anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 24, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 24, 2019 Anonna,daca nu ma crezi, probele sunt gratis! sunt convinsa dar nu prea ma pasioneaza lucrurile fara valoare =))) ) 2
Vizitator freeway1 Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2019 Postat Ianuarie 24, 2019 sunt convinsa dar nu prea ma pasioneaza lucrurile fara valoare =))) )Numai un colecționar experimentat poate stabili valoarea reală. Cei mai putin experimentați pot,din greseala,sa nu vada adevarata valoare! 2
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 24, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 24, 2019 Numai un colecționar experimentat poate stabili valoarea reală. Cei mai putin experimentați pot,din greseala,sa nu vada adevarata valoare! Nu cred ca am nevoie de o diploma de colectionar =))) 1
Vizitator freeway1 Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2019 Postat Ianuarie 24, 2019 Nu cred ca am nevoie de o diploma de colectionar =)))Nici nu exista asa ceva. Ptr. a fi colectionar nu ai nevoie decat de pasiune si dedicatie fata de domeniul respectiv. Sau domenii. 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Ianuarie 25, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 25, 2019 Coliega...stai linistit. O colectionat Anonna cu o pasiune si dedidactiie dia lungu copilariiei iei..di nari Jules Verne pajini scrise ! Poi tu ai ideie cîte aratatoare si semne di carte o frunzarit ia la veata iei di adolescenta ??? :)))))) 2
Vizitator freeway1 Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2019 Postat Ianuarie 25, 2019 Coliega...stai linistit. O colectionat Anonna cu o pasiune si dedidactiie dia lungu copilariiei iei..di nari Jules Verne pajini scrise ! Poi tu ai ideie cîte aratatoare si semne di carte o frunzarit ia la veata iei di adolescenta ??? :))))))😂😂😂
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 25, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 25, 2019 Coliega...stai linistit. O colectionat Anonna cu o pasiune si dedidactiie dia lungu copilariiei iei..di nari Jules Verne pajini scrise ! Poi tu ai ideie cîte aratatoare si semne di carte o frunzarit ia la veata iei di adolescenta ??? :)))))) fey, bagaboanto, nu ti-am zis sa nu dai tot din casa? asa te-am educat io? lasa tarfa ca te prind io la trotuar ca vad ca ceri educatie drastica 2
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 25, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 25, 2019 mesaj pe whatsapp Poze reale ai ? 2
Vizitator freeway1 Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2019 Postat Ianuarie 25, 2019 fey, bagaboanto, nu ti-am zis sa nu dai tot din casa? asa te-am educat io? lasa tarfa ca te prind io la trotuar ca vad ca ceri educatie drasticaLa trotuar!? Păi, ce, Amelica face trotuarul? Nuu..., eu cred ca doar se plimba! O mai da ea dintr-una in alta dar e fata buna! 1
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 25, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 25, 2019 La trotuar!? Păi, ce, Amelica face trotuarul? Nuu..., eu cred ca doar se plimba! O mai da ea dintr-una in alta dar e fata buna! nu stii tu , dar amandoua avem scaunelele noastre la sosea... ne gasesti acolo de vrei ;)) 1
Vizitator freeway1 Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2019 Postat Ianuarie 25, 2019 nu stii tu , dar amandoua avem scaunelele noastre la sosea... ne gasesti acolo de vrei ;))Nu prea cred! La valoarea voastra!? Nici pe departe! Si, ma rog, ce crezi tu ca vreau?
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 25, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 25, 2019 Nu prea cred! La valoarea voastra!? Nici pe departe! Si, ma rog, ce crezi tu ca vreau? =))) =)) =)) crezi ca sunt mama Omida sa ghicesc ce vrei tu? poate vrei sa savurezi o ... inghetata ... de unde sa stiu eu =)))
Vizitator freeway1 Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2019 Postat Ianuarie 25, 2019 =))) =)) =)) crezi ca sunt mama Omida sa ghicesc ce vrei tu? poate vrei sa savurezi o ... inghetata ... de unde sa stiu eu =)))Exprimarea ta "ne găsești acolo de vrei". Sa vreau ce?
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 25, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 25, 2019 Exprimarea ta "ne găsești acolo de vrei". Sa vreau ce? brrrrr sse subintelege ... NE GASESTI LA SOSEA =))
Vizitator freeway1 Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2019 Postat Ianuarie 25, 2019 brrrrr sse subintelege ... NE GASESTI LA SOSEA =))Si de asta te ia cu frisoane? (Brŕr). Ptr.sanatatea ta rămâi în casă. La sosea nu se mai face treaba.
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 25, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 25, 2019 Si de asta te ia cu frisoane? (Brŕr). Ptr.sanatatea ta rămâi în casă. La sosea nu se mai face treaba. locuiesc sub cerul liber :D...scaunelul de la sosea e tot ce am ... caut adapost :D
Vizitator freeway1 Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2019 Postat Ianuarie 25, 2019 locuiesc sub cerul liber :D...scaunelul de la sosea e tot ce am ... caut adapost :DDe zi sau de noapte! 1
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 25, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 25, 2019 De zi sau de noapte! =)) si de zi si de noapte doar ca noaptea sunt undercover... ma invelesc cu o frunza de palmier din copacii lu' Mazare
Vizitator freeway1 Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2019 Postat Ianuarie 25, 2019 =)) si de zi si de noapte doar ca noaptea sunt undercover... ma invelesc cu o frunza de palmier din copacii lu' MazareAdică, trebuie să înțeleg că Pastaie asta ti-a trimis,tie,special, o frunză de palmier? Dacă da ti-a facut-o cadou sau cu plata la livrare?
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 25, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 25, 2019 Adică, trebuie să înțeleg că Pastaie asta ti-a trimis,tie,special, o frunză de palmier? Dacă da ti-a facut-o cadou sau cu plata la livrare? Mi-as dori eu asta, dar am gasit un copac uscat, un rest de la carele circului, avea o frunza uscata in bataia vantului turbat ....am zis sa o folosesc intr-un scop caritabil :D
Vizitator freeway1 Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2019 Postat Ianuarie 25, 2019 Mi-as dori eu asta, dar am gasit un copac uscat, un rest de la carele circului, avea o frunza uscata in bataia vantului turbat ....am zis sa o folosesc intr-un scop caritabil :DE clar, esti în curul gol ptr.ca ce este uscat nici nu intra, nici nu sta unde este pus!Nu vrea si gata! Nici de sila, nici de mila!😂😂😂
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 25, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 25, 2019 E clar, esti în curul gol ptr.ca ce este uscat nici nu intra, nici nu sta unde este pus!Nu vrea si gata! Nici de sila, nici de mila! =)) =)) =)) pperspicaciosule =))) =))) =)) =))) un act caritabil, ceva pentru un suflet pripasit?
Vizitator freeway1 Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2019 Postat Ianuarie 25, 2019 =)) =)) =)) pperspicaciosule =))) =))) =)) =))) un act caritabil, ceva pentru un suflet pripasit?Off! Bine ca nu sunt " pppeerspicacacacios" ÃŽn ce privește actul de caritate,procesul meu de gândire este blocat ptr. ca din cei 2 neuroni pe care îi am, unul este în grevă de cand m-am nascut iar celălalt are o perioadă sexuală.Il fute lenea!😂😂😂 1
larisssa Reputație: 8905 Postat Ianuarie 25, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Ianuarie 25, 2019 Mă scuzați că intervin ,dar am una "calda". Nu a mea , a Deei, dar merita !Deea : -Ma duc si eu la dus, revin în câteva minute !Musiu' , cu ochii mari a mirare și neîncredere, dar pe un ton certăreț și arțăgos : - Da' de ce te speli, ce!?, ce!? , NU ESTI CURATĂ?????? 2
Vizitator freeway1 Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2019 Postat Ianuarie 26, 2019 Mă scuzați că intervin ,dar am una "calda". Nu a mea , a Deei, dar merita !Deea : -Ma duc si eu la dus, revin în câteva minute !Musiu' , cu ochii mari a mirare și neîncredere, dar pe un ton certăreț și arțăgos : - Da' de ce te speli, ce!?, ce!? , NU ESTI CURATÄ‚??????😂😂😂😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum