailandeza, dar e coada mare. Sa-mi zica @kinuitu' daca e buna si avansatu' sa taca.E la pachet. image.pngcine-i, ba, fufa aia din poza? ce degete de bucatareasa batrana are! bleahhh ...
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 11, 2016 Taranii la mall.I-a lovit consumerismul mai ceva decat bomba atomica pe japonezi.Armstrong a facut câteva poze la aselenizare.Astia fac 10 poze in toaleta la Starbucks.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2016 Postat Septembrie 11, 2016 Esti obsedat sexual, nu se mai indoieste nimeni! Ce vreau sa iti spun, ai depasit masura si nu te mai scapa nimeni jogodie!'iarta-ma, te-am facut!a zis avocatu' sa-ti faci bagajele.
crocodilulcupulaverde Reputație: 3 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:swamp Oras:swamp Postat Septembrie 11, 2016 a zis avocatu' sa-ti faci bagajele.n-are decat o punga cu prenadez 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2016 Postat Septembrie 11, 2016 Taranii la mall.I-a lovit consumerismul mai ceva decat bomba atomica pe japonezi.Armstrong a facut câteva poze la aselenizare.Astia fac 10 poze in toaleta la Starbucks.e Bucharest Street Food, locul unde ospatarii n-au ce cauta.
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 11, 2016 e Bucharest Street Food, locul unde ospatarii n-au ce cauta.In sfarsit, ai dat quote. Suna foarte fancy.De când comercializarea de chiftele la colt de strada se numeste street food? V-a luat cu fulgi cu tot globalizarea.La mititei le zice street food, se importa valori din afara in defavoarea traditiilor, lumea isi inmatriculeaza masina pe Bulgaria, in loc de cafea la ibric, Starbucks.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2016 Postat Septembrie 11, 2016 In sfarsit, ai dat quote.Suna foarte fancy.De când comercializarea de chiftele la colt de strada se numeste street food?V-a luat cu fulgi cu tot globalizarea.La mititei le zice street food, se importa valori din afara in defavoarea traditiilor, lumea isi inmatriculeaza masina pe Bulgaria, in loc de cafea la ibric, Starbucks.Am dat quote, da. Am zis sa nu-l supar pe Picon ca-i fur mireasa, dar uite ca am facut-o. Ai si tu dreptatea ta, da' mici nu-s la street food. Vorbesti de globalizare cand tu muncesti intr-o alta tara? Vorbesti de traditii nerespectate cand tu te pisi pe Romania ( ai zis ceva de genul)? Ei bine, o sa ma duc la sfarsitul lunii la Răvașitul oilor la Bran si ti-oi spune cum o fost. PS: s-a furat mireasa! Unde-i nasul? Ginerica!? Ce-mi dati in schimbul ei? 2
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2016 Postat Septembrie 11, 2016 Stie cineva un xerox non-stop?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum