Sari la conținut

Postări Recomandate

Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Stie cineva cum se fute SCRUMBIA asta din Pescarie  ? 

O face cu talent sau comsi-comsa ?  :hmmm

PS: cica n-o lasa MANAGERA sa vorbeasca cu noi pe aici , de frica sa nu fuga din colivie si sa-i dispara COMISIONUL  :)

• Like 7
  • Minus 13
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Nu este adevarat , nu este tinuta cu japca , o face din placere si ii este maibine asa , se agita pestoaica pt ea . Nu isi bate capu` cu toti nebunii pe forum . Cica o ajuta nu o munceste .

Vrajeala ieftina .

Las-o in plm sa scrie aici , daca vrea sa fuga fuge oricum , ce va mai place sa le tine-ti in lesa .

• Like 3
Postat

ce va mai place sa le tine-ti in lesa .

Asta e "piesa" cea mai docila  si favorizata ca sta in casa  , un fel de Cenusareasa  ,  celelalte mai decoleaza pe outcall  (centura)  noaptea la schimbul 3  :)

• Oras:texas
Postat

Sunt ca un copil mic ! :baby2   :crazylove  De Miercuri voi fii in Bucuresti si nu mai stiu cum sa fac timpu sa treaca mai repede pentru ca abia astept sa trec pe la Andra.  Sper ca vei fii disponibila ! :eek

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Sunt ca un copil mic ! :baby2   :crazylove  De Miercuri voi fii in Bucuresti si nu mai stiu cum sa fac timpu sa treaca mai repede pentru ca abia astept sa trec pe la Andra.  Sper ca vei fii disponibila ! :eek

Esti un rau! Iti dai seama acum cu cata nerabdare te va astepta Andra? Va elibera miercuri toata agenda (nu ca ar fi plina). Va schimba lenjeriile, va spala baia si va aprinde felinarul cel rosu de la etajul 1.

• Like 2
Postat

Esti un rau! Iti dai seama acum cu cata nerabdare te va astepta Andra? Va elibera miercuri toata agenda (nu ca ar fi plina). Va schimba lenjeriile, va spala baia si va aprinde felinarul cel rosu de la etajul 1.

Unde mai pui ca vine special din TEXAS  :slap2 :laugh2

Postat

Unde mai pui ca vine special din TEXAS  :slap2 :laugh2

:laugh2 Chiar trebuie sa scot aia cu Texas  :laugh2  :laugh2  :laugh2  

Vizitator
Reputație: 0
Postat

sa vina militia  :laugh2

• Oras:m ciuc
  • Oras:m ciuc
Postat

Domnisoara e super OK,cum se zice la noi In Ardeal nu are slana( celulita) pe ea ,voce erotica,caracter amabil... E tipul de reprezentanta a EVEI cu care fiecare clipa petrecuta e un dar cea ce priveste cainele e educat, nu isi face prezenta In timpul actiunii

• Oras:Bucuresti
Postat

Telefon inchis sau lipsa semnal in jur de 18:00?

Pana la urma ce in ce interval orar lucreaza? Ca vad si de la 14 cateodata, dar si de la 21.

Ar fi util sa stiu ca in intervalul x-y pot sa dau o fuga pe acolo daca ajung in zona

Postat

Telefon inchis sau lipsa semnal in jur de 18:00?

Pana la urma ce in ce interval orar lucreaza? Ca vad si de la 14 cateodata, dar si de la 21.

Ar fi util sa stiu ca in intervalul x-y pot sa dau o fuga pe acolo daca ajung in zona

Astazi este disponibila de la ora 21:00

• Minus 2
Postat

Normal incepe de la ora 19:00

Pff... :(

Nu e bine. Acasa la ea nu ma primeste? Ma dau drept instalator sau gradinar :)

La cerere nu vine mai devreme? Gen stiu ca ajung in zona, pac un sms si comand gagica in locatie pentru ora x

Postat

La cerere nu vine mai devreme? Gen stiu ca ajung in zona, pac un sms si comand gagica in locatie pentru ora x

Maine este Andra aici. Dupa ora 14:00 ar fi ok?

• Minus 2
Postat

Maine este Andra aici. Dupa ora 14:00 poti suna pt o programare.

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...