Sari la conținut

Camera de inchiriat pentru 2 ore

Postări Recomandate

Postat

Buna, am si eu o intrebare ...ma poate ajuta cineva cu o informatie referitor la o camera pentru 2-3 ore la un pret acceptabi ...sa zicem 40 lei ? Eu de obicei mergeam la o pensiune si plateam 80 lei camera/zi iar pt 2-3 ore nu facea reducere. Nu ma deranjeaza daca este in afara clujului.

Va multumesc

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

la pensiunea Junior, langa gara.

Despre pensiune nu sunt multe de spus, platit la receptie 50 de lei pentru ca am precizat ca nu stam numai vreo 2 ore. Camera mica, pat si mai mic si baia de toata jena, un singur prosos, care guess what si el era foarte mic, fara sapun in baie si patul scartia groaznic, motiv pentru care am mutat salteaua pe jos. Nota pentru pensiune: 6 (asa mare din cauza ca 50 de lei a fost acceptabil ca pret).

Luat tot dintr-o recenzie facuta Taniei.

Vizitator mocu
Reputație: 0
Postat

...ma poate ajuta cineva cu o informatie referitor la o camera pentru 2-3 ore la un pret acceptabi ...sa zicem 40 lei ? ...

Din ciclul: "nu am fost, nu am verificat, am citit si transmit mai departe", un anunt, proaspat, de azi, din Piata AZ (online):

Cazare 24/24 in apartament ultracentral curat si ingrijit 20 lei/ora

Judet: Cluj

Oras: Cluj-Napoca

Email:

Telefon: 0756640295

Modificat: 0

Comentarii: 0

Data: 08-08-2012, 12:27

Sper sa fie de folos unora acum, si poate chiar si mie, in viitor. Pe moment, eu, nu am "pe teava" nimic outcall care sa merite a testa locatia. Oricum, pretul pare a fi bun, imbietor chiar. Daca si conditiile sunt civilizate, asta insemnand o dotare cat de cat acceptabila, curatenie, discretie, loc de parcare "mascat", atunci poate fi un "pont".

Astept reactii.

• Oras:cluj-napoca
Postat

salut tuturor dupa cum spunea mocu sa pun nr de tel aici ptr un apartament in regim hotelier,este un ap,cu doua camere,bucatarie,baie mobilat super si se da in regim hotelier,este al lui un domn care este ff de treaba ii spui ca ptr ce iti trebuie si daca este disponibil te poti intelege cu el ptr cite ore vrei.nr de tel:0745301383.sper sa va fie de folos.toate cele bune tuturor.

Postat

apropo am uitat sa scriu ca este pe str pata aproape de hotel topaz.ciocane tari tuturor.

• Oras:Inca pe pamant...
Postat

apropo am uitat sa scriu ca este pe str pata aproape de hotel topaz.ciocane tari tuturor.

Ai trecut p'acolo? Stii un pret?

Mersi.

Postat

salut tuturor si raspunsul pentru intrebarea lui dorinel18 da am fost acolo cam de 2 luni si am stat cam 4 ore poate si mai mult si am platit 80 de lei a cerut 100 si am negociat la 80,dar oricum nu se compara ca la o pensiune,sau cu cea de pe magaziei,pentru ca,te intalnesti cu proprietarul inainte iti arata apartamentul,daca iti place si te intelegi cu el iti da cheia si revi cu tipa.ai cheie de la interfon tot,si nu are nimeni nici o banuiala.sper ca v-am ajutat cu aceasta informatie.toate cele bune si ciocane tari.

Postat

Am intrebat doar din cauza pretului. Stiu si eu destule locatii (pensiune sau hotel) care te taxeaza cu 50 lei/3 ore...

Depinde de ce ai de gand sa faci si cat vrei sa stai in locatia respectiva. Hotel Liliacul de pe C.Turzii mi se pare MULT mai ok la 50 lei/3 ore decat sa umblu dupa un apartamant (sau garson in regim hotelier)... E hotel, nu te mai complici cu nimeni, nici proprietar... cu nimic.

Postat

da intradevar la pret este un pic scump,dar asa a fost sa fie,eu cand am fost am mai fost cu inca un amic si o persoana,eram 3 si nu am vrut ca la un hotel sau undeva sa dau exicatii sau ceva de genu.dar fiecare merge unde crede ca e mai bine si ptr el.nu?va salut si respecte.

• Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
Postat

Salutare!

Stiam ca exista un topic unde era dezbatuta tema asta ,dar nu am gasit ,nici nu aveam prea mult timp sa caut.

Ms pentru ajutor!

• Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ
  • Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ
Postat

http://www.pensiuneaschwartz.ro/contact.html tarif pentru 2-3 ore de 60 de lei. 

Pentru astfel de perioade scurte, eu trec inainte de a ridica d-soara pe la receptie, confirm rezervarea si apoi ma duc linistit.

Camera (pentru ca e doar una care se inchiriaza in acest regim) este draguta, doua paturi de o singura persoana, televizor, baie dotata cu dus si cel mai important cate doua prosoape curate de persoana, deci in total 4.

Spor.

• Oras:Cluuuuj
  • Oras:Cluuuuj
Postat

Salutare !

Dorind ceva mai mult decat pensiunea de pe strada Magaziei, in aceiasi zona, am apelat la pensiunea Junior de langa gara. Ajuns la receptie am lepadat 60 lei pentru 2 ore  ( a cerut 100 )  si am inceput sa urc scarile inguste. Pensiunea e mizera, plina de muncitori cazati, cu haine intinse la uscat, manele la maxim, usi care abea se inchid. Inauntru e curat, 4 prosoape, baie curata, pat mic. Din cauza usii care nu antifona mai deloc sincer m-am simtit prost fiind distras de traficul mare de pe hol. Socant e ca sunt camere care au geamuri care dau in hol :))  si poti privii linistit in camera omului care sorbea cu sete din Newmarkt-u la 2L pe muzica lui Carmen Serban

Sincer pensiunea nu merita, nu m-am simtit bine, nu o recomand

Postat

Pe turzii este un hotel dupa restaurantul sanhai. 50 de ron trei ore

la iesire din cluj spre turda dupa benzinarie petrom iarasi este un hotel/ motel/pensiune,ce o fi, cu 50 de ron / doua trei ore.

• Like 1
Postat

Hai sa le zicem "pe nume".

1. Hotel Confort - C.Turzii nr.48

2. Hotel Liliacul nr.251A

Sa va spun din proprie experienta. Ambele locatii ofera tarife preferentiale pentru program "de tranzit" de 3 ore. De retinut ar fi faptul ca intelegerea sigura se face (recomand eu) direct la receptie, telefonic (uneori) refuza sa dea detalii sau sa recunoasca ca au asemenea optiuni in "meniu".

Bafta la futut!

Postat

3 Vila Meridian , Calea Turzi 68

Dar aproape la orice hotel/pensiune cu 2-3 stele (uneori si de 4  stele)gasesti la 50 de ron camera pentru 2-3 ore, dar asa cum a zis si dorinel ,trebuie sa mergi si sa vorbesti pe loc.

bafta!

• Oras:Cluj Napoca
Postat

Si eu stiu pe Turzii unul, nu le stiu dupa nume si numar de strada, reperul dat de Baz pare ca vorbim despre acelasi lucru (la 50 m de Sanhai).

E destul de curatel si au pat dublu :D

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

aveti idee trebuie sa te inregistreze ? tinand cont ca stai doar 2-3ore.

Postat

De obicei nu, mergi, dai banul la om si iti da cheia...cam atat. Cel putin la mine asa era....

Postat

aveti idee trebuie sa te inregistreze ? tinand cont ca stai doar 2-3ore.

Sa stii ca parca la Confort sau cum ma-sa e ala dp Turzii, de mai sus de Sanhai mi-a cerut buletinut, si-a notat datele si atat.

Da tind sa cred ca o masura de siguranta in caz ca spargi ceva pe acolo ...

Nu m-am simtit atacat in confidentialitate, de cererea buletinului :P

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...