bugsy09 Reputație: 224 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2016 blonda senzuala, ofer masaj de relaxare domnilor manierati, discretia si igiena ma reprezinta. Cer si ofer seriozitate 60 Lei 1
gelusi Reputație: 141 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2016 0799182770 Confirm pozele de mai sus, la fata e foarte draguta desi nu se vede in fotoLocatia zona potcoava foarte aproape de intersectia brancusi cu nicolae grigorescuAccepta sarutari pe corp oral si normal pro de anal nu am intrebatHalat 60 fin 150 oraAm ales o finalizare, garsoniera la parterul unui bloc turnNota locatie -6-7Oral 8Normal -9 nu comenteaza la nici o pozitie si se implicaGfe 9 vorbareataSani numarul 3 foarte frumosiDaca am omis ceva nu stiuRecomand 8
amachine Reputație: 262 Postat Septembrie 7, 2016 Postat Septembrie 7, 2016 Cam ce varsta are?Accepta CIM/COF?Singura in locatie?
gelusi Reputație: 141 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2016 Cam ce varsta are?Accepta CIM/COF?Singura in locatie?Singura in locatie, cam 27-28 aniCim cof nu am intrebat.
ronny999 Reputație: 63 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:salajan Oras:salajan Postat Septembrie 7, 2016 Pare cam durdulie din pozeasa o fi ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2016 Postat Septembrie 8, 2016 0799182770Confirm pozele de mai sus, la fata e foarte draguta desi nu se vede in fotoLocatia zona potcoava foarte aproape de intersectia brancusi cu nicolae grigorescuAccepta sarutari pe corp oral si normal pro de anal nu am intrebatHalat 60 fin 150 oraAm ales o finalizare, garsoniera la parterul unui bloc turnNota locatie -6-7Oral 8Normal -9 nu comenteaza la nici o pozitie si se implicaGfe 9 vorbareataSani numarul 3 foarte frumosiDaca am omis ceva nu stiuRecomandCe înălţime are? 1 1
gelusi Reputație: 141 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2016 Ce înălţime are?165 asa fara tocuri aproximez
amachine Reputație: 262 Postat Septembrie 9, 2016 Postat Septembrie 9, 2016 Am reusit acum 2 zile sa dau de ea.La ora 18 a incheiat programul, mi-a zis ca la 17:25 avea client. Sun la diferite ore, nu reusesc sa o prind. Daca e asa de ocupata, ma gandesc ca avem colegi futangii care ar putea asterne cateva randuri sa ne mai luminam. La telefon mi s-a parut "cuminte" fara urme de obraznicie poezie sau tupeu. La telefon mi-a zis ca are 29 de ani si programarea cu 1h inainte.
glavan Reputație: -176 Postat Septembrie 9, 2016 Postat Septembrie 9, 2016 Una mai nasoala nu gasesti?
amachine Reputație: 262 Postat Septembrie 9, 2016 Postat Septembrie 9, 2016 Este foarte aproape de zona in care lucrez. Colegul care i-a facut recenzie a dat note frumusele si a zis ca e draguta la fata. Ca sa nu mai zic de pretul imbatabil. Poate e o noua descoperire, si vreau s-o testez cat inca mai e low costs.
corsarulrosu Reputație: 20 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 11, 2016 Am fost si eu la domnișoara. Nu este noua apariția, are ceva rulaj, dar nu pe la noi. Acceptabila, fizicul nu spune nimic, însă atitudinea face totul. Se mișcă super la normal chiar dacă nu e skinny, iar oralul este ok. O notă generală 8 😉 1
krdjali Reputație: 120 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 12, 2016 Marcat la domnisoara saptamana trecuta. Locatie OK, la parter, curat, racoros, intunecos, parcare facila. Fata blonda, zambitoare, organizata, bulanoasa si curimanoasa. Se straduie sa fie bine, OP bun, mai bun ca ON (!), NP sta cum vrei si apoi sta. Drept care revin la ON pentru final. Vizitat baia de doua ori, prosop curat, ce trebuie. Domnisoara 8 Igiena 9 (un usor dezechilibru de flora bacteriana la fofo) OP si ON 8-7 NP 6 GFE OK O ora 150ron neceruti, aproape uitat de dat la final. (pentru mine meritati la limita, probabil de asta era sa uit sa-i dau) 6
g_n1965 Reputație: 19 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 20, 2016 Din păcate sunt foarte rar prezent pe site, dar azi chiar am ceva de împărtășit cu voi. Am sunat în jurul orei 14.00, aflându-mă deja în zonă și am stabilit întâlnirea în 15 minute. Ceva probleme cu explicațiile privind locația, dar am rezolvat în 2 minute.Am ajuns cu bine și la timp. Mi-a plăcut din primul moment în care a deschis ușa. O fată simpatică, drăguță foc și extrem de volubilă, deși era prima dată când ne vedeam. Nu am avut nevoie de duș pentru că veneam direct de acasă (la câteva minute distanță), iar afară erau la prând cca. 15 grade. Mi-a spus că prețul este 60 RON un număr și 150 ora. Din proprie voință am lăsat 150 RON pe măsuță, de care nu s-a atins decât după ce am părăsit casa.S-a dezbrăcat rapid, m-am așezat pe pat și a început să mă mângâie în timp ce făceam conversație, ceea ce a durat vreo 10 minute. S-a oferit să-mi facă masaj, dar am refuzat (de data aceasta, pentru că viitor intenționez să accept). În timpul mângâierilor reciproce, din inițiativa ei, am avut parte de FK simpatic, drăguț, jucându-ne cu limbile fără o penetrare prea adâncă. Mie mi-a plăcut. M-am simțit ca-n liceu cumva.S-a așezat între picioarele mele și a coborât cu sărutările către ăla micu pe care l-a înghițit de vreo câteva ori (dimensiune modestă). După câteva minute am rugat-o să-l îmbrăcăm pe Goguță și să se urce pe mine. S-a mișcat frumos, preț de vreo câteva minute bune, timp în care ne-am sărutat și m-am jucat cu sânii ei pe care eu îi consider frumoși, deși sunt doar nr. 2, dar nu mă omor neapărat după super țâțe. Am rugat-o să se întoarcă pe spate, activând încă vreo câteva minute în poziția misionarului (cu comentariul ei că aștia micii de azi nu mai vor poziția clasică, lăsând să se înțeleagă că nu îi displace), în care am și încheiat afacerea. M-a lăsat să mă storc bine, după care m-a invitat la baie unde mi-a scos preze si m-a invitat la duș.La vârsta mea (!) nu m-am încumetat la al doilea, deși am fost invitat.Unele comentarii menționează că e cam grăsuță. Personal este la dimensiunile unei femei pe care îmi place să pun mâna fără să mă zgârii, deci pe gustul meu. Cca. 165 cm fără tocuri și cam 57-58 kg. 29 ani (declarați - personal am crezut că are cca. 24-25). Are studii superioare și acest lucru se simte imediat. O prezență plăcută, cu care nu m-ar fi rușine să merg la un party... dacă n-aș fi însurat. Întreaga vizită a durat vreo 40 minute.În fine, pentru mine a fost o experiență extrem de plăcută și intenționez să revin rapid.Locație - 9, curat la baie, cu toate cele necesare, inclusiv prosoape curateIgienă - 10 (nu am dat cu nasul pe jos, dar în rest mirosea OK, fără să folosească parfum care ar putea trăda soțiilor o prezență feminină străină de cuibul conjugal)Oral - 10 Mie mi-a plăcut DT, care cu mine i-a reușit fără problemeNormal - 10 destul de strâmtă și pentru dimensiunile mele modesteGFE - 9 o surpriză plăcutăHalatul - 150 RON, de la început, din proprie inițiativă - promit să nu mai stric piața pe viitor, dar chiar m-am simțit bine 10
g_n1965 Reputație: 19 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 20, 2016 Apropo, e vorba de Micky! Am uitat să menționez acest lucru, pentru că am înțeles că mai există și o altă fată în peisaj.
g_n1965 Reputație: 19 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2016 Revenit azi la Micky. Aceeași poveste frumoasă, cu aceleași coordonate. Deci ieri nu a fost o întâmplare. Mențin toate notele și recomand din toată inima. Pentru întrebări anterioare confirm CIM dar am înțeles că se poate si COB dar nu COF. Eu am finalizat în CIM si n-a fugit nicăieri,"avortand" în șervețel.Succese maxime!
ronny999 Reputație: 63 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:salajan Oras:salajan Postat Septembrie 21, 2016 Ce inaltine si greutate are blondina
g_n1965 Reputație: 19 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2016 Am zis undeva. Cca. 165 fără tocuri si vreo 55-57 kg
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 24, 2016 :fish12 ...Miroase a imputit.
