Sari la conținut

0763258670 Bruneta Berceni

Postări Recomandate

• Oras:Pe aici prin cartier
Postat

Hello!! Va astept la mine intr-un cadru intim si discret pentru a va indeplini orice dorinta visata 'mai multe detalii la telefon ! Locatie BERCENI . NU Fac deplasari . P upicii. 60Lei

post-2-0-40301800-1483004105_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu am ajuns la ea, dar am sunat.

Are locatie pe luica, aproape de Brancoveanu.

Face oral si normal protejat la 60 lei finalizarea.

La telefon parea fara chef, vorbea "a lene".

Poate trece cineva pe la ea.

Postat

Cum sa fie ea in poze, la 60 de lei. Voi ati inebunit ? Mai baieti..fiti seriosi.nnn

• Oras:Emerald City
  • Oras:Emerald City
Postat

Eu am luat teapa de la domnisoara acum cateva luni, m-a facut sa merg tocmai pana in Berceni si nu mi-a mai raspuns la telefon cand am ajuns acolo. Avea alt numar de telefon - 0762449746 - iar locatia e un bloc turn cu un magazin la parter. Cat am mai stat pe acolo 10-15 min incercand sa o mai sun, pe banca din fata blocului a stat in permanenta un nene cam plinut si cu o fata nu tocmai prietenoasa.

• Minus 3
Postat

toate au peste .... important este sa nu interactioneze cu noi, clientii pt ca atunci pot aparea probleme de ambele parti

• Oras:Londra
  • Oras:Londra
Postat

Am vazut ca e inghesuiala la domnisoara si am zis sa-i fac o vizita.

1.Locatia - este pe Luica, o sunati si va explica ea in detaliu.

2.Modalitatea de contact numarul din anunt, am sunat-o si i-am cerut toate detaliile si la sfarsit inainte sa stabilim o ora mi-a spus "Ok, ne vedem", dar am oprit-o la timp, inainte sa inchida.
3.Detalii Cum am venit am stabilit ce si cum si m-am cerut singur la dus. Prosop curat, baie ok. Ea nu a facut, dar nu am simtit mirosuri, era curata, probabil facuse inainte.  EA este o fata foarte skinny, draguta la fata, are sanii maricei, pielea fina si fundul e numai bun. Eu am optat pentru o finalizare. Actiunea a inceput direct cu un oral protejat si s-a terminat cu ea in pozitia capra. Nu va asteptati la GFE sau mai stiu eu ce, fata e ok in schimb, putin ciudatica.

4.Programul de lucru stiu ca termina in jurul orei 22.
5.Note Oral - 6, a folosit putin si dintii, normal - 7, stramta, nu se umezeste natural, dar privelistea este faina. Atitudine 8, nu au sunat telefoane.

6.Tarifare -60/fin, 150/h.

Eu zic ca e ok pt. o finalizare si e ok mai ales pentru zona respectiva.

• Like 5
  • Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere
Postat

Am vazut ca e inghesuiala la domnisoara si am zis sa-i fac o vizita.

1.Locatia - este pe Luica, o sunati si va explica ea in detaliu.

2.Modalitatea de contact numarul din anunt, am sunat-o si i-am cerut toate detaliile si la sfarsit inainte sa stabilim o ora mi-a spus "Ok, ne vedem", dar am oprit-o la timp, inainte sa inchida.

3.Detalii Cum am venit am stabilit ce si cum si m-am cerut singur la dus. Prosop curat, baie ok. Ea nu a facut, dar nu am simtit mirosuri, era curata, probabil facuse inainte.  EA este o fata foarte skinny, draguta la fata, are sanii maricei, pielea fina si fundul e numai bun. Eu am optat pentru o finalizare. Actiunea a inceput direct cu un oral protejat si s-a terminat cu ea in pozitia capra. Nu va asteptati la GFE sau mai stiu eu ce, fata e ok in schimb, putin ciudatica.

4.Programul de lucru stiu ca termina in jurul orei 22.

5.Note Oral - 6, a folosit putin si dintii, normal - 7, stramta, nu se umezeste natural, dar privelistea este faina. Atitudine 8, nu au sunat telefoane.

6.Tarifare -60/fin, 150/h.

Eu zic ca e ok pt. o finalizare si e ok mai ales pentru zona respectiva.

Multumim pentru detalii. :hihat

Ai reusit sa o vezi si pe colega? Eram curios cum arata, stiu ca la un moment dat erau doua fete pe acelasi numar, colega fiind ceva mai inalta, pe la 1.70m. Am vrut sa le fac si eu o vizita, dar ceva din modul in care vorbea la telefon m-a facut sa am retineri.

• Minus 4

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Am ajuns mai demult pe la domnisoara, dar am facut cale intoarsa...

are un strabism urat si o dantura foarte ciudata....urata.

E gipsi...nu vorbeste mai deloc....si pare ciudata, asadar nu mi-a facut o impresie buna si am ales sa o tai..

Nu recomand!!! 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...