Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2016 Postat Septembrie 1, 2016 Monica publica de citeva luni bune anunturi pe www.olx.ro.La telefon mai retinuta , nu maseaza zona genitala etc.Cred ca este chestie de fatada , la cum arata cred ca se poate mai mult. 7 3
maseur_pentrudoamne Reputație: -4 Postat Septembrie 1, 2016 Postat Septembrie 1, 2016 Da,o caută cu lumânarea , cum o fi sa se bată cu ea peste botic
brett Reputație: 1750 Postat Septembrie 1, 2016 Postat Septembrie 1, 2016 Monica publica de citeva luni bune anunturi pe www.olx.ro.La telefon mai retinuta , nu maseaza zona genitala etc.Cred ca este chestie de fatada , la cum arata cred ca se poate mai mult. prea multi de "cred"ai vb cu ea dar n-ai vizitat-o.nu te-a convins?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2016 Postat Septembrie 1, 2016 La banii pe care ii cere - pretul standard de 100 Lei pe ora daca am inteles bine - si mai ales datorita zonei am zis pas !Prea mult ca pretentie si cam putin ca oferta... 4 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2016 Postat Septembrie 1, 2016 Daca chiar ar fi reala poza m-as risca sa ma fuc zilele astea pe acolo. Un link cu anuntul avem?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2016 Postat Septembrie 1, 2016 Ufff , scriu de pe micutul telefon....Daca intri pe olx si dai cautare dupa " Servicii masaj " pe Bucuresti ar trebui da fie primul anunt la promovate... 4 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2016 Postat Septembrie 1, 2016 Am gasit. Eu stiu ce sa zic, din anunt nu pare sa vrea sa ofere ceva extra. Si mai e si pe olx ...
mario83 Reputație: -387 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2016 Nu cred ca e reala poza.
palpatine Reputație: 43 Postat Septembrie 5, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 5, 2016 Ce tropaie hormonii in unii... De citeva luni bune...
brett Reputație: 1750 Postat Septembrie 5, 2016 Postat Septembrie 5, 2016 Nu cred ca e reala poza. verific-o! 1
palpatine Reputație: 43 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 6, 2016 verific-o!cum?
alessio.lido Reputație: 96 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2016 La telefon spune ca executa masaj, tipurile de masaj din anunt, nu are rost sa le mai scriu, pretul 100RON sedinta de o ora, locatia undeva prin Rahova. La intrebarea despre Happy End, raspunsul a venit cam prea rapid "Nu si nici nu se discuta la telefon!" Voi incerca la fata locului!
misterboy Reputație: 15 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2016 Discutat cu fata. Are o atitudine negativa. Nu mi-a placut. Am plecat. 1
iamthat Reputație: 1 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2017 Salut. Mai stie cineva ceva de Monica?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum