Sari la conținut

Mojiciile brigazii

advanced

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

Felicitarri sta de sase, ai reusit sa iti arati adevarata fata! Pe langa tine, sunt o sumedenie de infractori, provocatori, troli, nemernici. Nu stiu cine si ce te-a invatat, iti garantez insa ca te-ai pus cu cine nu trebuie. Am rabdare, sunt consecvent si .... banuieste continuarea!

Postat

Stai de sase, te abtii? Te-n gura de terminat, nu ai tupeu,nu contezi si nu uita... nu ma mai ameninta,

Cocosel, chaiar ma pis pe tine. Te rog sa te programezi, nu ma pis oricum pe gunoaie!

• Oras:Burkina Faso
Postat

Enumera si tu mojiciile, sa stim de cine imi voi bate joc.

S-au gudurat pe langa sarmala sa devina moderatori, in speranta ca primesc reducere de 23 de lei la vreo rupta-n soarta?

Ce au facut?

Totuși, observ o anumita particularitate.

Nu prea au curaj.Adica Utilizator_copou l-a invitat pe picon sa-si puna in practica amenintarile, insa, dupa cum am vazut, bjetu' s-a ascuns printre cetateni la Casa de Pensii.

:)

Nici asta de Bulgaria nu e mai breaz.Nu cred ca are curaj sa-l intalneasca pe @Advanced.

Sa speram totuși ca, pana la urma, unele din amenintarile de pe aici se vor concretiza in ceva real, palpabil.

Altfel...pentru ce mai traim?

Da.

Postat

S-au gudurat pe langa sarmala sa devina moderatori, in speranta ca primesc reducere de 23 de lei la vreo rupta-n soarta?

Ce au facut?

Nu prea au curaj.Adica Utilizator_copou l-a invitat pe picon sa-si puna in practica amenintarile, insa, dupa cum am vazut, bjetu' s-a ascuns printre cetateni la Casa de Pensii.

Nici asta de Bulgaria nu e mai breaz.Nu cred ca are curaj sa-l intalneasca pe @Advanced.

Sa speram totuși ca, pana la urma, unele din amenintarile de pe aici se vor concretiza in ceva real, palpabil.

Da.

Cu picon ma intalnesc cu placere, cu sta de sase,, este atat de las c nu il poti prinde, in rest, te rog, picon chiar este un lord sovietic! Este de bine!
Postat

Ce au facut?

Da.

Cu picon ma intalnesc cu placere, cu sta de sase,, este atat de las c nu il poti prinde, in rest, te rog, picon chiar este un lord sovietic! Este de bine!
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cine ar vrea sa fie moderator sa-și piardă timpul banand toata ziua?

Nimeni.

Forumul e al Pisicului, și cam asta e.Terenul lui de joaca.Pana nu va vrea altceva,tot asa va fi

Asta doar dacă nu se trezește conștiința comună. Nu dați nume,sunteți printre ei.

Ce vreau sa subliniez -un citat Ori.

"nu căutați necredincioși în alta parte dacă nu i-ati găsit pe cei din propria casă "

Postat

Nimeni.

Forumul e al Pisicului, și cam asta e.Terenul lui de joaca.Pana nu va vrea altceva,tot asa va fi

Asta doar dacă nu se trezește conștiința comună. Nu dați nume,sunteți printre ei.

Ce vreau sa subliniez -un citat Ori.

"nu căutați necredincioși în alta parte dacă nu i-ati găsit pe cei din propria casă "

Concluzia?
Vizitator
Postat

Concluzia?

Concluzia este ca tot orgolioși veți fi,și tot o sa va înjurați la greu.Și pentru ce? Doar sa va măsurați orgoliile.Degeaba,prin definiție.Pentru ca nu o sa schimbați nimic și nici pe Pisic nu o sa-l determine nimeni sa facă ceva.Probabil e o sursa buna de amuzament și cam atât.

În rest...sa fiți sănătoși cu toții.

• Like 7
Postat

Gresit, sta de sase a fugit cu totul, numai grua este de el, este infractor notoriu atata timp cata ameninta, este este la bucureti, nu in bucuresti! La bucuresti sunt numai taranii!

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Nimeni.

E pa vine i-am gasit deja  :laugh2 

e chiar in casa si se dau uneori prieteni , dupa 5 minute folosesc clonele si se dau dusmani

precum soarecii de porumb sunt astia  :laugh2

• Like 26
  • Minus 17
Postat

Concluzia este ca tot orgolioși veți fi,și tot o sa va înjurați la greu.Și pentru ce? Doar sa va măsurați orgoliile.Degeaba,prin definiție.Pentru ca nu o sa schimbați nimic și nici pe Pisic nu o sa-l determine nimeni sa facă ceva.Probabil e o sursa buna de amuzament și cam atât.

În rest...sa fiți sănătoși cu toții.

Stai mataluta in banca ta!-
Postat

E pa vine i-am gasit deja :laugh2

nu pe toti , cred

increngatura e cu mult mai extinsa  :laugh2

• Like 27
  • Minus 17
Vizitator
Postat

De fapt cine sint cei care compun aceasta brigada de zgomote ?

Bineinteles si clonele lor.

Nu pot fi reeducati in genul tratamentului de care a avut parte Alex din " Portocala mecanica " ?

• Like 5
  • Minus 3
  • Oras:Locatie
Postat

Ce au facut?

Da.

Picon nu e singurul smardoi electronic. Mai era unul cu IQ redus care ma ameninta ca ma "baga la surub" si dupa aia a devenit brusc pacifist si rational cand l-am rugat sa-si puna amenintarea in practica. E chiar comic, lacheii sunt viteji doar cand sunt pe forum si in compania haitei.:)

Cat despre asta care sta de sase, vad ca deja a schimbat vorba, povesteste despre inghetata si mall-uri. :slap2

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator stau de sase
Postat

Haha. Acum am vazut threadul asta, stiu ca mai e unul deschis pe la Intrebari.

Io nu stau prin aeroport cu escala de 3 zile si cu free internet. Io am net pe telefon si postez cand vreau si de unde vreau.

Hai sa-i raspund nebunului de alexandru, revin cu link.

Pentru un anumit prost din Copou. Unde am zis eu de mall? Poate stapanul prostovanului astuia a spus de mall. Street food nu se tine la mall. Ma rog, moldovenii astia....La fel si ospatarii, nu stiu d'astea. E o intrebare retorica sau prostul e chiar prost?

• Like 3
Postat

Incepi sa fii agresiv.

Ce te-ai supărat asa?

Faptul ca tot repet ca esti gnom sau remarca cu taranii care mananca chiftele la Starbucks?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Haha. Acum am vazut threadul asta, stiu ca mai e unul deschis pe la Intrebari.

Io nu stau prin aeroport cu escala de 3 zile si cu free internet. Io am net pe telefon si postez cand vreau si de unde vreau.

Hai sa-i raspund nebunului de alexandru, revin cu link.

Pentru un anumit prost din Copou. Unde am zis eu de mall? Poate stapanul prostovanului astuia a spus de mall. Street food nu se tine la mall. Ma rog, moldovenii astia....La fel si ospatarii, nu stiu d'astea. E o intrebare retorica sau prostul e chiar prost?

Pentru prostul care sta de sase: nu mai evita subiectul! L-ai amenintat pe Advanced, ai de gand sa-ti demonstrezi si practic vitejia sau esti doar un alt fricos mancator de cacat (cu inghetata, in cazul tau:). Si inainte de a face remarci despre Iasi, aminteste-ti ca tu vii dintr-un oras mort economic si cultural.

• Like 1
  • Minus 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Incepi sa fii agresiv.

Ce te-ai supărat asa?

Faptul ca tot repet ca esti gnom sau remarca cu taranii care mananca chiftele la Starbucks?

pre_1473622638__5wo8d4b10104.jpg

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...