Sari la conținut

Votare - Cine este mai nebun intre alexqwerty1234 si liviu58?

Cine este cel mai nebun?  

18 membri au votat

1. 1. Care dintre cei doi membrii are probleme mai grave la mansarda?

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Fata tu nu prea stii nimic din ce se petrece pe aici asa ca du-te mai bine si iubeste-ti sotul.

Parca asa ziceai , ca ai unul . Sau e d'ala cam plictisitor ? :)

Cand ai timp si chef poate imi faci un rezumat . Este adevarat ca nu stiu ce se petrece aici . Poate o sa ma ajuti tu sa inteleg cine si ce are de impartit cu cine . Miky77 eu nu ma adresasem tie - o sa incerc insa sa iti intelg reactia, de ce ai simtit tu nevoia sa ma pui sa- mi iubesc sotul . Pana la urma tu iubesti pe cineva ? As vrea sa intelegi ca apelativele astea :fato , papusa , scumpa/ scumpete , iubitel , pisic :) nu imi sunt pe plac . Una peste alta nu cred ca esti sotul meu pentru ca esti agresiv in limbaj - dar , te rog ia in calcul ca si certitudine ca sotul meu este aici - pe acest site si cand am scris asta cred ca ti- am raspuns la intrebare - nu , nu e din ala plictisit(or) !
  • Minus 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Cand ai timp si chef poate imi faci un rezumat . Este adevarat ca nu stiu ce se petrece aici . Poate o sa ma ajuti tu sa inteleg cine si ce are de impartit cu cine . Miky77 eu nu ma adresasem tie - o sa incerc insa sa iti intelg reactia, de ce ai simtit tu nevoia sa ma pui sa- mi iubesc sotul . Pana la urma tu iubesti pe cineva ? As vrea sa intelegi ca apelativele astea :fato , papusa , scumpa/ scumpete , iubitel , pisic :) nu imi sunt pe plac . Una peste alta nu cred ca esti sotul meu pentru ca esti agresiv in limbaj - dar , te rog ia in calcul ca si certitudine ca sotul meu este aici - pe acest site si cand am scris asta cred ca ti- am raspuns la intrebare - nu , nu e din ala plictisit(or) !

da fata? bine fata . :laugh2

rezumat placut in continuare . mie mi-au trebuit luni sa inteleg. Crezi ca e usor ? :)

• Like 27
  • Minus 18
Vizitator stau de sase
Postat

Sta de sase este obsedatul forumului.

Hai sa vedem obsedatul forumului.

Eu sunt vechiul euflo, si, dupa o banare, am mai avut cateva usere asumate. Pana aici nu s-a intamplat nimic. Ei bine, povestea incepe de la userul actual, stau de sase.

Ofticat ca i-am dat punct de reputatie unui dusman, alexandru69 a inceput sa planga, sa blesteme si sa faca cum bine stim. Nu stiu din ce motiv, dar Piscuts l-a banat. A revenit cu advanced, dar mai suparat. Si-a facut usere noi, gen sparrows, goldenberg, genius07, pacificatorul, cu care, bineinteles, m-a injurat pe mine, dar si pe altii. Omul, limitat fiind, s-a dat de gol de fiecare data. Nu cred ca-i om mai bolnav ca asta si nici actor destul de bun sa-l joace pe alexandru69 aka advanced. Sunt sute de amenintari de ale lui la adresa mea , dar si la adresa altora, dovada stau postarile publice Ei bine, sunt si PM-uri date de idiot. Gen 'ai pus-o'', '' te omor'', etc.

Intr-o zi am intrat in jocul idotului (goldenberg sau sparrows ) si ii spun pe PM sa termine cu postarile alea tampite, in caz contrar, un tip suparat ii publica datele. Pizda ma-sii, la putin timp exact chestia asta s-a intamplat ! WTF! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Fara nicio legatura cu mine, directa sau indirecta. Pur si simplu s-a intamplat si nu am habar. I-am spus idiotului ca n-am nicio legatura, chiar i-am spus ca sunt dispus sa fac ceva sa-i demonstrez ca nu sunt eu, bineinteles daca recunoaste ca n-are legatura cu clonele alea. N-a acceptat!

Hai sa facem asa, alexandru. Noaptea, cand te pui in pat, sa-ti spui in gandul tau : ''sunt nebun, sunt obsedat, sunt BOLNAV!  Omul ala are dreptate. Clonele alea cu care l-am injurat si amenintat sunt ale mele''!

Daca am vreo legatura cu datele tale personale expuse pe site, legatura directa sau indirecta, adica daca-l cunosteam pe autor sau daca stiam de fapta aia, atunci sa ma gandesc noapte de noapte la aceeasi chestie, adica : '' sunt nebun, sunt bolnav, sunt OBSEDAT! Omul asta are dreptate, Am legatura directa sau indrecta cu datele lui personale si cu fapta aia lui Ramsay sau Lastunicorn ( nu mai retin care)".

Asta e intre noi. Ce zici? Esti de acord? Eu sunt de acord... :)

Sa nu uit : cum dracu stii tu de pm-ul meu dat userului astuia, sparrow sau goldenberg? Tu esti advanced :laugh2 :laugh2 :laugh2

In alta ordine de idei. Vreau sa vad unde te-am amenintat pe tine. Aia cu postarile tale publicate si lipite pe usa ta (ramane valabila) nu e amenintare. Clar? Retine, ai zeci de mii de amenintari publice, asa ca...

• Like 1
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

grădinița de copii.vedeti că mâine începe școala poate vă apucați și voi de lucruri mai serioase.

Postat

Nu! Am spus deja... ii băgați prea mult in seamă.

O vorba iti spun si poate o intelegi . Poate faci parte din categoria oamenilor indiferenti la orice: cand se taie un copac , cand o persoana batrana este atacata si furata pe strada, cand o pers. nevinovata este agresata pe strada fara un motiv intemeiat , cand o femeie este persecutata si pusa sa se prostitueze (asta ca un ex. ca tot suntem pe un site de specialitate) ....si lista ar putea continua cu zeci si sute de motive intemeiate.

Romania gazduieste  in ultima perioada doar oameni indiferenti , ceea ce nu-mi este chiar o necunoscuta .

Ei afla ca eu nu sunt o persoana de acest gen si as putea sa-ti dau cateva motive adevarate din fapte reale , dar nu vreau sa impresionez sau sa ma laud , ca nu face obiectul a ceea ce se intampla pe aici in ultima perioada .

Deci....ia vezi in poza de mai jos , din care categorie faci parte. :) Eu stiu sigur unde  imi este loculpost-194745-0-94769700-1473663090_thumb.jpg

• Like 31
  • Minus 17
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

O vorba iti spun si poate o intelegi . Poate faci parte din categoria oamenilor indiferenti la orice: cand se taie un copac , cand o persoana batrana este atacata si furata pe strada, cand o pers. nevinovata este agresata pe strada fara un motiv intemeiat , cand o femeie este persecutata si pusa sa se prostitueze (asta ca un ex. ca tot suntem pe un site de specialitate) ....si lista ar putea continua cu zeci si sute de motive intemeiate.

Romania gazduieste in ultima perioada doar oameni indiferenti , ceea ce nu-mi este chiar o necunoscuta .

Ei afla ca eu nu sunt o persoana de acest gen si as putea sa-ti dau cateva motive adevarate din fapte reale , dar nu vreau sa impresionez sau sa ma laud , ca nu face obiectul a ceea ce se intampla pe aici in ultima perioada .

Deci....ia vezi in poza de mai jos , din care categorie faci parte. :) Eu stiu sigur unde imi este loculattachicon.gifface.jpg

Sunt caracterizată de o anume indiferența pentru ca nu sunt usor de impresionat... dar nu am zis ca nu fac ceea ce am de facut. Fac finut, fara sa se simtă... până cand e prea tarziu sa se poată lega cineva de consecințe. Fiecare avem undeva adânc săpat in noi solutia la orice problema... si nu este necesar sa vanturam pe la gura casca deranjamentele noastre.
Postat

Sunt caracterizată de o anume indiferența pentru ca nu sunt usor de impresionat... dar nu am zis ca nu fac ceea ce am de facut. Fac finut, fara sa se simtă... până cand e prea tarziu sa se poată lega cineva de consecințe. Fiecare avem undeva adânc săpat in noi solutia la orice problema... si nu este necesar sa vanturam pe la gura casca deranjamentele noastre.

ti-am zis in trecut ca esti putin individualista  :laugh2

ei .....eu mai fac si ptr. altii uneori si nu din cauza ca sunt mai prostanac , poate  doar mai milos de fel si nu imi place sa vad cand cineva mai slab de inger este calcat pe cap .

Chiar si unele nederanjamente  nasc uneori deranjamente , ba chiar invidii

• Like 28
  • Minus 18
Vizitator
Postat

da fata? bine fata . :laugh2

rezumat placut in continuare . mie mi-au trebuit luni sa inteleg. Crezi ca e usor ? :)

Miky77 nu vrei sa faci rezumatul dar te plangi ca nu esti inteles.  Ti-am spus ca nu imi place cand ma numesti " fata"  dar ai continuat si socoti ca asa trebuie  sa faci / sa-mi raspunzi folosind acest apelativ. Eu nu ti-am facut nimic . De ce nu putem sa discutam civilizat ? 

daca nu-i bagam noi in seama te baga ei cu forta. Te injura , incearca sa te santajeze iar apoi se ascund ca soarecii de porumb

eu sunt Stan Patitul de pe vechiul cont de acum 6 ani  , asa ca de aceea ti-am replicat ca e greu sa intelegi

Miky77 spui ca esti aici de sase ani si recunosti ca esti o clona . De fapt care este scopul tau aici ? Ce vrei sa spui ? Ce vrei sa demonstrezi ? 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

i

Miky77 nu vrei sa faci rezumatul dar te plangi ca nu esti inteles.  Ti-am spus ca nu imi place cand ma numesti " fata"  dar ai continuat si socoti ca asa trebuie  sa faci / sa-mi raspunzi folosind acest apelativ. Eu nu ti-am facut nimic . De ce nu putem sa discutam civilizat ? 

Miky77 spui ca esti aici de sase ani si recunosti ca esti o clona . De fapt care este scopul tau aici ? Ce vrei sa spui ? Ce vrei sa demonstrezi ? 

Pai bine mai FATA nu ai auzit si tu apelativul acesta pe la BuenosAires de ti se pare atat de necivilizat? Ii mai zice si GIRL p'acolo. Ohhh Doamne ai uitat putin si din limba romana ?

Eu zic sa te intorci de-a fuga prin Romanica ca sa-ti reamprospatezi vocabularul autohton pe care probabil l-ai uitat . Si cat de multe ai pierdut , intre timp , in drumul tau spre o noua expansiune. Si barbatul a fugit....cu alta. Nasol , chiar tare nasol .Nu vreau sa fiu in pielea ta. :no2

PSu: Pagini multe , al naibii , mai are si forumul asta  si greu de parcurs intr-o juma' de luna .

Da CUCONITA e bine? :laugh2

• Like 27
  • Minus 18
Vizitator
Postat

- nu sunt in expansiune

- nu am uitat limba romana 

- nu esti in masura sa evaluezi vocabularul meu 

- nu am pierdut nimic (poate doar prea mult  timp cu tine )

- nu sunt in (noua) expansiune 

- barbatul nu a fugit ...cu alta  

- nu e nimic nasol 

M-am lamurit  ca tu  esti doar o clona a cuiva care timp de sase ani nu a putut  sa treaca peste o " trauma " in mediul virtual,  nu ai NIMIC de spus...  asa ca nu am de gand sa mai pierd o secunda din viata mea dialogand cu tine  

Distractie placuta ! 

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

... poate doar mai milos de fel si nu imi place sa vad cand cineva mai slab de inger este calcat pe cap .

Nu exista om sănătos care sa fie mai slab de înger decat tine... doar ca prefera din lene sa gândesti tu în locul său. Sunt oameni care preferă sa nu-si dezvolte anumite trăsături de caracter care le-ar reda calitatea dorită în viața lor... si se folosesc de tot ceea ce oferi tu mai bun. Intelege... ca nu exista oameni sănătoși care au nevoie de ajutorul tau. Doar tu te poți tine ocupat cu lipsurile imaginare ale altora pentru sa te simti util. Poți însoți calitatea unui om... nu lipsa sa de judecată. Un om de calitate nu are nevoie de ajutorul tau... ci în momentele dificile, poate are nevoie de un exemplu pozitiv. Nu-i nevoie ca un om de calitate sa se balaceasca in mocirla pentru ca tu sa-l observi. Pot continua la nesfârsit, amestecând cuvintele... pana recunosti ca ai inteles încă de la primele mele cuvinte ce anume am vrut sa evidentiez.
Postat

- nu sunt in expansiune

- nu am uitat limba romana 

- nu esti in masura sa evaluezi vocabularul meu 

- nu am pierdut nimic (poate doar prea mult  timp cu tine )

- nu sunt in (noua) expansiune 

- barbatul nu a fugit ...cu alta  

- nu e nimic nasol 

M-am lamurit  ca tu  esti doar o clona a cuiva care timp de sase ani nu a putut  sa treaca peste o " trauma " in mediul virtual,  nu ai NIMIC de spus...  asa ca nu am de gand sa mai pierd o secunda din viata mea dialogand cu tine  

Distractie placuta ! 

Bine fata ....ma bucur ca la final ai inteles TOT . Data viitoare ia-o  pe indelete , nu mai sari paginile :)

• Like 27
  • Minus 17
  • Oras:B
Postat

Hai sa vedem obsedatul forumului.

Eu sunt vechiul euflo, si, dupa o banare, am mai avut cateva usere asumate. Pana aici nu s-a intamplat nimic. Ei bine, povestea incepe de la userul actual, stau de sase.

Ofticat ca i-am dat punct de reputatie unui dusman, alexandru69 a inceput sa planga, sa blesteme si sa faca cum bine stim. Nu stiu din ce motiv, dar Piscuts l-a banat. A revenit cu advanced, dar mai suparat. Si-a facut usere noi, gen sparrows, goldenberg, genius07, pacificatorul, cu care, bineinteles, m-a injurat pe mine, dar si pe altii. Omul, limitat fiind, s-a dat de gol de fiecare data. Nu cred ca-i om mai bolnav ca asta si nici actor destul de bun sa-l joace pe alexandru69 aka advanced. Sunt sute de amenintari de ale lui la adresa mea , dar si la adresa altora, dovada stau postarile publice Ei bine, sunt si PM-uri date de idiot. Gen 'ai pus-o'', '' te omor'', etc.

Intr-o zi am intrat in jocul idotului (goldenberg sau sparrows ) si ii spun pe PM sa termine cu postarile alea tampite, in caz contrar, un tip suparat ii publica datele. Pizda ma-sii, la putin timp exact chestia asta s-a intamplat ! WTF! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Fara nicio legatura cu mine, directa sau indirecta. Pur si simplu s-a intamplat si nu am habar. I-am spus idiotului ca n-am nicio legatura, chiar i-am spus ca sunt dispus sa fac ceva sa-i demonstrez ca nu sunt eu, bineinteles daca recunoaste ca n-are legatura cu clonele alea. N-a acceptat!

Hai sa facem asa, alexandru. Noaptea, cand te pui in pat, sa-ti spui in gandul tau : ''sunt nebun, sunt obsedat, sunt BOLNAV!  Omul ala are dreptate. Clonele alea cu care l-am injurat si amenintat sunt ale mele''!

Daca am vreo legatura cu datele tale personale expuse pe site, legatura directa sau indirecta, adica daca-l cunosteam pe autor sau daca stiam de fapta aia, atunci sa ma gandesc noapte de noapte la aceeasi chestie, adica : '' sunt nebun, sunt bolnav, sunt OBSEDAT! Omul asta are dreptate, Am legatura directa sau indrecta cu datele lui personale si cu fapta aia lui Ramsay sau Lastunicorn ( nu mai retin care)".

Asta e intre noi. Ce zici? Esti de acord? Eu sunt de acord... :)

Sa nu uit : cum dracu stii tu de pm-ul meu dat userului astuia, sparrow sau goldenberg? Tu esti advanced :laugh2 :laugh2 :laugh2

In alta ordine de idei. Vreau sa vad unde te-am amenintat pe tine. Aia cu postarile tale publicate si lipite pe usa ta (ramane valabila) nu e amenintare. Clar? Retine, ai zeci de mii de amenintari publice, asa ca...

Ti-am ascultat sfatul, am stat, am gandit, am citit! Din pacate pentru tine, o sa ai o mare surpriza, nu este asa cum ai spus tu. Cert este ca trebuie sa schimbi ceva, foarte mult. Ai sa vezi singur cocosel'ce si cum! Dar "nu imi fac probleme, esti baiat destept, smecher, te descurici tu cocosel". Vorbim dragule "rasarit de soare"!
  • Like 2
Vizitator stau de sase
Postat

*descurci

• Like 1
Postat
Asta stiam despre tine, esti leit ala din film! Hai ca postez pm-urile dintre noi cand erai bi e si pe cele dupa ce ai "descoperit ca esti mare scula". Concomitent, postez si provocarile unor oameni bolnavi, coroborate cu pm-uri in care se recunostea ca "hai sa il facem pe ala". Nu dau nume ca ramai fara "coaie". Erai ok dar acum esti precum ceea ce in mod natural iese din acel hipopotam! Multumesc, mi-ai readus aminte ca esti o jartea "rasarit de soare"!

Peseu: mesajele aste sunt ...., ce pana ta, esti baiat destept (cica). Asa ca, vezi si matale ce ai facut in perioada anterioara. Din cate stiu eu, ... faci ca in filmul postat de tine!

Sfat: Besi in pula mea ca ti-o furi. Nu sunt smardoi, nu te bat, nu iti fute insa norocul si inca o treaba ..... nu am ce pierde, ce castiga, pe tine te faca insa la orice ora. Nu iti fute norocul, este o rugaminte!

Postat

Pizdulice sta de sase, ai ajuns rau de tot. Cei care te stimau candva, au vazut basinile tale actuale. Chiar nu meriti atentie trolule!

Vizitator stau de sase
Postat

Asta stiam despre tine, esti leit ala din film! Hai ca postez pm-urile dintre noi cand erai bi e si pe cele dupa ce ai "descoperit ca esti mare scula". Concomitent, postez si provocarile unor oameni bolnavi, coroborate cu pm-uri in care se recunostea ca "hai sa il facem pe ala". Nu dau nume ca ramai fara "coaie". Erai ok dar acum esti precum ceea ce in mod natural iese din acel hipopotam! Multumesc, mi-ai readus aminte ca esti o jartea "rasarit de soare"!

Peseu: mesajele aste sunt ...., ce pana ta, esti baiat destept (cica). Asa ca, vezi si matale ce ai facut in perioada anterioara. Din cate stiu eu, ... faci ca in filmul postat de tine!

Sfat: Besi in pula mea ca ti-o furi. Nu sunt smardoi, nu te bat, nu iti fute insa norocul si inca o treaba ..... nu am ce pierde, ce castiga, pe tine te faca insa la orice ora. Nu iti fute norocul, este o rugaminte!

alexandru, masoara-ti cuvintele, dar ia-ti si masurile gaozului. Stii vorba aia ''gura bate kuru''

Posteaza orice pm vrei tu, dar as vrea unul in care ma compromit, te santejez sau te amenint, asa cum ai facut-o tu pe pm sau public, pe forum.  Da-i in primire pe aia care au recunoscut sa ''te faca''.  Nu ma intereseaza ce au vorbit altii despre tine, vreau sa stiu legatura mea cu ei .   important e ce zic eu, si, mai ales, ce fac. Capisci? Si, sa fim seriosi, nu incearca nimeni sa te faca. Te faci singur... ANALfabetismul e cea mai mica problema a ta.

alexandru, refuz sa cred ca exista un om asa bolnav incat sa te cloneze.  

alexandru, troll e ala care deschide thread-uri cu urari de bine pentru unul sau altul. Troll esti tu, cu toate clonele tale, stiute de mine, dar si de altii.  Nu sunt prost si orb, la fel si altii.  Vezi cate thread-uri de genul asta ai tu si cate am eu.  Nu ma face sa-ti fac aceeasi urare pe care mi-ai facut-o , nu o sa-ti convina, te asigur.

Daca ai ceva de demonstrat, dar concret, fa-o. Daca nu, accepta-ti crunta soarta.

Pentru limba romana apasa tasta 1.

• Like 2
Postat

In continuare jignesti! Este optiunea ta, aveam de gand sa postez pm cand discutam civilizat, cand erai inca euflo. Acum esti stau doar de sase, unul din mistocarii de duzina.

In rest, in legatura cu amenintarile si alte alea, cum ai spus tu ca ma trezesc cu tine la usa, iaca, au aparut postari cu zona. Nu este prima data, banuiesc ca nu este nici ultima. Crede-ma, multi au observat ce "om" esti. Jigneste in continuare si roaga-te sa nu iau in serios amenintarile tale.

Vizitator stau de sase
Postat

In continuare jignesti! Este optiunea ta, aveam de gand sa postez pm cand discutam civilizat, cand erai inca euflo. Acum esti stau doar de sase, unul din mistocarii de duzina.

In rest, in legatura cu amenintarile si alte alea, cum ai spus tu ca ma trezesc cu tine la usa, iaca, au aparut postari cu zona. Nu este prima data, banuiesc ca nu este nici ultima. Crede-ma, multi au observat ce "om" esti. Jigneste in continuare si roaga-te sa nu iau in serios amenintarile tale.

Hopa! A dat civilizatia in tine. Sper ca a dat si-n clonele tale, alea cu care m-ai injurat in ultimii 2-3 ani si toate cele.

Inainte te incurcai intre clone si postai aiurea si, bineinteles, cu greseli gramaticale. Da' acum ce scuza ai? Uiti de la mana pana la tastatura? Pai ma ameninti ca dai pm-uri care ma incrimineaza ( 2 postari mai la deal) si acum o dai cotita ca voiai sa le dai pe alea bune?! Haha.

Avansatu-le', e pentru ultima oara cand ti-o spun, n-am nicio legatura cu toate porcariile afisate pe site, gen nume-parca ziceai ca nu e numele tau-sau adresa divulgata. Pai si satisfactia mea unde mai e daca ti-as fi facut eu chestiile astea? Sunt genul care te anunta ca te arde, o face, si o face in nume propriu. Asta inseamna sa ai oo, intelegi? Daca folosesti clone pentru chestii de genul sau nu-ti asumi identitatea virtuala, esti morcovit sau bolnav. Intelegi?

Cu alte cuvinte, daca voiam sa-ti afisez adresa, o faceam cu userul meu si bagam google maps si dadeam get directions.

In ultima vreme n-am mai intrat pe site, nu cred chestia cu adresa divulgata. Nu cred nici in Pokemon Go.

Ce ti-am facut eu, e o promisiune. Ma refer la promisiunea ca voi publica colectia ta impresionanta de injuraturi, amenintari, deliruri virtuale. Asta nu e amenintare. Sau, ma rog, nu-i penala. Tu ar trebui sa stii asta, ca doar esti avocat. Nu ziceai asa? Daca gasesti vreo amenintare de-a mea la adresa ta, pune-o aici si fa-ma de cacat. Sau da-ma in judecata. Da' sa-ti iei un avocat, fie el si din oficiu.

Vad ca a functionat, asa ca am sa te rog sa apesi 1 pentru limba romana.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu nu sustin pe nimeni , nu va cunosc nici virtual nici personal . Dar ..,. Exista un un mare dar ... Femeia nu este un obiect sexual indiferent care este statutul ei de iubita / sotie sau de excorta. Obiect sexual este femeia gonfabila. Tu ... din pacate asta faci Eu socot ca nu este vina ta , este vorba de tot de te bombardeaza din exterior de la mesajele pe care le constientizezi pana la mesajele sublimimale de care tu nu ai habar . Indrazneste sa simti ! Hai , duminica frumoasa!

In clasa a cincea, nenea ala care a zis ca daca i-o sugi te trece clasa la limba romana te-a mintit. Era portarul. :D

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...