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 25, 2016 Astăzi de dimineață am vizitat-o pe titulară topicului.Nu este cine știe ce dar per total merita la prețul de 60 de Ron.Am stabilit încă de ieri să ne vedem astăzi dimineata.Oral 7Gfe 9 Normal 8Nu te da pe spate dar este buna ,deci recomand
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Septembrie 25, 2016 :fish12 ...Miroase a imputit. uite-l: Astăzi de dimineață am vizitat-o pe titulară topicului.Nu este cine știe ce dar per total merita la prețul de 60 de Ron.Am stabilit încă de ieri să ne vedem astăzi dimineata.Oral 7Gfe 9Normal 8Nu te da pe spate dar este buna ,deci recomand
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 25, 2016 uite-l: Crezi ca-ti mai revii din prostie? Eu zic ca nu ,de la lmbilile pe care i le dai grasei ,te-a prostit de tot ,ti-as spune mai multe pe pm dar ești curva tu nu ști ce înseamnă să fi domn verși mai rău ca un sifon
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 25, 2016 uite-l: Nu-l cunosc,dar stiu ca vaneaza preturi mici.Nu crede.
liviu59 Reputație: 3 Postat Septembrie 25, 2016 Postat Septembrie 25, 2016 Crezi ca-ti mai revii din prostie? Eu zic ca nu ,de la lmbilile pe care i le dai grasei ,te-a prostit de tot ,ti-as spune mai multe pe pm dar ești curva tu nu ști ce înseamnă să fi domn verși mai rău ca un sifonasa faci tu bosorogule libidinos
freewill78 Reputație: 39 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2016 Crezi ca-ti mai revii din prostie? Eu zic ca nu ,de la lmbilile pe care i le dai grasei ,te-a prostit de tot ,ti-as spune mai multe pe pm dar ești curva tu nu ști ce înseamnă să fi domn verși mai rău ca un sifon Bai, coicucrema, mai da-te-n ma-ta, esti prea prost! Tu futi orice, dai orgasme pe banda rulanta, esti miliardar, in mortii tai! Cand sloboz mai ai timp de serviciu, troll batran? Futi la 5 am, la 11 am, la 13, 16, 20, 24 pm, Siffredi care esti tu! Ma mir ca nu te baneaza baietii ca ai vreo 4 conturi!
amachine Reputație: 262 Postat Septembrie 28, 2016 Postat Septembrie 28, 2016 Recenzie rapida:Vizitat azi domnisoara pe la ora 14.Ce pot sa zic, o surpriza placuta!Fata nu e slim, dar e buna. Sani numai buni, f putin lasati, fund belea, curata, epilata, ce sa mai..Fata e frumusica, blonda, vorbareata, zambitoare, dezinhibata.Am intrat la dus, apoi a fost ea, apoi am inceput cu sarutari, mangaieri, oralp bun, putin capra, apoi intre sani si finalizat la ea in gurita. Fara comentarii, figuri sau mofturi.Nici urma de graba, foarte amabila si foarte vorbareata (poate exagerat). 60 de lei o tragere.Note:Locatia:9Aspect fizic: 8Aspect chip: 9Sex oral: 8Sex normal: 8Gfe: 9. Parerea mea e ca merita, daca te porti frumos cu ea cred ca iti poate oferi multe. Cred ca e nevorbita de mult, mi-a povestit o gramada, ce vrea sa faca pe viitor, cat s-a chinuit pana acum, ce scoala face si cat timp liber are pentru "job". Vrea sa isi restranga activitatea, are deja clienti putini si buni care ii intretin financiar placerile. 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum