dan2 Reputație: 1 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 4, 2016 Buna, am si eu o mica problema. Sunt in trecere prin Orade, am fost la una dintre fete si nenorocire, s-a rupt prezervativul. M-a rugat sa nu-i divulg identitatea si am sa fac intocmai, in fond nu e vina ei. Am facut sex vre-o 5 min pana mi-am dat seama, deci suficient. Ea imi zicea ca nu are nimic, sa zicem ca o cred dar poate nu stie... Acum sunt panicat, am citit ca este profilaxie post-expunere. Se adreseaza celor care au avut contat sexual neprotejat cu persoane care sunt infectate cu virusul imunodeficientei umane(HIV). E atat de grav incat ar trebuii sa ma prezint la infectioase? Vi s-a intamplat si voua una de asta, sunt colegi care frecventeaza fetele si fac neprotejat? Ce pot face in situatia data, mi-e foarte greu sa ma prezint la medic, din mai multe considerente. Multumesc si astept un raspuns cat mai rapid.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2016 Postat Septembrie 4, 2016 Poti face un set de analize BTS,la o clinica privata ! Rezultatele le poti afla online,in cateva zile ! Poti sa ai sau sa nu ai nimic !
daulabuci Reputație: 399 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:- Oras:- Postat Septembrie 4, 2016 ...mi-e foarte greu sa ma prezint la medic, din mai multe considerente. Multumesc si astept un raspuns cat mai rapid.du-te la un popa pana atunci poti sa aplici comprese cu otet 3 8
dan2 Reputație: 1 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Septembrie 4, 2016 Stiu ca e grav dar nu asta intreb, mai poate face medicul ceva in privinta bolilor grave, hepatita hiv? Ca ma aleg si cu paguba si cu pacatul vorba aia.
brokoli Reputație: 3273 Postat Septembrie 5, 2016 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Postat Septembrie 5, 2016 Doctor urgent. Analize urgent. Chiar daca ti-e imposibil.Altfel, intrebi degeaba aici.
adeun_dayic Reputație: 7587 Postat Septembrie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Postat Septembrie 5, 2016 Mergi la doctor. Mai bine vezi rezultatele pozitive si stai linistit . Decat sa traiesti cu frica. Decat sa vina rudele la tine la spital mai bn mergi singur unde nu te stie nimeni.. Rusinea e mai mare.
adeun_dayic Reputație: 7587 Postat Septembrie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Postat Septembrie 5, 2016 Mergi la doctor. Mai bine vezi rezultatele pozitive si stai linistit . Decat sa traiesti cu frica. Decat sa vina rudele la tine la spital mai bn mergi singur unde nu te stie nimeni.. Rusinea e mai mare.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum