Vizitator freeway1 Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2019 Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Nici măcar un "CURV" nu mai găsești ca pe vremuri...Care "CURV", doar frustrati cu atatea aere, de ajungi sa te intrebi cum de nu le explodeaza capul! Unii dintre ei nu stiu sa faca diferenta intre pizda si mana, dar sunt mari cunoscatori in ce priveste femeia si sexul! 6 Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Aprilie 24, 2019 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Aprilie 24, 2019 De cate 5 ori, every single time!5 ori pe ora....adica in medie la 12 minute/odata ... :no2 :no2 :no2 :clapp :clapp :clapp :hump Incluzand si dusul si igienizarea (stiu ca nu faci rabat de la asa ceva ... :slap2 ), mai ramanea timp pentru full action ...7-8 minute cu indulgenta. Pe langa asta si Bugs Bunny si tot neamul lui, sunt la categoria ...pitici, poate cadeti. Sa fi fumat / luat ceva in prealabil ??? Spor in toate Larissa !!! 1 Link spre comentariu
lazy Reputație: 2569 Postat Aprilie 28, 2019 Oras:Sa fie usor de ajuns Oras:Sa fie usor de ajuns Partajează Postat Aprilie 28, 2019 Rava, tu ai extrapolat folosind date statistice, prin metoda "norului de puncte".De fapt, "5 nr. pe ora" este o problema de tehnica optimizarii. Copy/paste pe google la"Pânzele drumurilor hamiltoniene pe graful calului 5x5". Chiar si pentru inexxxxplicabil "exista o explicatie !" :laugh2 :hihat 2 Link spre comentariu
lazy Reputație: 2569 Postat Aprilie 29, 2019 Oras:Sa fie usor de ajuns Oras:Sa fie usor de ajuns Partajează Postat Aprilie 29, 2019 Umor, sarcasm, experienta... de la mine are "summa cum laudae" pe subiect/Pestii sunt oameni cinstiti, onesti si sinceri, baza societatii moderne. Ei nu pot sta mult timp sa-si testeze marfa, nu este productiv...sa ne gandim cum ar fi ca dealerul de coca sa-si prizeze propria marfa sau la carmangerie macelarul sa faca gratar zi de zi din cel mai fin muschiulet, in loc sa-l vanda... Pestii sunt excelenti strategi, au studii de marketing la universitati prestigioase, promovarea fetei fiind facuta cu ajutorul unei echipe de corporatisti curvari. Sunt fotografi renumiti, atat de buni incat toate fotografiile lor sunt reale, nu imaginare. Excelenti artisti tatuatori, aleg ca numele lor sa fie primul prezent pe pielea fetei, intr-un loc vizibil. Multi au inceput cu grafitti. Pestii pot fi recunoscuti usor datorita obiceiului lor de a petrece mult timp in bucatarii, acolo unde stau ascunsi si fumeaza. Orice barbat care sta prea mult intr-o bucatarie este suspect de a fi peste. Pestii NU sunt buni ceasornicari, majoritatea pestilor sunt picati dintr-o alta dimensiune, unde timpul curge cu muuuult mai repede. Pestii sunt specializati in actiuni de gherila si intimidare, invatate in ani buni la Sindicatul Pestilor. Pestii au ochi si urechi mai mari decat majoritatea oamenilor obisnuiti. Pestii isi aleg singuri perdelele in casa, doar modele groase, in spatele carora se pot ascunde. Pestii poarta mereu adidasi, ca sa poata alerga usor clientii. 3 Link spre comentariu
doncta Reputație: 2260 Postat Mai 29, 2019 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Partajează Postat Mai 29, 2019 Faza pe bune ...Agatasem o doamna intr-un context prielnic, intr-o delegatie, la prima vedere ne potriveam la cateva capitole in special la starea civilla si varsta; citeam in ochii ei o oarecare dorinta dar si nesiguranta. Cum stateam de vorba intr-un loc public, la o cafea prinde doamna incredere in mine, reusesc sa-i inlatur aceea nesiguranta si o invit intr-un loc privat ca sa ne continuam "discutia".Totul decurge bine si frumos in mod natural, trecem in pat si aici totul normal dar si oral si eu si ea, tipam amandoi in acelasi timp, nu mai era ceva normal deja era perfect :)Cum ne odhneam doamna imi pune o intrebare la care nu ma asteptam si anume ma intreaba: A cata femeie a fost ea in viata mea? Pfff ce naiba sa-i raspund, prima clar nu putea sa fie, sa spun ca a doua iar era cam tras de par, sa spun ca a 3-a, a 4-a, a 5-a, ca nu mai tin minte cu cate femei m-am culcat, intr-un final ii raspund ceva de genul "Nu mai tin minte cu cate femei m-am culcat dar tin minte pe fiecare femeie cu care m-am culcat". A ras putin dar parca nu era rasul ei, asa ca repede o intreb si eu al catelea barbat am fost eu in viata ei. Doamna cade pe ganduri, parca numara in gand si ea, dar eu cum sunt un domn am sarit repede in ajutorul ei si i-am spus ca daca imi spune ca am fost al doilea o cred si ca alceva nu ma intereseaza din trecutul ei. 8 Link spre comentariu
lazy Reputație: 2569 Postat Mai 30, 2019 Oras:Sa fie usor de ajuns Oras:Sa fie usor de ajuns Partajează Postat Mai 30, 2019 "A cata femeie a fost ea in viata mea? e o intrebare leit- motiv pentru "civile"( varianta cu "pat" in loc de "viata" nu e atat de periculoasa), si indica un interes spre ceva mai mult decat o partida reusita si singulara. Parerea mea e ca raspunsul tre' sa fie ambiguu spre lingusitor, ca sa lasi"intrarea" deschisa! Adica ceva de genu' " Tu esti in top si asta conteaza, nu crezi?" 3 Link spre comentariu
vasile1960 Reputație: 222 Postat Mai 30, 2019 Oras:prin judetu' scaldatu' de soarili Oras:prin judetu' scaldatu' de soarili Partajează Postat Mai 30, 2019 De cate 5 ori, every single time! Cu ala puteai sa irigi gradina la debitul de speramalau din el... 1 Link spre comentariu
popeye2000 Reputație: 205 Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 Cu ala puteai sa irigi gradina la debitul de speramalau din el...poate era cu picurare 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 17, 2019 Iera cu civa timp in urma...creca vro 6-7 ani. Un cliient...barbat bini di fiel...nu dam nume...frecventa o locatiie univa pi Hasdeu. Acolo ierau 2 fete...si nu pria iera iele profi profi...ca baga anunturi pi Teligraf doar cind aparea vro necesitate financiara...in rest...nu pria iera trafic pila iele. Oricum...iele tragea cu bunghiu dila ietaj...si cind vineai la scara blocului...daca tu nu ierai ci trebea sa fiii...ciuciu acces ! Fata 1...iera o blonda...frumusica foc...facuta parca pientru Doamna Pula...da nu dam nume...ca oricum cini stiie cunoaste. Fata 2...iera o brunetica pi vremea ceia...ca bruneta ie si acuma...da din nou...nu dam nume ! Fata 2...Bunețica...ie o simpatică aşea di felu iei...da si istetica. Avia saminta di curva in ia di atunsea...da nui iegsplicase inca nimenea cum si cari ie treaba cu fututu di calitate. Asa ca nenea clientu...dupe moi multe si moi lunji conversatii instructionale...o decis di comun acord cu Brunetica...ca ie un fooooarti mari atu in repertoriu unei curve...sa stiie foooarti bini cum si cu cie se maninca Doamna Pula ! Asea ca or stabilit iei inpreuna sa inceapa cursurili di subt pula cu nadejde !!! Intro zi cu soare...nenea cleientu o sună pi Brunetica...si se deplaseaza repijor pîn pi Hasdeu. Fata iera singurica in tona...coliega iera pila shopping...asa ca sor dus inpreuna in dormitoru ala din fund...ala cu lumina discreta...si pat mare. Brunetica...cari se machiaza mult di fiel...ca îi plasi iei genele luuungi...si rimel negru...iexcesiv...io spus cai apta si pregatita. Nenea clientu io iegsplicat o leaca cie se va intimpla...si or tricut direct la fapte. Sor alintat iei...sor gidilat...sor incalzit bini...da bini di tat. Cind ferbea sinjele in instalatii...la amindoi...nenea cleientu o puso pi fatã cu botu direct in pula. Si inciet inciet...mai cu o iegsplicatie...mai cu o salivare...mai cu cîte o icneala două...cu moi multe sufocari...dară claaar...clar cu multe multe lacrimi...nenea cleientu io bagat tată frumusetea di pula pi gitu Brunetei istețe. Si saraca di ia se inneca...se sufoca...si tat bufnea...da pizda fleaşcă se faşea...si nişi dea dreaq nuse lăsa...si iar pi gît ia şio băga !!! Si nenea cleientu...di a dreaq ciei pelea pi iel...o ținut biata fata cu pula adinc pi git o gramada di vreme. O mai scotea...o mai lasa di respira...o secunda...doua...iara io vîra toată pi iesofag. Si fata plînjea...si lacrimili tăt curjea !!! Cind nuse moi putea...ca nu moi incapea sămînța în punguta cu 2 bani...nenea ala o slobozit robinetu cu nectar pi gitu fetiii...so ridicat leoarca dipi asternuturi...si o fugit la duş ! Intre timp...Brunețica so ridicat inciet inciet din pat...draga di ia...si o iesit pi hol. Dila usea di intrare se auzea cheia cum deschidea...ca se intorcea coliega Blondă acasa. Si or dat nas in nas iele doua la intrare. Acuma imajinativa ci o vazut Blonda !!! Coliega iei...draga si cocheta...iera cu o claie di par in cap...ciufulită si ravasită...si cu obrajii plini di lacrimi ci spălaseră tăt rimelu negru pi tată fața iei...cu ochiii rosiii si injectati...cu ruju intins pi tăt botu...si cu privirea ceia di pisica cari halise şoarecele ! - Fatah...cie dreaq fasi fatah ??? Cie naiba ți so întimplat ???- Stai calma fatah...ca sint cu unu...da ie la duş acuma.- Cuuuuum...ie inca aici ? Al dreaq nenorocit...cie tio facut...tio batut ???- Nu fatah...nui asea.- Atunci dice naiba arati in halu asta ???- Lasa fatah...cati iexplic eu alta data !!! Epilog... Intre timp...dupe citiva ani...si multe multe iegzersari...Brunetica o ajuns o fooooarti mare profesoara di trompeta ! Poati kear cia moi mari ! Nu conteaza di îl ai pi Anaconda in chiloti...fata tio baga cu cia moi mari nadejde pi gît...toată !!! Dupe civa vreme...so prins si Blonda di treaba cu lacrimili si rimelu...si intro alta zi cu soare...cind statea iei 3 la o cafea...sior amintit. Si or rîs...si or ŕîs...si or rîs !!! Nota iecsplicativa: relatarea se bazeaza pi fapte reale, insa identitatile caracterelor depictate nu au fost relevate tocmai pentru a proteja pi ciei inocenti si nevinovati. Dara daca cumva va maninca snuru...puteti sa ma intrebati in privat...si io va zik !!! :)))))))) 8 Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Iunie 19, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Iunie 19, 2019 Fi'r'ai a dreaqu de nebuna , cu chielisica ta de drac! Îmi imaginez deja cascada de ras a "Cuiva" când va citi. I se întinde iar rimelul,garantat. Anyway, eu trecusem pe aici sa va arat și vouă ca, deși zicem ca le-am văzut pe toate, mai apare câte un dezlegat din când în când care ne arata ca nu numai Universul e infinit. Se da situația :Doamna de mine are o discuție telefonica cu dl X , discutie care se încheie prin stabilirea unei întâlniri la ora 15.30 în ziua respectiva. Se face ora 15.30, dl.X nu da nici un semn, notez numărul ca neserios si "life and fuck go on".A doua zi primesc aceste mesaje, de la dl.X. Primul mesaj pe care îl vedeți este de drept primul mesaj primit, așa, hodoronc-tronc, fară "bunaziua!", fără nimic altceva . 4 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 19, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 19, 2019 Fey...ie vina ta fey !!! Dupe atita vreme tu inca noi dizvoltat simtu ala telepatic al unei curve...cari ari doar feelingu la miji ca cleientu io sosit si astiapta cumintel si disciplinat la use ??? Poi cum...tu ti asteptai ca iel sa ti sune din nou...din fata usiii ??? Doooamni fereste ! :)))))))) Io zik sal suni azi la 15:30 si sai spui ca usa ie deschisa ! Ma intreb cit osa stea colea pina pune mina pi clanta ?! 2 Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Iunie 19, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Iunie 19, 2019 Daaaa, clar e o idee magnifica !Omu' aștepta să ies ca in anticamera dela dentist în plm, cu lista în mana ,în fata blocului și sa strig "Neeeeext!" 5 Link spre comentariu
lazy Reputație: 2569 Postat Iunie 21, 2019 Oras:Sa fie usor de ajuns Oras:Sa fie usor de ajuns Partajează Postat Iunie 21, 2019 https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/video-tot-internetul-rade-de-o-soferita-blonda-sexy-care-sufla-in-fiola--222410.html 2 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 21, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 21, 2019 :) Ie clar ca fumeia ie adepta stilului "Ciocanitoarea Woody" !!! :) 2 Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Iunie 21, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Iunie 21, 2019 Și menea ăla, ce meltean e...Cum îi strica ei distracția "Hooo,gata,gata!" Ea abia se încălzise, mititica ! 2 Link spre comentariu
drradu Reputație: 199 Postat Iunie 21, 2019 Oras:Acasa Oras:Acasa Partajează Postat Iunie 21, 2019 Iera cu civa timp in urma...creca vro 6-7 ani. Un cliient...barbat bini di fiel...nu dam nume...frecventa o locatiie univa pi Hasdeu. Acolo ierau 2 fete...si nu pria iera iele profi profi...ca baga anunturi pi Teligraf doar cind aparea vro necesitate financiara...in rest...nu pria iera trafic pila iele. Oricum...iele tragea cu bunghiu dila ietaj...si cind vineai la scara blocului...daca tu nu ierai ci trebea sa fiii...ciuciu acces ! Fata 1...iera o blonda...frumusica foc...facuta parca pientru Doamna Pula...da nu dam nume...ca oricum cini stiie cunoaste. Fata 2...iera o brunetica pi vremea ceia...ca bruneta ie si acuma...da din nou...nu dam nume ! Fata 2...Bunețica...ie o simpatică aÅŸea di felu iei...da si istetica. Avia saminta di curva in ia di atunsea...da nui iegsplicase inca nimenea cum si cari ie treaba cu fututu di calitate. Asa ca nenea clientu...dupe moi multe si moi lunji conversatii instructionale...o decis di comun acord cu Brunetica...ca ie un fooooarti mari atu in repertoriu unei curve...sa stiie foooarti bini cum si cu cie se maninca Doamna Pula ! Asea ca or stabilit iei inpreuna sa inceapa cursurili di subt pula cu nadejde !!! Intro zi cu soare...nenea cleientu o sună pi Brunetica...si se deplaseaza repijor pîn pi Hasdeu. Fata iera singurica in tona...coliega iera pila shopping...asa ca sor dus inpreuna in dormitoru ala din fund...ala cu lumina discreta...si pat mare. Brunetica...cari se machiaza mult di fiel...ca îi plasi iei genele luuungi...si rimel negru...iexcesiv...io spus cai apta si pregatita. Nenea clientu io iegsplicat o leaca cie se va intimpla...si or tricut direct la fapte. Sor alintat iei...sor gidilat...sor incalzit bini...da bini di tat. Cind ferbea sinjele in instalatii...la amindoi...nenea cleientu o puso pi fatã cu botu direct in pula. Si inciet inciet...mai cu o iegsplicatie...mai cu o salivare...mai cu cîte o icneala două...cu moi multe sufocari...dară claaar...clar cu multe multe lacrimi...nenea cleientu io bagat tată frumusetea di pula pi gitu Brunetei istețe. Si saraca di ia se inneca...se sufoca...si tat bufnea...da pizda fleaÅŸcă se faÅŸea...si niÅŸi dea dreaq nuse lăsa...si iar pi gît ia ÅŸio băga !!! Si nenea cleientu...di a dreaq ciei pelea pi iel...o ținut biata fata cu pula adinc pi git o gramada di vreme. O mai scotea...o mai lasa di respira...o secunda...doua...iara io vîra toată pi iesofag. Si fata plînjea...si lacrimili tăt curjea !!! Cind nuse moi putea...ca nu moi incapea sămînța în punguta cu 2 bani...nenea ala o slobozit robinetu cu nectar pi gitu fetiii...so ridicat leoarca dipi asternuturi...si o fugit la duÅŸ ! Intre timp...Brunețica so ridicat inciet inciet din pat...draga di ia...si o iesit pi hol. Dila usea di intrare se auzea cheia cum deschidea...ca se intorcea coliega Blondă acasa. Si or dat nas in nas iele doua la intrare. Acuma imajinativa ci o vazut Blonda !!! Coliega iei...draga si cocheta...iera cu o claie di par in cap...ciufulită si ravasită...si cu obrajii plini di lacrimi ci spălaseră tăt rimelu negru pi tată fața iei...cu ochiii rosiii si injectati...cu ruju intins pi tăt botu...si cu privirea ceia di pisica cari halise ÅŸoarecele ! - Fatah...cie dreaq fasi fatah ??? Cie naiba ți so întimplat ???- Stai calma fatah...ca sint cu unu...da ie la duÅŸ acuma.- Cuuuuum...ie inca aici ? Al dreaq nenorocit...cie tio facut...tio batut ???- Nu fatah...nui asea.- Atunci dice naiba arati in halu asta ???- Lasa fatah...cati iexplic eu alta data !!! Epilog... Intre timp...dupe citiva ani...si multe multe iegzersari...Brunetica o ajuns o fooooarti mare profesoara di trompeta ! Poati kear cia moi mari ! Nu conteaza di îl ai pi Anaconda in chiloti...fata tio baga cu cia moi mari nadejde pi gît...toată !!! Dupe civa vreme...so prins si Blonda di treaba cu lacrimili si rimelu...si intro alta zi cu soare...cind statea iei 3 la o cafea...sior amintit. Si or rîs...si or Å•îs...si or rîs !!! Nota iecsplicativa: relatarea se bazeaza pi fapte reale, insa identitatile caracterelor depictate nu au fost relevate tocmai pentru a proteja pi ciei inocenti si nevinovati. Dara daca cumva va maninca snuru...puteti sa ma intrebati in privat...si io va zik !!! :))))))))"Cuvente din bătrâni" de Bogdan Petriceicu Hasdeu! O tempora! 😊 4 Link spre comentariu
custome Reputație: 119 Postat Noiembrie 4, 2019 Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 nimeni nimic amuzant? eram cat pe ce sa intru la una dar cand sa apuc sa deschid usa ce credeti...antefutadorul pusese prezervativul pe maner...evident am inteles atunci ca la tipa totul e protejat! m-am amuzat si am facut cale intoarsa. Cand erma la lift a deschis usa...posibil sa fi cazut eu de gasca dar acolo era:))) 3 Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Noiembrie 10, 2019 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Noiembrie 10, 2019 Am si eu una relativ recenta, ...cand am timp v-o relatez. Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2019 Partajează Postat Noiembrie 14, 2019 cel mai tare mi se pare cand in anunt scrie ca este sociabila si cand ajungi la ea ii scoti vorbele din gura cu clestele... bine, asta era valabil pe publi, inainte sa afluu de acest forum, unde pot sa spun ca nu mi-am luat teapa niciodata! :* Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2019 Partajează Postat Noiembrie 14, 2019 Un barbat urat intra in barul local, cu un zambet-ranjet mare pe fata.- De ce esti atat de fericit? il intreaba barmanul. - Ei bine, o sa-i povestesc, raspunde uratul. Stii, eu locuiesc in apropierea caii ferate. Cand m-am intors acasa, noaptea trecuta, am observat ca o femeie tanara este legata de sine, ca in filme. Desigur, am mers acolo si am eliberat-o din legaturi si am dus-o la mine acasa. Si ca sa nu mai lungim vorba, am avut parte de ceva deosebit- am facut dragoste toata noaptea, peste tot in casa, in toate pozitiile imaginabile!- Fantastic! exclama barmanul. Esti un norocos. Si era frumoasa?- Nu stiu ca nu i-am gasit capul. Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2019 Partajează Postat Noiembrie 14, 2019 Maria se roaga de Ion sa faca sex.- Apoi ma Marie, tu stii cat efort presupune o partida de sex? o intreaba Ion.- Cat efort?- Pai e ca si cum te-as lua in spate si te-as duce de la Arad pana la Timisoara, pe jos.- Hai, ma, Ioane, te rog! insista Maria.Dupa partida de amor salbatic, Ion, epuizat, da sa se culce, dar Maria il ia la intrebari.- Auzi, ma Ioane, pai acu ce faci? Doar nu ma lasi la Timisoara... Link spre comentariu
popeye2000 Reputație: 205 Postat Noiembrie 15, 2019 Partajează Postat Noiembrie 15, 2019 ..Nu mai scrie glume proaste aici si strica topicul unde oameni inteligenti scriu despre intamplari amuzante din viata lor in ilegalitate. 2 Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2019 Partajează Postat Noiembrie 16, 2019 Nu mai scrie glume proaste aici si strica topicul unde oameni inteligenti scriu despre intamplari amuzante din viata lor in ilegalitate.oh, scuzele de rigoare, am crezut ca eram pe topicul de glume, imi cer iertare, nu se va mai repeta, o sa fiu mai atent pe viitor! Link spre comentariu
lazy Reputație: 2569 Postat Noiembrie 18, 2019 Oras:Sa fie usor de ajuns Oras:Sa fie usor de ajuns Partajează Postat Noiembrie 18, 2019 Cu cateva luni in urma, citeam pe-aici ca un coleg, enervat de pozele false puse in anunturile fetelor, propunea sa se scrie cu marker permanent pe usa locatiei “ATENTIE! POZE FALSE!”, pentru a avertiza urmatorii clienti. Am apreciat ideea si de atunci am la mine permanent un marker (permanent!!!). Intr-o seara, a venit vremea sa’-l folosesc. Am scris cuvintele de mai sus pe usa respectivei tzepare. La cateva zile, intr-o discutie cu un amic intr-ale escortelilor, omul ma intreaba despre fata in cauza…ii explic ca e tzeapa, asta- Batman! “Ma duc si daca imi place, stau, daca nu, nu”. Si ma suna a 2-a zi…supermultumit! Ce credeti ca s-a intamplat? Sub primul mesaj scria cu ruj: “POZE REALE, INTRA! COLEGA”. Si tipu’ cica “veni, vidi…si, mai departe, a invins-o pe colega cu pozele reale, care i-a spus “ daca tot vine omu’, macar sa stie tot, poate incearca “. Ce-nseamna sa stii sa te promovezi, nu? :hihat 6 Link spre comentariu
pornoqueen Reputație: 6051 Postat Noiembrie 22, 2019 Oras:Patagonia Oras:Patagonia Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 hehe bravo palaria jos, ce culoare avea usa/markerul? Cu cateva luni in urma, citeam pe-aici ca un coleg, enervat de pozele false puse in anunturile fetelor, propunea sa se scrie cu marker permanent pe usa locatiei “ATENTIE! POZE FALSE!”, pentru a avertiza urmatorii clienti. Am apreciat ideea si de atunci am la mine permanent un marker (permanent!!!). Intr-o seara, a venit vremea sa’-l folosesc. Am scris cuvintele de mai sus pe usa respectivei tzepare. La cateva zile, intr-o discutie cu un amic intr-ale escortelilor, omul ma intreaba despre fata in cauza…ii explic ca e tzeapa, asta- Batman! “Ma duc si daca imi place, stau, daca nu, nu”. Si ma suna a 2-a zi…supermultumit! Ce credeti ca s-a intamplat? Sub primul mesaj scria cu ruj: “POZE REALE, INTRA! COLEGA”. Si tipu’ cica “veni, vidi…si, mai departe, a invins-o pe colega cu pozele reale, care i-a spus “ daca tot vine omu’, macar sa stie tot, poate incearca “. Ce-nseamna sa stii sa te promovezi, nu? :hihat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum