Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Un nr de telefon?

stai cuminte

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pe tuta asta daca o trimiti sa cumpere 2 paini de la Profi mai ajunge inapoi acasa? Paine oricum nu cred ca reuseste sa cumpere...

• Like 2
Postat

Este prima mea recenzie deci sper sa fie in parametrii.

Am sunat vineri noapte in jurul orei 2 am facut o programare pentru ora 3, am primit adresa prin sms, ajuns la locatia din militari sun pentru interfon/etaj, urc si sunt intampinat de domnisoara Andra.

Intru in dus chiar daca veneam de acasa pentru ca asa mi se pare ok.

Iesit din dus o gasesc pe Andra in camera cu pricina, inconjurata de lumini care aproape m au pacalit ca sunt lumanari, o atmosfera romantica si intima, ii inmanez cadoul ma asez in pat si pleaca si ea la baie de unde se intoarce reinprospatata.

Am mai vorbit un pic si am trecut la treaba, oral protejat, oricat de mult si cat de bine s ar pricepe si credeti ma ca stie ce face, oralul protejat nu are acelasi farmec si cu toate astea nota 8... in fine ejaculare in balon urmata de o scurta pauza in care am mai vorbit si chiar este o companie placuta.

La normal pot sa ii dau lejer nota 9 mi a placut proactivitatea ei in schimbarea pozitiilor, se umezeste pe cale naturala, geme dar nu sa auda si vecinii din blocul de vis a vis, geme frumos si senzual, am schimbat 4 pozitii in timpul actului.

FK - 7

Oral - 8

Normal - 9

GFE - 10 Daaaaa te face sa te simti de parca va cunoasteti de mult timp.

De revenit! Sper sa aiba loc din nou vineri seara.

• Like 2
Postat

Buna Andra,

As vrea sa trec pe la tine pentru 1 ora in seara asta, ai liber de la 19 sau de la 21?

Multumesc,

Robert

Postat

Buna Andra,

As vrea sa trec pe la tine pentru 1 ora in seara asta, ai liber de la 19 sau de la 21?

Multumesc,

Robert

Andra a devenit disponibila. O gasesti de la 19:30 la 07:00

Seara frumoasa

PS: programarile se fac telefonic, cu minim 30 de minute inainte.

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...