Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

Maestre no_body probabil ca roxana fuge cu 3 minute per km din cauza aceasta ii greu de prins.Glumesc binenteles.Cu respect maestre.

Maestre, maestre :slap2

Spune tată o glumă si las-o aşa parcă ție teamă sa zici o glumă, să nu superi curvari, ce dreacu !? :no2

• Like 2
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Fuge repede?

Tinand cont de talie ..nu prea cred. Poate fuge mai tare cand vine "patronul" :)

• Like 2
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Cum reusesti?

Pai simplu, e un om vertical care sta mult in picioare. Cum voi stati mai mult la orizontala........

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Buna Andra, doar o intrebare, anuntul publicat pe publi24 : cuplu fata heterosexuala sitransexual iti apartine? te intreb deoarece as dorii sa te cunosc( doar pe tine!)

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna Andra, doar o intrebare, anuntul publicat pe publi24 : cuplu fata heterosexuala sitransexual iti apartine? te intreb deoarece as dorii sa te cunosc( doar pe tine!)

Buna! Andra este disponibila singura sau la DUO cu Roxana.

• Minus 2
Postat

Cum reusesti?

Simplu :).

Prin magie  :laugh2

Pai simplu, e un om vertical care sta mult in picioare. Cum voi stati mai mult la orizontala........

:beex2

E inginer ;)

Chiar sunt :D :hihat(asta ca sa pot intoarce poza) + doctorat  :hooray ca sa o postez si inapoi :PCx

Daca nu, va lasam sa va suciti gatu :laugh2

• Like 1
Postat

Buna! Andra este disponibila singura sau la DUO cu Roxana.

Si tu cine pretindeai ca esti?

:slap2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Cred ca tu ai dezvoltat o obsesie. Pui aceeasi intrebare. Ti-am mai explicat odata ca eu sunt Roxana si ca doar eu postez de pe acest cont. Dar nu toata lumea stie acest lucru si prefer sa vorbesc despre mine la persoana a III-a

• Minus 2
Postat

Cred ca tu ai dezvoltat o obsesie. Pui aceeasi intrebare. Ti-am mai explicat odata ca eu sunt Roxana si ca doar eu postez de pe acest cont. Dar nu toata lumea stie acest lucru si prefer sa vorbesc despre mine la persoana a III-a

Tocmai pentru sunt inca multi care nu sunt informati de faptul ca tu pretinzi a fi una din fete, ar trebui sa te faca sa fii mai atent la exprimare. Pentru a nu crea confuzii.

N-am nici o obsesie, insa nici nu-mi place prosteala pe fata.

Genul asta de promovare este specific unui peste, indiferent de sex. Ca sunt zvonuri despre cuibul vostru in care se aude ca fetele sunt tinute la respect si uneori "mustrate" nu numai verbal.. e inca un zvon, dar nu iese fum fara foc.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Tocmai pentru sunt inca multi care nu sunt informati de faptul ca tu pretinzi a fi una din fete, ar trebui sa te faca sa fii mai atent la exprimare. Pentru a nu crea confuzii.

N-am nici o obsesie, insa nici nu-mi place prosteala pe fata.

Genul asta de promovare este specific unui peste, indiferent de sex. Ca sunt zvonuri despre cuibul vostru in care se aude ca fetele sunt tinute la respect si uneori "mustrate" nu numai verbal.. e inca un zvon, dar nu iese fum fara foc.

:laugh2  Hai ca esti haios! Andra este "mustrata" zilnic ...atat de mult e "mustrata" incat nu ii mai vine sa plece acasa :slap2  De fapt e sechestrata si duminica dimineata sare pe geam si  luni seara ma duc sa o aduc inapoi. Maya e atat de mustrata incat a innebunit si danseaza non-stop prin casa :dancing .

Eu sunt o nebuna  :blink: si le pedepsesc dimineata si seara cu matura si cu mopul. :sweeping  Sunt atat de traumatizate fetele incat la noi in casa e mereu veselie :discuss_gathering: si ne auzi non-stop chicotind. :group  Le dau sa fumeze Sobranie Negru Slim si BlackStone  si de aia sunt atat de vesele :ellao(eu nu fumez) . Sunt fumate....

• Minus 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

s-a mai organizat trebili p'aci sau tot asa  raspunde "secretara " la apeluri  ? :)

Postat

s-a mai organizat trebili p'aci sau tot asa  raspunde "secretara " la apeluri  ? :)

E la fel! :)

• Like 1
  • Minus 1

Postat

Si cand te duci la vreun salon de masaj erotic si te ia receptionera in primire, acolo e altceva nu? :slap2  :slap2  :slap2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...